Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post

vendég

#3232 petició európai parlamanthez

2015-07-27 16:45

Eh mit vitatkoztok, nincs elég bajotok, agyaljatok inkább a saját problémánkon...tudom idegesek, ingerültek vagytok, én is!

Nézzétek ezt a klassz csajszit, ( nevet nem írok)rengeteget gűrizik, napi 12-14h vendéglátózik a nyugatnak, folyamatosan bombázza a lehetséges politikusokat..Angela Merkelt pl. stb. maga és miattunk, követni kellene a példáját és nem vitatkozni...

Benyújtottam a petíciót az Európai Parlamentnek. Úgy döntöttem nem várok tovább az aláírásgyűjtésre, addig is teszek valamit. Ellenőrzik az adataimat, ha valósak, /persze azok/, akkor a Parlament elé kerül a petíció. Amint látható lesz az oldalon, támogatható is lesz. Kérek mindenkit, aki számítógép előtt van, bármikor is, tegye meg hogy rákattint a támogatás gombra.

A petíció címe: Ich protestiere wegen die nichteinhaltung eines Gesetzes.
Abban nem vagyok biztos, hogy látható lesz-e a cím, de csak ez az egyetlen petíció lesz Magyarországról beadva. Még kis türelem, és reméljük itt is elindul valami.
A támogatáshoz a cím:
http://www.petiport.europarl.europa.eu/…/search-by-keywords…
MÉG 1-SZER : CSAK PÁR NAP MÚLVA LESZ FÖNT AZ OLDALON, KIS TÜRELMET !
Írok, ha támogatható lesz.

Jelentkezzetek a QUAESTOR ASSZISZTENCIA csoportba!

Válaszok

Vendég

#3234 Re: petició európai parlamanthez

2015-07-27 16:53:58

#3232: vendég - petició európai parlamanthez 

Köszönöm, várjuk (sokan) a további értesítést. Ne hagyjuk annyiban!!! Senkinek nem veszhet el a pénze, hiszen minden forintot befizettünk!!!

Vendég

#3235 Re: petició európai parlamanthez

2015-07-27 17:35:16

Köszönöm és természetesen támogatni fogom.

Vendég

#3237 Re: petició európai parlamanthez

2015-07-27 17:59:45

Mi a petíció címe magyarul? Németül pont nem értek. És úgy körülbelül miről fog szólni?

Toilet

#3253 Re: petició európai parlamanthez

2015-07-28 21:02:03

"Benyújtottam a petíciót az Európai Parlamentnek. Úgy döntöttem nem várok tovább az aláírásgyűjtésre, addig is teszek valamit. Ellenőrzik az adataimat, ha valósak, /persze azok/, akkor a Parlament elé kerül a petíció. Amint látható lesz az oldalon, támogatható is lesz. Kérek mindenkit, aki számítógép előtt van, bármikor is, tegye meg hogy rákattint a támogatás gombra.

A petíció címe: Ich protestiere wegen die nichteinhaltung eines Gesetzes.
Abban nem vagyok biztos, hogy látható lesz-e a cím, de csak ez az egyetlen petíció lesz Magyarországról beadva."

A petició benyújtás már nekem is eszembe jutott, be volt kedvencelve a link!-.)

Eddig nem léptem meg!

A kérdéseim hozzád.

Miért németül és nem magyar nyelven nyújtottad be?

Miből gondolod, hogy nem fogok én is benyújtani egyet?-.)

A világért sem tekinteném ezt egy versenynek, de ha a te kérdésed (amit nem értek mert nem tudok németül) nem fedi le az én kérdésemet akkor benyújthatom én is a sajátomat, ha jól értelmezem!

Pont ma gondolkodtam el azon, hogy melyik Európai államban fordulhjat elő, hogy a kormány nem tartja be a saját maga által pár hónapja hozott törvényt hanem cinikusan próbálja elmismásolni és azt tologatni!

Én itt ragadnám meg a tökét a problémának, efelé gondolkodom!

Nagyon várom , hogy megjelenjen a kérdésed és nagyon örülök, hogy neked is eszedbe jutott, sőt te meg is lépted!

Sok sikert mindannyiunknak!