Quaestor károsultak megmentéséért

vendég

/ #3371 Re: Re: TÜNTETÉS!!!!!!

2015-08-03 11:47

#3370: Karosult - Re: TÜNTETÉS!!!!!! 

 b) Kártalanítás: A Befektető-védelmi Alapnak (továbbiakban: Beva) a 2001. évi CXX. törvény (továbbiakban: Tpt.) alapján történő fizetési kötelezettsége. 

1. § (1) A törvény hatálya azokra az ügyletekre terjed ki, amelyeknél az ügyfél jognyilatkozata a QUAESTOR FINANCIAL HRURIRA Tanácsadó és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság által kibocsátott, vagy ilyenként megjelölt, a QUAESTOR Értékpapírkereskedelmi és Befektetési Zártkörűen Működő Részvénytársaság vagy annak a számviteli jogszabályok szerinti kapcsolt vállalkozása által értékesített kötvények vásárlására irányult, és az ügyfél az ellenérték fizetési kötelezettségének eleget tett, függetlenül attól, hogy a jogügylet érvényesen létrejött-e, illetve teljesedésbe ment-e. /hol van itt elkülönítve a fiktív, nemfiktív?/

De nem érdemes itt vitázni kedves Úr!

A lopást és a hazugságot nem kell magyarázni a pelenkából már kinőttünk, szó sem volt a törvényben sem ilyen kötvénysorozatokról, pl személy szerint mi alapján dönti el a beva, hogy nekem mennyi a részarányom?-hasraüt igaz?

És már ez törvényellenes, hogy engem mint károsultat, valamilyen szankcióba préseljenek. természetesen elfogadom, ha az orrom alá dugják, hogy önnek xy ennyi a hivatalosan kimutatható részaránya papírszerint..de itt nem erről van szó!  NINCS LEBONTVA KIMUTATHATÓAN a részarány!

ÉS nyugodjon meg vannak ügyvédek is mint károsultak  köztünk szép  számmal, nem állunk a szőnyeg szélén, de ha van érdemi javaslata és segítőkész irányunkban azt hálával és szívesen vesszük.

Köszönöm a türelmét és szolidalitása jeléül szívesen látjuk tüntetésünkön, ami a jogállamiság megtiprása jegyében zajlik, hiszen ami velünk megtörténhetett az Önnel vagy bárki mással bármikor ebben az országban megtörténhet ezek után.