Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#3410

2015-08-07 12:29

Teljesen felesleges tüntetni. Értem én a mögöttes haragot, és akciókészséget, de az ég szerelmére, nézze már meg bárki, hogy a sokkal nagyobb horderejű galádságok után sem lehetett tüntetéssel elérni semmit.

Embercsoportok százezres tömegeit alázták meg, rokkantsági ellátás elvétele, szociális terület kisemmizése, törvényes előnyugdíjak eltörlése visszamenőleges hatállyal, trafikmutyi, ahol komplett családok megélhetését vették el a saját slepp kitöméséért... sorolhatnám vég nélkül. Vegyük már észtre, hogy ezek a példák ráadásul nem a spórolt pénzek elvételéről szólnak, hanem a mindennapi megélhetés és létfenntartás ellehetetlenítéséről.

Kedves tüntetésre buzdítók, ugye érezhető hogy nem ugyan az a kategória. Bármit elértek a korábbi tüntetésekkel? Ahol nem a spórolt pénzeket követelték vissza, hanem az alapvető megélhetés emberi méltóságát?

Teljesen kárbavesző energiák, kárba vesző idő. Ennek a tolvaj kormánynak kizárólag úgy lehet a tyúkszemére lépni, ha a károsultak jogi eszközökkel készülnek utánamenni a sötét állami ügyleteknek. Láttam egy videót, talán még megvan, ahol a Palotás tartott egy tájékoztatót a jogi lehetőségekről még a botrány elején. Hát, ott érdekes módon kb. tízszer többen voltak, mint bármelyik Q-os tüntetésen. Pedig oda is utazni kellett. Nem csoda, ha a hatalom olyan hirtelen bekenegette a madzagját mézzel...

Ha a történetben nyakig sáros hatalom azt látná, hogy jólszervezett pertársaság alakul több szakértő bevonásával, jónevű ügyvédi irodával, olyan elszántsággal, hogy ha kell, nemzetközi szintre is elviszik az ügyet, lenne itt fizetési hajlandóság mint a huzat!

 

Elnézést ha ez valakinek rosszul esett, csak segíteni akartam.

Válaszok


Vendég

#3411 Re:

2015-08-07 13:00:20

#3410: -  

 Elnézést!

Már hogyne lenne  értelme tüntetni! Hallották a hangunkat, több TV csatorna foglalkozott az ügyünkkel!!! Több helyen elmondtuk, MOST még a fiktív kötvényeket fizetik és annak is bizonyos részét! Ellentétben a különböző médiában addig megjelentetett hírekkel.

Egészen addig kell a tüntetéseket folytatni, míg egyértelmű döntés (AB döntés) nem születik.

Ha Ön tud segíteni akkor kérem a pertársaság- több szakértő- jónevű ügyvédi iroda - alakulását kezdje el szervezni.

Azt gondolom, többen nem vagyunk járatosak a pertársaságok alakításában, tevékenységében... ezt is meg kellene többünknek tanulni, mit kell tegyünk, merre induljunk.

Addig is részemről minden tüntetési lehetőséget, minden nyilvánosságot (TV, rádió, internet, levelek...) meg kell ragadjunk.

NEM HAGYJUK A BEFIZETETT FORINTUNKAT VESZNI! MINDEN EGYES MEGTAKARÍTOTT FORINTOMAT TISZTESSÉGES LEADÓZOTT MUNKÁVAL KERESTEM, ÉS MINDEN EGYES KÖTVÉNYÉRT FIZETTEM!

NEM MENT SENKI A Q-HOZ, HOGY ÉN X% FIKTÍV KÖTVÉNYT SZERETNÉK KAPNI!!!