Quaestor károsultak megmentéséért

vendég

/ #3417 tüntetni amíg lehet!!!

2015-08-08 03:01

Az a véleményem, hogy tüntetésre igenis nagy szükség van, egyrészt, hogy ez az országmaffia lássa, hogy nem fogjuk be a szánkat, kitartunk a végsőkig, egyre több szennyesük kerül a felszínre, aminek bukás a vége rövid távon.

Az egészből még az nem világos számomra, hogy a parlament meghoz egy döntést, azt közzéteszik a képviselő urak jogi szakértőikkel átnézetik, miért nem veszik észre, hogy a kezesség nem egyenlő a készfizetőkezességgel??

Vagy nekik is fontosabbak a kis magánmutyijátékaik mint mi és csak látszat volt az egész ott is, mindenki tudta mi folyik, csak mi nem?-ez a legvilágosabb lassan számomra, játékok vagyunk, viaszbábuk, akik majd eltünnek, szétolvadnak csendesen!

EZT IS SZÁMON LEHETNE KÉRNI A KÉPVISELŐ URAKON ÁM!

Meg is fogom tenni!!!-

Azért vannak a parlamentben, kapják tőlünk a fizetésüket, hogy képviseljenek bennünket, mint olyanokat, akik nem lehetnek ott!!!

Itt a mi okos sorstársaink felelőssége is fennáll, hiszen jogászok, közgazdászok is vannak szép számmal a károsultak között és senki nem kiabált, hogy itt bibi van, nem lesz ez így jó!

Már szerveződik egy oldal a kormányváltásra, ebbe belefulladnak, drasztikus lépések lesznek itt még, Tarsoly szobatársakat kap, valamint lesz itt még vagyonelkobzás is, majd lefagy a vigyor a képükről!

Ne reménykedjen senki az AB döntésének számunkra pozitív kimenetelében, le van ez már játszva, itt most csak a mi fellépésünk világba kiáltásunk, befolyásolhatja, illetve módosíthatja a távvezérelt független döntést.

TEHÁT A TÜNTETÉSEKKEL IGENIS RÁHATÁSSAL LEHETÜNK A KORMÁNY TOVÁBBI BÚGÓCSIGA JÁTÉKÁRA ÉRTSÉK MÁR MEG!!!!

Magától nem oldódik meg semmi, de ha itthon hangos az utca azt bizony előbb utóbb a nagyvilágban is meghallják és felkapják a fejüket, Brüsszel, Merkel, uniós képviselők.

Viktor Úr képébe is fogják dörgölni higgyék el!

DE EHHEZ AZ UTCÁN KELL KIABÁLNI AHHOZ, HOGY A VILÁG VÉGÉN IS HALLJÁK EZT AZ IGAZSÁGTALANSÁGOT, SZEMÉT ALJAS ÁTVERÉSÉT 32000 embernek!!!!

Valamit OV, majd ki fog találni, hogy  a mocskát le tudja fedezni, de hogy ezt elérjük kiabálni kell addig amíg lehet, vagyis az AB döntéséig és csak addig, mert utána már nincs miért mert számunkra negatív AB bírósági döntés után csak a jogi út marad, ami hosszadalmas!

A következő pedig, hogy ha a fotelban ülünk akkor a szemét törvényeit úgy hozza, mondván nincs gond, mehet a levesbe az egész, remélem más is észreveszi a sumák szemét törvényalkotási módszereiket!!