Quaestor károsultak megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Quaestor károsultak megmentéséért petíció automatikusan generált fórumtémája
Vendég |
#3401 Re: Re: Re: Re: ezt küldje el, természetesen az ön adataival!-így kiadják a szerződéseket.2015-08-06 11:08Szeretmém megkérdezni kaptál e valamilyen vissza jelzést?
Sajnos a mai napig o8.06.egy Ft.ot sem kaptam én sem vissza. |
Vendég |
#3402 válasz 3395 nek2015-08-06 11:21Nem ne hagyjuk magunkat. Nyomást a kormányra csak erővel lehet gyakorolni. Tehát egy az érdekünk N E HA G Y J U K !!! A politika mentességet azért mondom, mert Nézzd meg a hozzászólókat !! Nem a cél érdekli őket, hanem azon finnyáznak, hogy ki melyik politikai alakzatot preferálja ! Meg kell köszönni és becsülni viszont azokat párt vagy civil szervezet akik kiállnak ügyünk mellett és a maguk
lehetséges módján a Parlamentben is támogatnak. Gondolom, most már egyetértünk , ! |
Vendég |
#34032015-08-06 13:08http://www.psfn.hu/hirek/2015-08-03-QEP.html aug 3. PFSN honlap |
Vendég |
#3404 Re: Re:2015-08-06 20:21Legolas45#3381: - Re: Kedves sorstársak!
Én 6 milió Ft alatt vagyok, megkaptam a pénzem nagyobb részét, de, mint mindenki más, sajnos messze nem a teljes összeget... viszont bátorításként, annak akit hiánypótlásra szólítottak fel, hogy nekem is volt hiánypótlásom, sőt az egyik adás-vételi szerződés is hiányzott,mert telefonos volt, ennek ellenére elfogadták a hiánypótlásra írt válaszom és bár három hét kellett hozzá, a múlt héten megjött a levél a most felvehető összegről. Remélem mindenki megkapja a választ minél előbb és azt is remélem, hogy a teljes kártalanítást is kiharcoljuk, mert elkeserítő, hogy egy jogállamban a hatályos jogszabályok a bankokra és a pénzügyi szervezetekre nem vonatkoznak és azt csinálhatnak velünk amit akarnak.....Ugyanakkor kérdezném, hogy szerződőtt-e valaki a Palotásékkal, a 6 millió Ft alattiaknak szóló ajánlatára? vagy hallottatok-e róla egyáltalán? |
Vendég |
#34052015-08-07 03:35Világosdik a háttér, számunkra sötétül a jövő! István Kálmán-Pikó Többen kértétek, hogy tegyem közzé itt is a mai demonstráción elmondott beszédem. Íme: Nem ide terveztük ezt a demonstrációt, mégis itt jöttünk össze. Eredetileg a magyar jogállamiság temetését akartuk megrendezni. Amely fogant 1989-ben Orbán Viktor Nagy Imre és társai koporsója előtt mondott beszédével, megszületett 1990-ben az első szabad választásokkor, és elhalálozott 2015-ben, amikor Orbán Viktor és kormánya nyíltan figyelmen kívül hagyja a hatályos törvényeket, beleértve a kártalanításunkról szóló Quaestor törvényt is. Így negyed század után ismét egy koporsó előtt állunk, a jogállamiság szimbolikus koporsója előtt. |
Vendég |
#3406 Re:2015-08-07 04:02Köszönöm a kitartásodat,az erődet isten segitsen további erővel. Arra tudnál valamit mondani ki az aki nem kap semmit,ugyan is én még a mai napig egy íft-ot sem kaptam, 6 m alatti vagyok. Köszönöm szépen |
Vendég |
#3407 Re: Re:2015-08-07 06:18Tudnák mondani! Isten segítségével de Neked is tenni kellene: elmenni a tüntetésekre, hallatni a hangodat akkor is ha "csak" 6 millió alatti vagy. Ne reménykedj! Mindenki arra vár majd mások kikaparják a gesztenyét, akik még nagyobbat buknak. A töredékét se kapod vissza a pénzednek ha csak a sült galambot várod. Tisztelet mindenkinek aki tevőlegesen is tesz érte! Nem ellened-érted is- haragszom! Kevesen, nagyon kevesen vagyunk akik ki merenek állni az igazuknért!!!! |
Vendég |
#3408 Re: Re: Re:2015-08-07 08:19Ne rágalmazz ismeretlenül,képzeld el ott voltam. |
Vendég |
#34092015-08-07 11:29Akkor találkoztunk is - ismeretlenül. Elnézést kérek! |
Vendég |
#34102015-08-07 12:29Teljesen felesleges tüntetni. Értem én a mögöttes haragot, és akciókészséget, de az ég szerelmére, nézze már meg bárki, hogy a sokkal nagyobb horderejű galádságok után sem lehetett tüntetéssel elérni semmit. Embercsoportok százezres tömegeit alázták meg, rokkantsági ellátás elvétele, szociális terület kisemmizése, törvényes előnyugdíjak eltörlése visszamenőleges hatállyal, trafikmutyi, ahol komplett családok megélhetését vették el a saját slepp kitöméséért... sorolhatnám vég nélkül. Vegyük már észtre, hogy ezek a példák ráadásul nem a spórolt pénzek elvételéről szólnak, hanem a mindennapi megélhetés és létfenntartás ellehetetlenítéséről. Kedves tüntetésre buzdítók, ugye érezhető hogy nem ugyan az a kategória. Bármit elértek a korábbi tüntetésekkel? Ahol nem a spórolt pénzeket követelték vissza, hanem az alapvető megélhetés emberi méltóságát? Teljesen kárbavesző energiák, kárba vesző idő. Ennek a tolvaj kormánynak kizárólag úgy lehet a tyúkszemére lépni, ha a károsultak jogi eszközökkel készülnek utánamenni a sötét állami ügyleteknek. Láttam egy videót, talán még megvan, ahol a Palotás tartott egy tájékoztatót a jogi lehetőségekről még a botrány elején. Hát, ott érdekes módon kb. tízszer többen voltak, mint bármelyik Q-os tüntetésen. Pedig oda is utazni kellett. Nem csoda, ha a hatalom olyan hirtelen bekenegette a madzagját mézzel... Ha a történetben nyakig sáros hatalom azt látná, hogy jólszervezett pertársaság alakul több szakértő bevonásával, jónevű ügyvédi irodával, olyan elszántsággal, hogy ha kell, nemzetközi szintre is elviszik az ügyet, lenne itt fizetési hajlandóság mint a huzat!
Elnézést ha ez valakinek rosszul esett, csak segíteni akartam. |
Vendég |
#3411 Re:2015-08-07 13:00Elnézést! Már hogyne lenne értelme tüntetni! Hallották a hangunkat, több TV csatorna foglalkozott az ügyünkkel!!! Több helyen elmondtuk, MOST még a fiktív kötvényeket fizetik és annak is bizonyos részét! Ellentétben a különböző médiában addig megjelentetett hírekkel. Egészen addig kell a tüntetéseket folytatni, míg egyértelmű döntés (AB döntés) nem születik. Ha Ön tud segíteni akkor kérem a pertársaság- több szakértő- jónevű ügyvédi iroda - alakulását kezdje el szervezni. Azt gondolom, többen nem vagyunk járatosak a pertársaságok alakításában, tevékenységében... ezt is meg kellene többünknek tanulni, mit kell tegyünk, merre induljunk. Addig is részemről minden tüntetési lehetőséget, minden nyilvánosságot (TV, rádió, internet, levelek...) meg kell ragadjunk. NEM HAGYJUK A BEFIZETETT FORINTUNKAT VESZNI! MINDEN EGYES MEGTAKARÍTOTT FORINTOMAT TISZTESSÉGES LEADÓZOTT MUNKÁVAL KERESTEM, ÉS MINDEN EGYES KÖTVÉNYÉRT FIZETTEM! NEM MENT SENKI A Q-HOZ, HOGY ÉN X% FIKTÍV KÖTVÉNYT SZERETNÉK KAPNI!!! |
Vendég |
#3412 Re: Re:2015-08-07 14:25Kedves ismeretlen,igazad van nekem is nagyon fáj,márc 5-én voltam Q-fióknál semmit nem tudtam,el akartam hozni a pénzemet mert kellett volna,és nem tudták ide adni. Máj.7.én beadtam a papirokat rendben és a mai napig egy Ft-ot sem kaptam vissza. Akkor az ügyintéző annyit mondot valaki nagyon sok pénzt vett ki,és nekem nem tudják ideadni. |
Vendég |
#3413 Re: Re: Re:2015-08-07 17:21Nekem is bevallotta, hogy valakik nagyon sok pénzt vettek ki hirtelen meg is mondta kik, azért nem kaphatjuk meg márciusban a pénzt, ami 18-án lejárt, de nem akarom lebuktatni az ügyintézőt, nem akarok neki ártani, azért nem irom, melyik fiók. És ekkor már folyt a hazug álcsőd. Mostanában nagy csönd van arról, kik vettek ki pénzt abban az időben, mikor mi már nem tudtunk. Most nem a külügyre, stb. gondolok, azt tudjuk, hanem a jólértesültekre. |
Vendég |
#34142015-08-07 18:35 MERT ÁLLAMI SEGÉDLETTEL BECSAPTAK ENGEM ÉS CSALÁDOMAT ! |
Vendég |
#3415 Re: ÁTVERÉS SÓ !2015-08-07 18:38 |
SZÍVUNK |
#34162015-08-07 18:44MÉG ÉVENTE EGY BANK CSŐD ÉS MÉG JOBBAN TELJESÍT AZ ORSZÁG ! ÁLLAMI SEGÉDLETTEL A KISBEFEKTETŐK PÉNZÉT HASZNÁLJÁK VALAKIK. MNBANK ? FELÜGYELET ? ÜGYÉSZSÉG ? SOKAN MEGKAPTÁK A RABLÁS ELÖTTI PERCBEN A PÉNZÜKET ! |
vendég |
#3417 tüntetni amíg lehet!!!2015-08-08 03:01Az a véleményem, hogy tüntetésre igenis nagy szükség van, egyrészt, hogy ez az országmaffia lássa, hogy nem fogjuk be a szánkat, kitartunk a végsőkig, egyre több szennyesük kerül a felszínre, aminek bukás a vége rövid távon. Az egészből még az nem világos számomra, hogy a parlament meghoz egy döntést, azt közzéteszik a képviselő urak jogi szakértőikkel átnézetik, miért nem veszik észre, hogy a kezesség nem egyenlő a készfizetőkezességgel?? Vagy nekik is fontosabbak a kis magánmutyijátékaik mint mi és csak látszat volt az egész ott is, mindenki tudta mi folyik, csak mi nem?-ez a legvilágosabb lassan számomra, játékok vagyunk, viaszbábuk, akik majd eltünnek, szétolvadnak csendesen! EZT IS SZÁMON LEHETNE KÉRNI A KÉPVISELŐ URAKON ÁM! Meg is fogom tenni!!!- Azért vannak a parlamentben, kapják tőlünk a fizetésüket, hogy képviseljenek bennünket, mint olyanokat, akik nem lehetnek ott!!! Itt a mi okos sorstársaink felelőssége is fennáll, hiszen jogászok, közgazdászok is vannak szép számmal a károsultak között és senki nem kiabált, hogy itt bibi van, nem lesz ez így jó!Már szerveződik egy oldal a kormányváltásra, ebbe belefulladnak, drasztikus lépések lesznek itt még, Tarsoly szobatársakat kap, valamint lesz itt még vagyonelkobzás is, majd lefagy a vigyor a képükről! Ne reménykedjen senki az AB döntésének számunkra pozitív kimenetelében, le van ez már játszva, itt most csak a mi fellépésünk világba kiáltásunk, befolyásolhatja, illetve módosíthatja a távvezérelt független döntést. TEHÁT A TÜNTETÉSEKKEL IGENIS RÁHATÁSSAL LEHETÜNK A KORMÁNY TOVÁBBI BÚGÓCSIGA JÁTÉKÁRA ÉRTSÉK MÁR MEG!!!! Magától nem oldódik meg semmi, de ha itthon hangos az utca azt bizony előbb utóbb a nagyvilágban is meghallják és felkapják a fejüket, Brüsszel, Merkel, uniós képviselők. Viktor Úr képébe is fogják dörgölni higgyék el! DE EHHEZ AZ UTCÁN KELL KIABÁLNI AHHOZ, HOGY A VILÁG VÉGÉN IS HALLJÁK EZT AZ IGAZSÁGTALANSÁGOT, SZEMÉT ALJAS ÁTVERÉSÉT 32000 embernek!!!! Valamit OV, majd ki fog találni, hogy a mocskát le tudja fedezni, de hogy ezt elérjük kiabálni kell addig amíg lehet, vagyis az AB döntéséig és csak addig, mert utána már nincs miért mert számunkra negatív AB bírósági döntés után csak a jogi út marad, ami hosszadalmas! A következő pedig, hogy ha a fotelban ülünk akkor a szemét törvényeit úgy hozza, mondván nincs gond, mehet a levesbe az egész, remélem más is észreveszi a sumák szemét törvényalkotási módszereiket!!
|
Vendég |
#3418 Re:2015-08-08 04:01Nagyon szépen köszönöm, hogy felraktad amit elmondtál. sok ember csak itt tudja olvasni mivel nincs fecebook-on. a tüntetések időpontját ha lehet akkor tedd ide is fel. én biztos ott leszek. köszönet azért is hogy a szószólónk vagy. köszönet még a Debrecenieknek is |
Vendég |
#34192015-08-08 04:11Azt tartom szomórunak, hogy az ismert ügyvédek ngyon drágán dolgoznak akinek nem maradt semmilye csak a nyugdíja az nem tudja kifizetni az ügyvédi munkadíjat és utána a sikerdíjat Palotás úr elmodta, hogy akinek nincs pénze azzal nem foglalkozik, és részletfizetés sem megoldható. |
Vendég |
#3420 Re:2015-08-08 05:34Persze neki ez üzlet, nem jótékonykodásból csinálja. És az ismert ügyvédek sem. Ezért kellene összefogni és felkérni Himmer Évát, Kálmán-Pikó Istvánt, Tyll Attilát, stb. hogy fogják össze az embereket a jogi úton is. ŐK eddig emberfelettit teljesítettek. Jó lenne, ha ide is beírnának, névvel, nincs mindenki az FB-n. |
Vendég |
#3421 Re: Re:2015-08-08 08:04teljesen igezad van |
VENDÉG |
#3422 küldje mindenki !!!!2015-08-08 12:00A Törvényalkotási Bizottság tagjai számára Tisztelt Gulyás Gergely Elnök Úr! Tiszlelt Alelnök Urak! Tisztelt Tagok! A 2015. évi XXXIX. törvény a Quaestor károsultak kárrendezését biztosító követeléskezelő alap létrehozásáról 4. § (4) bekezdésében a készfizető kezesség helyett kezesség, pontosabban egyszerű kezesség szerepel. Az egyszerű kezesség és a készfizető kezesség között óriási különbség van, amivel Ön, a Törvényalkotási Bizottság tagjaként nyilvánvalóan tisztában van. A bankok minden hitelügyletben kizárólag készfizető kezességet fogadnak el, így a törvényben meghatározott hitelnyújtást megalapozottan nem végzik el. Amennyiben a készfizető kezesség hiánya a törvényben csupán a törvényalkotás gyorsasága, kapkodás miatti hiba, úgy az egy módosítással javítható. Ráadásul az állami kezességvállaláshoz - tudomásom szerint - elégséges a Kormány jóváhagyása, azaz nem szükséges parlamenti törvénymódosítás. Kérem Önt, a Törvényalkotási Bizottság tagjaként tegyen lépéseket, hogy az egyszerű kezességet haladéktalanul készfizető kezességre módosítsák. Amennyiben a Törvényalkotási Bizottság tagjaként csak felszólalni van lehetősége, kérem a következő bizottsági ülésen azt haladéktalanul tegye meg. Tájékoztatom, hogy amennyiben nem tesz határozott lépéseket a törvény fentiekben kért módosítására, úgy azt Magyarország 32000 állampolgárával, a Quaestor károsultakkal szembeni kifejezetten ellenséges lépésként értelmezzük, amely az Alaptörvénybe ütközik. Tisztelettel:
|
VENDÉG |
#3423 folytatás2015-08-08 12:02mail címek: mail-címek: gergely.gulyas@parlament.hu |
VENDÉG |
#3424 Re: folytatás2015-08-08 12:03 gergely.barandy@parlament.hu |
vendég |
#3425 Hallgassátok !!!2015-08-08 17:03Na akkor itt az ido, hogy koveteljuk amit Papa Levente mond: |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
556 Létrehozva: 2024-11-19
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
457 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1489 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1357 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
158 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
139 Létrehozva: 2024-11-20
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
114 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
52 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6709 Létrehozva: 2023-07-26
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
46 Létrehozva: 2024-11-21
Tiltakozzunk a csepel.hu-n közölt óvodaösszevonási tervezet ellen
45 Létrehozva: 2024-11-22
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
41 Létrehozva: 2024-11-23
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07