Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

2015-07-24 08:03

Indul valaki Szombathelyről a holnapi tüntetésre? Sajnos nekem nincs autóm, ezért szeretnék valakihez társulni.

Tomboy

#3177 Fontos a tüntetés szervezőinek és a tüntetők részére is!

2015-07-24 10:01

Kedves  Sorstársaim!

Emlékezzetek arra, hogy a kötvényesek az aláírásukkal igazolva a követelésüket átadták a QKKA Alap részére.

Tehát máshol már semmilyen formában a kötvények után nem követelhetünk jogilag semmit sem.

Az Alap feladata lenne 30 millióig elvégezni a kifizetést.

Értitek-e azt, hogy a kötvény utáni követelésünk az Alapra szállt át,

nekünk ezekután semmink sem maradt!

Ez a Quaestor törvény vagy olyan zseniális, hogy gondolni sem mertük volna,

vagy aki kitalálta olyan hülye, hogy egy törvényt sem tud hiba nélkül elkészíteni?

Én ez utóbbiban hiszek, mert hivatalból rendszeresen a Magyar Közlönyöket át kell néznem,

és meggyőződésem, hogy elég hülyék... túl azon, hogy korruptak!

Ők egy másik kaszt, akik 10 x annyit adóznak, mert 10 x annyi keresnek.

De ha ilyen szarul dolgoznak, akkor nem dolgoznak 10 x annyit?

Orbán Viktor nálam már annyira szava hihetetlen ember, egy senki, aki sohasem dolgozott!

Nekünk kellene elzavarni a sleppjével a hazaárulókkal együtt.

A Felcsúti stadiont kifizettetném a saját pénzéből, mert én adót ezek után nem fogok fozetni,

hogy az adó Forintjainkat úgyis elkúrják hülyeségekre.

Olyan tüntetést kellene rendezni, ha ezt a lehetőséget az ellenzéki pártok is kihasználnák és az összes szolidáris Magyar Honfitársunk, aki nem sajnálja a kártalanításunkat, hogy soha ne tudjon nyugodtan elaludni OV!

Én nem sajnálom a deviza hitelest, ha segítenek rajta a forintosítással, mely 750 milliárdba került.

Az új M1 mennyibe is került? 80 millirárdba. A Kórházak adósság átvállalása most csupán 65 milliárdba került.

A leállított M4 autópálya mennyi pénz elkúrását jelentené?

A Bős-Nagymaros vízierőmű mennyi kidobott pénz volt?

A Postabank konszolidációja nem fájt annak ideján az uzsorás Csányinak?

Van itt pénz, de nem tudunk annyi adót fizetni, amennyit el képesek lopni, tékozolni, stb.

A Tiziano kép 4,5 millárdba került, lásd Matolcsy MNB-je.

Az MNB nincsen magán tulajdonban, ezért a képződő nyeresége nem a magyar költségvetésé lenne?

Végül pedig hol van a lista, amin a kormány tagok meg lettek vesztegetve Tarsoly szélhámos által?

Ha erre nem tud válaszolni a főügyész, akkor tudnék neki egy helyet Állampusztán, ahol van egy smasszer ismerősöm...

Vazelint én vinnék be, ha meglátogathatnám egyáltalán.

vendég

#3178 ...

2015-07-24 10:25

Ha az AB negatív döntését hoz, a törvény úgy módosítják, hogy a kifizetés lehetővé váljon. Ezt előre nem lehet bejelenteni.

Vendég

2015-07-24 11:24

Hát ettől most tök nyugodt lettem. Bontok egy sört és nézem a TV-t őszig.

Volt már néhány nyugtatgató bejegyzés. pl 2737 - június 20-án  "Nem kell félni a kifizetés elhúzódásától,mert komoly szakemberekre van bízva, akiknek nagyon fontos,hogy mielőbb,precízen,időben kifizessék a jogos kártérítést.Az ő munkájuk erről szól. A kormány is felügyeli ezt a folyamatot. Bennük lehet bízni! Ők betartják a törvényt! Nem akarják lejáratni magukat, ország,világ előtt.Minden a legnagyobb rendben fog történni ezzel a kifizetéssel!"

Ja. Majd módosítják maguktól, hogy nekünk jó legyen. Addig is várjunk türelemmel. Hát a  nagy maci f..szát!

Ébresztő! Ki az utcára! Mindenki!

2015. július 25., szombat 14.00 óra MNB előtt!

v

2015-07-24 12:35

Üdv!

Van esetleg olyan aki más pl. (felesége helyett) járt el a kárrendezési igény benyújtásakor és még nem kapott levelet, hogy mennyi pénz kap most vissza? Én minden nap várom a postást, de sem a BEVá-s telefonszámon sem a postán nem adnak tájékoztatást.

Vendég

#3181 Re:

2015-07-24 12:59

#3179: -  

Gondolom,ez a 2737 nyugtató hozzászóló - junius 20-án még reménykedett,de azóta már  belátta,hogy óriásit tévedett!

Tévedni emberi dolog! Emberekben megbízni nem szerencsés dolog! A kormányban is emberek vannak,de nem szakemberek henem,Szaremberek!  Most én is iszom erre,egy pohár jól behűtött söröcskét! :)

Vendég

#3182 Re: Re:

2015-07-24 16:55

#3158: - Re:  

Ha EZT KI TUDTÁK SZÁMOLNI, AKKOR azt is ki tudták volna, hogy adott hónapban mennyi az arány, sőt adott napon - TEHÁT meg lehet ilyen elmélettel tudni, hogy adott napon milyen arányban vettek fiktív kötvényt!

DE AZ EGÉSZ EGY NAGY HÜLYESÉG !!!!!!  (Fiktív/nem fiktív - ehhez kellett 4 hónap ????????????????????????????????????????????????????????)

Nem. Időhúzás!

Megosztás!

........

Vendég

#3183 Re: Kártalanítás

2015-07-24 17:07

#3172: vendég - Kártalanítás 

Törvényben szerepelt, hogy ha akinek csak kötvényük van elég az egyenleg!

Törvénytelenül szólítottak fel! Nem számít nekik, úgyis tudjak, hogy mindent megteszünk! húzzák az időt!

Többen nem kaptak még semmit! Állítólag Több mint 10 ezren kaptak valamit, héten kapnak 5ezren még ! Ez fele!

Hol a többi.

Törvénytelenségek sorozata az egész, ami 4 hónapja folyik!

MNB felügyeli a BEVA-t is! Mit vár az ember tőlük?

Tüntetetés, nyomás gyakorlása, média folyamatos foglalkoztatása.....csak így érhetünk el valamit....

A sok félrevezető hírek, mint megjelentek kommentezése..

vendég

#3184 Re: Fontos a tüntetés szervezőinek és a tüntetők részére is!

2015-07-24 17:45

#3177: Tomboy - Fontos a tüntetés szervezőinek és a tüntetők részére is! 

(5) A kifizetés teljesítését követően a BEVA által teljesített kártalanítás erejéig a követelés jogosultjává a BEVA válik.

(6) A kárrendezésre jogosult követelésének biztosítékai, illetve a követeléshez kapcsolódó igények - ide értve a bűncselekménnyel okozott kár megtérítése, illetve az egyéb kártérítés iránti igényeket is - a tájékoztatással egyidejűleg, e törvény erejénél fogva az Alapra szállnak át.

Tehát olvasd el a tv-t a Beva is és az állam is felszólítható a fizetésre ,ha azt a határidőig nem teszi meg ez pedig a kezességvállalásból adódik.

Vendég

#3185 Re: Re: Re:

2015-07-24 17:56

#3182: - Re: Re:  

Akkor is ragaszkodna ahhoz, hogy pl. napra lebontva mondják meg, kinek milyen kötvénye lehetett, ha ezzel azt kockáztatja, hogy esetleg kiderül: önnek csak valós kötvénye volt, ami után a beva egyáltalán nem fizet?

Vendég

2015-07-24 20:33

Gyertek tüntetni! Nem látjátok csak hülyítenek benneteket.

sorstárs

#3187 Re: Kártalanítás

2015-07-24 22:00

#3172: vendég - Kártalanítás 

Tőlem csak most kérték a hiánypótlást. Az eredeti adás-vételek megvannak, de a hozam lekötések csak telefonon történtek. A viszont a visszaigazoláson rajta vannak. Ez remélem csak időhúzás.

Vendég

#3188 Re:

2015-07-25 05:17

#3186: -  

Álnaív

olyan rossz érzésem van: az AB nem úgy fog dönteni, ahogy mondják neki?

Vendég

#3189 Re: Re: Fontos a tüntetés szervezőinek és a tüntetők részére is!

2015-07-25 05:22

#3184: vendég - Re: Fontos a tüntetés szervezőinek és a tüntetők részére is! 

Mindenki haragszik a törvényre (már aki nem érintett).

De mostanában valahogy nincs szó arról, miért hozták lóhalálában ezt a Q-TV-t. Hogy csönd legyen a Külügy pénzkivételéről, a bennfentes kereskedelemről, ki tudja ki vett ki pénzt, míg mi nem tudtunk róla,  Tarsoly kapcsolatairól, hogy hol vannak az ellopott milliárdok, stb.

Remélem a mai felszólalók a tüntetésen ezekre a dolgokra is kitérnek!

Vendég

#3190 Re:

2015-07-25 06:23

#3186: -  

Most indulok a vonathoz, ha menni kell, akkor menni kell!!!!!!!!!!!

vendég

#3191 Re:

2015-07-25 07:51

#3107: -  

Kérdés ! DE HOL A PÉNZ ? Miért is nem független a nyomozóhatóság? A Fidesz is Orbán is sáros !!!! Bennfentes kereskedés ténye adott !

Vendég

#3192 Re: Re:

2015-07-25 09:05

#3191: vendég - Re:  

EZ IS JÓ KÉRDÉS! DE NEM CSAK ITT KELL FELTENNI!

CIKKEK KOMMENTJEIBEN IS (MAGYAR HIRLAP HÜLYESÉGET IRT, KOMMENTEKRE FELFIGYELT ÉS MEGKERESTE AZ EGYIK KÁROSULTAT) HELYESBITÉS CÉLJÁBÓL!

Vendég

#3193 ÉRDEMEMES ELOLVASNI

2015-07-25 09:08

http://hvg.hu/gazdasag/20150724_A_kormany_akadalyozza_a_Quaestor_kartalan

és megosztani másokkal is! Ír a törvény be nem tartásáról is!

A kialakult helyzetről!

v

2015-07-25 11:19

Sziasztok!

Ha valaki tudja,hol lehet megnézni, vagy hallgatni a tüntetésen elhangzottakat, kérem írja meg. Sajnos műtétem miatt nem tudtam elmenni. Köszönöm!

Vendég

#3195 Re:

2015-07-25 13:56

Ezt elkúrtátok! Nem kicsit, nagyon! 2 órával a tüntetés megkezdése után végignéztem az összes hírportált, megnéztem a TV híradókat, de még az ellenzéki médiák közül sem akadt egyetlen egy sem, amelyik hírértékűnek tartotta volna, hogy beszámoljon az eseményről. Vajon miért?

Vendég

2015-07-25 14:32

Nyugi, a HÍR TV 4 órás híradója már adott egy kis beszámolót a tüntetésről. Az m1-en nem csodálkozom, az RTLKlub meg a TV2, ATV híradói 6 órakor lesznek. Az internetes portálok hallgatását viszont én sem értem.

Vendég

#3197 Re: Re:

2015-07-25 14:57

#3195: - Re:  

Szemét troll. Sokat dolgozhattál a kereséssel, de ez legyen a legnagyobb örömöd életedben! Lehet jelentkezni a júdáspénzért.

Vendég

2015-07-25 15:01

Az Index 300 résztvevőt becsült, a szervezők 650-et. Ez a bukta persze kódolva volt, mert a szélsőséges hangadók, a hordószónokok az eredeti cél helyett politikai performanszot hírdettek meg, s ezzel rengeteg károsultat riasztottak el a részvételtől.

Vendég

2015-07-25 15:34

Az ATV fórumánis egyik téma most a Q. tüntetés.