Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

Tomboy

#3177 Fontos a tüntetés szervezőinek és a tüntetők részére is!

2015-07-24 10:01

Kedves  Sorstársaim!

Emlékezzetek arra, hogy a kötvényesek az aláírásukkal igazolva a követelésüket átadták a QKKA Alap részére.

Tehát máshol már semmilyen formában a kötvények után nem követelhetünk jogilag semmit sem.

Az Alap feladata lenne 30 millióig elvégezni a kifizetést.

Értitek-e azt, hogy a kötvény utáni követelésünk az Alapra szállt át,

nekünk ezekután semmink sem maradt!

Ez a Quaestor törvény vagy olyan zseniális, hogy gondolni sem mertük volna,

vagy aki kitalálta olyan hülye, hogy egy törvényt sem tud hiba nélkül elkészíteni?

Én ez utóbbiban hiszek, mert hivatalból rendszeresen a Magyar Közlönyöket át kell néznem,

és meggyőződésem, hogy elég hülyék... túl azon, hogy korruptak!

Ők egy másik kaszt, akik 10 x annyit adóznak, mert 10 x annyi keresnek.

De ha ilyen szarul dolgoznak, akkor nem dolgoznak 10 x annyit?

Orbán Viktor nálam már annyira szava hihetetlen ember, egy senki, aki sohasem dolgozott!

Nekünk kellene elzavarni a sleppjével a hazaárulókkal együtt.

A Felcsúti stadiont kifizettetném a saját pénzéből, mert én adót ezek után nem fogok fozetni,

hogy az adó Forintjainkat úgyis elkúrják hülyeségekre.

Olyan tüntetést kellene rendezni, ha ezt a lehetőséget az ellenzéki pártok is kihasználnák és az összes szolidáris Magyar Honfitársunk, aki nem sajnálja a kártalanításunkat, hogy soha ne tudjon nyugodtan elaludni OV!

Én nem sajnálom a deviza hitelest, ha segítenek rajta a forintosítással, mely 750 milliárdba került.

Az új M1 mennyibe is került? 80 millirárdba. A Kórházak adósság átvállalása most csupán 65 milliárdba került.

A leállított M4 autópálya mennyi pénz elkúrását jelentené?

A Bős-Nagymaros vízierőmű mennyi kidobott pénz volt?

A Postabank konszolidációja nem fájt annak ideján az uzsorás Csányinak?

Van itt pénz, de nem tudunk annyi adót fizetni, amennyit el képesek lopni, tékozolni, stb.

A Tiziano kép 4,5 millárdba került, lásd Matolcsy MNB-je.

Az MNB nincsen magán tulajdonban, ezért a képződő nyeresége nem a magyar költségvetésé lenne?

Végül pedig hol van a lista, amin a kormány tagok meg lettek vesztegetve Tarsoly szélhámos által?

Ha erre nem tud válaszolni a főügyész, akkor tudnék neki egy helyet Állampusztán, ahol van egy smasszer ismerősöm...

Vazelint én vinnék be, ha meglátogathatnám egyáltalán.

Válaszok

vendég

#3184 Re: Fontos a tüntetés szervezőinek és a tüntetők részére is!

2015-07-24 17:45:31

#3177: Tomboy - Fontos a tüntetés szervezőinek és a tüntetők részére is! 

(5) A kifizetés teljesítését követően a BEVA által teljesített kártalanítás erejéig a követelés jogosultjává a BEVA válik.

(6) A kárrendezésre jogosult követelésének biztosítékai, illetve a követeléshez kapcsolódó igények - ide értve a bűncselekménnyel okozott kár megtérítése, illetve az egyéb kártérítés iránti igényeket is - a tájékoztatással egyidejűleg, e törvény erejénél fogva az Alapra szállnak át.

Tehát olvasd el a tv-t a Beva is és az állam is felszólítható a fizetésre ,ha azt a határidőig nem teszi meg ez pedig a kezességvállalásból adódik.