Quaestor károsultak megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Quaestor károsultak megmentéséért petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#3226 Re: Re: Éva Himmer klubrádió2015-07-27 14:26#3225: - Re: Éva Himmer klubrádió Ha a bankja csődbe megy, akkor fizet az OBA. Ugyanis a bankbetétet az OBA biztosítja. Önnek nem lesz alkalma röhögve bármit is mondani. |
Vendég |
#3227 Re: Re: Re: Éva Himmer klubrádió2015-07-27 14:42#3226: - Re: Re: Éva Himmer klubrádió Ja és az OBA mondjuk egy OTP csődnél biztos a kalapból előhúzna párszázezer/millió ember betétjére a 100e eurót... Gyanítom igencsak lenne okom "röhögni" abban az esetben. Mint ahogy egy magyar államcsőd esetén is az utóbbi időkben a "nagyon" biztos befektetésnek kikiáltott magyar állampapír estében is, ugye ? De államcsőd sincs, csak a görögöket kell ilyenekről megkérdezni... No meg azt a Q ügyintézőt aki 2-3 éve még a görög állampapírt EU-s biztosítással kínálta a "buta" befektetőinek. Gondolom az ő elszállt pénzükre is fizet "valaki"... mindig lehet előszedni valakit aki "fizet" mint "biztosító", azonban ezek a szervezetek addig működnek "jól" míg elő nem kell állni a farbával VALÓJÁBAN - ergő annó a 10e fős városka takszövetkezetének 5 milliárdos buktáját állták, de egy párszáz (ne adj isten párezer) milliárdos bankcsőd esetén majd megnézném mit fizetnének ki, OBA ide vagy oda. Mellesleg, gondolom dominóhatást is ismeri, azaz egy csőd esetén jöhetne a többi, s oda mehetne az OBA... vagy inkább az oboa a betétesek részéről... |
Vendég |
#3228 Re: Re: Re: Re: Éva Himmer klubrádió2015-07-27 14:56#3227: - Re: Re: Re: Éva Himmer klubrádió Az államcsőd vagy az említett dominóhatás az Ön életét is keserűen érintené, nem nagyon maradna ideje az örömködésre a többiek becsődölése miatt.
|
Vendég |
#32292015-07-27 14:59Bírom az ilyen 3226-osokat a "Mi pénzünk" "Az állam pénze", " A bank pénze" dumákkal. Az OBA miből fog fizetni? Mi a bank pénze? Az betétesek pénze, a hitelt felvevők törlesztései, az ügyfelek díjai. Ez eddig kifizetett kártalanításokat mindenki, így Ön is megfizette nagyokos 3226. Egyébként meg idén tavasszal az OBA hitelt vett fel az MNB-től, kötvényt bocsátott ki, amit a tagok megvásárolnak. Ezt levezényelte az OTP, ERSTE, MKB, Takarékbank szindikátus (portfolio.hu 2015. június 26. Orbán Gábor államtitkár interjú) Na ebből fog fizetni adott esetben az OBA. |
Vendég |
#3230 Re:2015-07-27 15:12Nem az volt az alapkérdés, hogy az oba miből fizet. Képzeld nagyokos, én is tudom, honnan van az obának pénze. Az volt a felvetés, hogy ha a riporter bankja csődbe kerül, akkor a kommentelő mennyire fog örülni. Erre volt a válasz, hogy a bank csődje esetén fizet az oba, mert a bankbetét biztosított. |
Vendég |
#3231 Re: Re: Re: Re: Re:2015-07-27 15:36#3223: vendég - Re: Re: Re: Re: Tetszik ez a gondolat és igaz. |
vendég |
#3232 petició európai parlamanthez2015-07-27 16:45Eh mit vitatkoztok, nincs elég bajotok, agyaljatok inkább a saját problémánkon...tudom idegesek, ingerültek vagytok, én is! Nézzétek ezt a klassz csajszit, ( nevet nem írok)rengeteget gűrizik, napi 12-14h vendéglátózik a nyugatnak, folyamatosan bombázza a lehetséges politikusokat..Angela Merkelt pl. stb. maga és miattunk, követni kellene a példáját és nem vitatkozni...
Benyújtottam a petíciót az Európai Parlamentnek. Úgy döntöttem nem várok tovább az aláírásgyűjtésre, addig is teszek valamit. Ellenőrzik az adataimat, ha valósak, /persze azok/, akkor a Parlament elé kerül a petíció. Amint látható lesz az oldalon, támogatható is lesz. Kérek mindenkit, aki számítógép előtt van, bármikor is, tegye meg hogy rákattint a támogatás gombra. A petíció címe: Ich protestiere wegen die nichteinhaltung eines Gesetzes. Jelentkezzetek a QUAESTOR ASSZISZTENCIA csoportba! |
Vendég |
#32332015-07-27 16:50Kapott ma 2015.07.27 kárrendezésről szóló levelet a QKKA-tól? Én még eddig nem kaptam, csak azt amelyben közlik a követelésem megegyezik a nyilvántartásukkal. Köszi ha válaszol valaki. |
Vendég |
#3234 Re: petició európai parlamanthez2015-07-27 16:53#3232: vendég - petició európai parlamanthez Köszönöm, várjuk (sokan) a további értesítést. Ne hagyjuk annyiban!!! Senkinek nem veszhet el a pénze, hiszen minden forintot befizettünk!!!
|
Vendég |
#3235 Re: petició európai parlamanthez2015-07-27 17:35#3232: vendég - petició európai parlamanthez Köszönöm és természetesen támogatni fogom. |
Vendég |
#3236 Re: Re: petició európai parlamanthez2015-07-27 17:59#3235: - Re: petició európai parlamanthez Köszönjük a fáradságos munkádat, a kitartásodat. Várjuk, hogy megjelenjen a petíció, és támogatjuk. |
Vendég |
#3237 Re: petició európai parlamanthez2015-07-27 17:59#3232: vendég - petició európai parlamanthez Mi a petíció címe magyarul? Németül pont nem értek. És úgy körülbelül miről fog szólni? |
valaki |
#3238 Re:2015-07-27 18:27Nekem is csak az egyezőséget igazolták vissza. Azóta semmi. |
Vendég |
#3239 Re: Re: Re: Éva Himmer klubrádió2015-07-27 18:44#3226: - Re: Re: Éva Himmer klubrádió Kedves Ön! Húzzon el a k... anyjába már megint itt örömködik? Vegye fel a júdáspénzét és tényleg húzzon már el! A riporter pedig teljesen felkészületlen tapló belebeszélő és prejudikáló volt. Szégyen a klubrádióra. Szerencsére nálunk nem fogható. |
Vendég |
#3240 Re:2015-07-27 18:59Nem , sajnos még én sem kaptam semmit. Az szinte már biztos, hogy nem időrend (beadásira gondolok) szerint, nem vagyok valami nyugodt, minden nap várom a levelet, és eddig még mindig csalódás, MÁR KÉT HETE ! |
Vendég |
#32412015-07-27 19:40Együttérzek azokkal, akik még nem kaptak értesítést, tudom, milyen idegölő minden nap a postást várni, aki szépen elhúz csak a házunk mellett...De egyik nap most már biztosan mindenki megkapja, hisz még csak 28 milliárdot fizettek ki a 82-ből. Pechünkre pont nyár közepe van, sokan szabadságon vannak, gondolom ezért is lassúbb az ügyintézés.
|
Vendég |
#3242 Re:2015-07-28 03:12Sajnos én ugyan azt teszem várom a postást,de hiába egyetlen Ft-ot sem kaptam eddig. Csak egy levelet amilyet te is kaptál,tegnap telefonáltam de semmit nem tud a kisasszony mondani,nem tud belenézni az adat állományba,várjak csak ennyit mondott. |
vendég |
#3243 Re: Re: petició európai parlamanthez2015-07-28 03:16#3237: - Re: petició európai parlamanthez Facebook QUAESTOR ASSZISZTENCIA, kérjetek felvételt, és ott lehet kommunkikálni, minden fontos információt, fájlt le fogtok tudni tölteni!!!! De természetesen én is próbálok információval szolgálni.(a petíció témája a károsultak jogkiszolgáltatottsága és folyamodvány lesz)
|
Vendég |
#32442015-07-28 03:45van olyan károsult aki a q egyenlegközlőjét és a psfn álltal kiadott elszámolást küldte be a q kártalanitási alapnak a hiánypótlás után leírta, hogy adásvételi szerződése nincs nem kapott vagy költözködés során elvesztek. a q-tól és a psfn-től kapott elszámolás teljesen megegyezett. a q kárrendezési alakptól azt a levelet kapta mivel nincs meg az adásvételi szerződése nem kap egy fillért sem. fészen van fent a történet. ez már komolyan minden határon túl megy. nem hiszem, hogy Ő lenne ebben a helyzetben. van még valaki aki így járt? igen a petició beadása nagyon jó ötletnek tartom Én biztosan aláfogom írni. remélem nem csak pár ezren fogják aláírni, hanem minden károsult. igen most is össze kell fogni. köszönet a szervezőknek |
valaki |
#32452015-07-28 07:38Nem tudják megvádolni Tarsolyt, az ügyészség nem talál rajta fogást. Kíváncsi lennék, ha egy ellenzékhez kötődő figuráról lenne szó, akkor is ilyen vontatottan mennének-e a dolgok. Nagy gondban lehetnek a fideszesek, mert a vádemekéshez fel kéne göngyölíteni a szálakat, viszont ezek a szálak kínos helyekre vezette az ügyészséget. Azt meg minden áron titokban kell tartani. De akkor mi lesz a mindeddig homályban tartott esettel? Nem lennék meglepődve, ha úgy végződne a dolog, hogy igazából semmi nem történt, Tarsoly is csak egy áldozat, és nincs itt semmiféle eltűnt százmilliárd. Ezzel el lehetne fedni, hogy a piramisjátékot a kormánytagok hallgatólagos jóváhagyásával és hasznával űzték, nem véletlen, hogy a 2010 -es pénzügyi felügyelet tiltása ellenére zavartalanul folyamatosan és nyíltan pénzügyi garanciával hírdették a kötvényeket. Akinek megvan a megfelelő információja, hogy mikor borul a piramis, az extraprofitot tud kivenni. Pont ez történt. Tegyük hozzá, a bennfentes kormányzati intézmények mindezt közpénzzel, a mi adóforintjainkal művelték. A megforgatott pénzt visszatették a kasszába, a hozam meg ment a zsebbe. Hab a tortán, hogy a bennfentes kereskedés minden jogállamban börtönnel végződik. Tehát most lázasan agyalhatnak a fideszes ügyészségen, hogy hogyan ismételjék meg újra azt a trükköt, amit már számtalanszor sikerrel megtettek: kitörölni a jónép fejéből a hatalmas gazemberséget, elfogadtatni, hogy semmi különös nem történt. Jó sokszor sikerült már nekik. |
Vendég |
#3246 Re: Re: Re: petició európai parlamanthez2015-07-28 07:39#3243: vendég - Re: Re: petició európai parlamanthez Köszönöm szépen. |
Vendég |
#3247 Re:2015-07-28 07:45Szia!
Én kaptam ,még nem számoltam át, de emlékeim szerinz egyezik és holnap megyek utaltatni. |
vendég |
#3248 Re:2015-07-28 07:50Orbánnak és Szijjártónak természetesen sitkón a helye ez nem kérdés. Orbánnon látszik ,hogy nincs a helyzet magaslatán amikor nyilatkozik a kivételről. Az aggódó arckifejezése megérne egy hazugságvizsgálót meg egy jó smasszert. Normális országban,Normál politikus lemond és új szavazást írat ki! |
Vendég |
#3249 Re: Re: Re: petició európai parlamanthez2015-07-28 15:40#3243: vendég - Re: Re: petició európai parlamanthez Hogyan lehet a quaestor asszisztencián regisztrálni,nyilvános,vagy sem?Hol érhetem el?Nem nagyon értek a nethez,ezért kérek segítséget. |
vendég |
#3250 Re: Re: Re: Re: petició európai parlamanthez2015-07-28 17:59#3249: - Re: Re: Re: petició európai parlamanthez Facebook oldalra belépni, és ott a keresőbe beilleszteni QUAESTOR ASSZISZTENCIA,utána regisztrálni kell az oldalon. Ha megadja az e- mail.címét, akkor jelölöm a qaestokárosultak fő oldalára is, nagyon szívesen bárkit jelölök, sok fontos infó van rajtuk. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
557 Létrehozva: 2024-11-19
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
457 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1489 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1357 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
158 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
139 Létrehozva: 2024-11-20
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
115 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
53 Létrehozva: 2024-11-21
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
52 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6709 Létrehozva: 2023-07-26
Tiltakozzunk a csepel.hu-n közölt óvodaösszevonási tervezet ellen
46 Létrehozva: 2024-11-22
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
41 Létrehozva: 2024-11-23
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07