Quaestor károsultak megmentéséért
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Quaestor károsultak megmentéséért petíció automatikusan generált fórumtémája
vendég |
#3426 levélküldés! Orbánnak !2015-08-08 17:39Tisztelt Miniszterelnök Úr! A Quaestor Károsultak Kárrendezésével kapcsolatban rengeteg hír terjed a médiában és a világhálón. „4. § (4) Az Alap működésének biztosítása érdekében - az állam kezességvállalása mellett - legfeljebb 10 éves futamidőre kötvényt bocsáthat ki, hitelintézettől legfeljebb 10 éves futamidőre kölcsönt vehet fel, és az MNB-től - az állam kezességvállalása mellett - legfeljebb 3 hónapos futamidejű áthidaló kölcsönt vehet fel.” Szeretném Önt tájékoztatni, hogy a Quaestor Alap kárrendezése még a mai napon sem indult meg, pedig levelüket közel 30 napja készhez kaptam, ebben arról tájékoztattak, hogy én kárrendezésre jogosult vagyok. Szeretnék Önnek idézni néhány bekezdést a levélből: Beva általi kártalanítás összege: xxxxx „Az eljárás jelenlegi szakaszában a Beva általi kártalanítás, azaz xxxx,- Ft kerül kifizetésre. … Mint azt fentebb látható xxx forintnyi megtakarításom volt a Quaestorban, ebből közel xxx forintot kellene az Alapnak – a hatályos törvény szerint – legkésőbb e hónapban kifizetnie. Arra kérném Önt és a kormányt, hogy tegyen meg mindent annak érdekében, hogy a megszavazott 2015. évi XXXIX. tv. (Quaestor törvényt) az illetékesek be tudják tartani, illetve betartsák. Köszönettel
| |
vendég |
#3427 Re: levélküldés! Orbánnak !2015-08-08 17:45#3426: vendég - levélküldés! Orbánnak ! gergely.gulyas@parlament.hu; |
vendég |
#3428 Re: Re: levélküldés! Orbánnak !2015-08-08 17:46#3427: vendég - Re: levélküldés! Orbánnak ! lajos.szucs@parlament.hu; |
vendég |
#3429 nézzétek meg2015-08-09 00:48 |
vendég |
#3430 tájékoztatás2015-08-09 01:43A szovjet elnyomás alatt volt egy vezetőnk, diktátorunk! Kádár János. Nos,sokan úgy vélik, hogy ő puhította legjobban a szovjet behatást a térségben. Nem volt választása, de alkudozott! Fekete János (google...) erről sokat mesélt. Most nincs mit tompítani, mégis van egy diktátorunk, aki nem alkudozik! Tehát saját célja van, ami nem segít a népén! Ez nem olyan, mint Kádár! Sokkal rosszabb és tehetségtelenebb kis szabad diktátor! Úgy látom, kevesek vagyunk még szabadnak lenni és beérjük ezzel a kis szotyiköpködő, öncélú őrülttel is! Ha nem, rúgjük seggbe hátulról, miközben törögetve nézi a háza melletti stadionban a szánalmas magyar focit, amire többet költ, mint Ránk! A saját pénzünkből...! Tisztelt Károsultak! A jövő héten újra demonstrálni megyünk csütörtök délelőtt,aki akar csatlakozhat. Helyszín és időpont később,de Éva Himmer-nál már lehet jelentkezni!Köszönjük Nagyon fontos lenne, kérjük, hogy aki nem tud jönni demonstrációkra az is írjon és osszátok! |
Vendég |
#3431 Re: tájékoztatás2015-08-09 04:46én biztos jövök, de sajnos nem vagyok facebook-on. ha lehet írd meg a pontos hekyet és időpontot. előre is köszi. elmentem minden töntetésre amire csak tudtam most is ott leszek többen vannak olyanok akik csak ezt az oldalt olvassák facebook hiányában innen értesülnek/értesülök mindenről még egyszer köszi |
vendég |
#3432 nyilvános csoport2015-08-09 05:27Be lehet belépni, akinek fontos a pénze, az együttes cselekvés, a közös fellépés!!! Attila Tyll a csoport adatvédelmét zártról nyilvános beállításúra módosította. |
vendég |
#3433 ReKSZ2015-08-09 05:30Célok: Az ország, az elmúlt 25 év valamennyi károsultjainak összefogása, együttes működésének szervezése. |
vendég |
#3434 Re: Re: tájékoztatás2015-08-09 06:01Kedves mindenki, a facebook-ra lehet regisztrálni fiktíven is, mint a kötvényeink :)-tehát anonim, de természetesen minden infót közlök, de a fájlokat nem tudom sajnos feltenni, amik fontosak lehetnek a beadványokhoz. A csoport ügvédnőjétől már lehet kérni ügyvédi költséget az esetleges perhez: Tisztelt Ügyvédnő! Olvastam a perképviseleti díjának kérési lehetőségéről, nekünk az alábbi kötvényeink vannak..... szerepelnek az alábbiak szerint, amennyiben a kifizetett kötvények amik már nem képezik a per tárgyát,szükségesek akkor közlöm azokat is.Az eddigi kártalanításból, ...hátralék erre kérnék szépen árajánlatot egyéniben, és ha pertársaságban perlünk akkor az mennyibe kerülne: Dolgozom a perstratégián, hamarosan a végére jutok. Ezt követően teszek ajánlatot. Kérek még egy kis türelmet.Üdvözlettel,Ildikó ______________________________dr. Stefánkovits Ildikóügyvéd / attorney-at-lawnemzetközi kereskedelmi szakjogász/commercial lawyer1065 Budapest, Nagymező u. 8.Capital Square Irodaház 1133 Budapest, Váci út 76. mobil: + 36 30 9827458 |
Vendég |
#3435 Re: levélküldés! Orbánnak !2015-08-09 06:02#3426: vendég - levélküldés! Orbánnak ! Elküldtem! |
Vendég |
#3436 Re: levélküldés! Orbánnak !2015-08-09 06:46#3426: vendég - levélküldés! Orbánnak ! Ebből csak az a kérdés maradt ki, hogy igaz-e, miszerint ő adott parancsot a "készfizető" szó kihagyására |
Vendég |
#3437 Re: Re: levélküldés! Orbánnak !2015-08-09 07:10 |
Vendég |
#3438 én isRe: levélküldés! Orbánnak !2015-08-09 10:33#3426: vendég - levélküldés! Orbánnak ! én is elküldtem Orbánnak |
Vendég |
#34392015-08-10 05:19épp most van szó rólunk a klubrádióban |
vendég |
#3440 BUDAPESTEN TÜNTETÉS!!!!2015-08-10 10:52FELHÍVÁS!!! Ezúton szeretnénk tájékoztatást adni az e heti tüntetésünkkel kapcsolatban. KEDVES CSOPORTTÁRSAK! Egyre fogy az időnk az Alkotmány Bíróság munkába állásáig, ameddig előreláthatólag még legalább 3 demonstrációt szeretnénk szervezni Budapesten. Viszont egyre fogy nekünk szervezőknek is az erre fordítható szabad kapacitásunk, időnk és energiánk, mivel nekünk is nagyon sok a saját munkánk és a családunkkal kapcsolatos feladatunk. Mivel továbbra is budapesti helyszíneken kerülnek megrendezésre az általunk szervezett demonstrációk, így jelen helyzetben azt látjuk a leghatékonyabbnak és legcélravezetőbbnek, ha a demonstrációk szervezésével kapcsolatos minden további információ ezentúl a Budapesti Quaestor Károsultak Csoportjában kerül kiposztolásra és folyamatosan aktualizálásra. Kérjük minden kedves vidéki Csoporttársunkat is, akik eddig is elkötelezett támogatói és résztvevői voltak a demonstrációinknak, és ezután is részt kívánnak venni az általunk szervezett budapesti demonstrációkon, hogy mielőbb regisztráljatok be a Budapesti Quaestor Károsultak Csoportjába, ahol mindig a legfrissebb információkat találjátok meg az eseményekről. Nagyon köszönjük! Az e heti demonstrációval kapcsolatos információk a következők: A rendezvény időpontja: A rendezvény helyszíne: A rendezvények célja: A rendezvény napirendje: Résztvevők létszáma: 40-50 fő A demonstráció üzenete: A Quaestor Károsultak Kárrendezési Alapja, illetve a Befektető-védelmi Alap a 2015. július 6-án közzétett közleményében jogszerű indok nélkül, gyakorlatilag felfüggesztette a 2015. évi XXXIX. törvény végrehajtását. Követeljük, hogy a Szíjjártó Péter miniszter úr haladéktalanul hozza nyilvánosságra, ki adott utasítást a Magyar Nemzeti Kereskedőház Quaestornál lévő befektetéseinek kivonására, illetve a számla megszüntetésére! Tiltakozunk a törvénytelen eljárás ellen! Követeljük a 2015. évi XXXIX. hatályos törvény végrehajtását! Ahhoz, hogy a média részt vegyen a demonstráción, nagy szükségünk van 40-50 FŐ RÉSZTVÉTELÉRE! MINDENKI RÉSZVÉTELE FONTOS! Várjuk a VIDÉKI KÁROSULT TÁRSAK jelentkezését is! KÖSZÖNJÜK NEKIK! Mivel sokan dolgoznak ebben az időben, ezért a nyugdíjasok és Gyes-en, Gyed-en lévők jelenlétére kifejezetten számítunk! Kérem szépen, hogy a részvételt mindenki privát üzenetben küldje el BANK ANI csoporttársunknak! KÖSZÖNJÜK! NEM ADJUK FEL! NEM ADHATJUK FEL! |
Vendég |
#3441 Re: BUDAPESTEN TÜNTETÉS!!!!2015-08-10 12:19#3440: vendég - BUDAPESTEN TÜNTETÉS!!!! Íme itt az ellenakció!!!! |
Vendég |
#3442 Re: Re: BUDAPESTEN TÜNTETÉS!!!!2015-08-10 13:31#3441: - Re: BUDAPESTEN TÜNTETÉS!!!! Annál inkább el kell menni csütörtökön! És ez a cikk nem mondott semmi újat, megjelent már mindenhol különböző variációkban. |
Vendég |
#34432015-08-10 17:09A bankmonitor.hu valami kormányzati, döntéshozó szervezet? Ki a t..öm az a Takács Szabolcs? Mindenesetre terjed az interjú mint az influenza. Tőzsdefórum, napi.hu, Napi Gazdaság, MNO, atv.hu, privatbankar.hu, nepszabadsag.hu, hvg.hu, ma.hu Nulla új információ, csak a félrebeszélés. Ehhez kell egy szakértő. Utolsó mondat: "...a Quaestor-törvényben rögzített kárrendezést megtámadták a bankok az Alkotmánybíróságon, így majd az Ab döntése fogja tisztázni a helyzetet, és ettől függően kerülhet sor a további lépésekre."
Hogy eddig mi történt, és hol tartunk most, azt tudjuk.
Én arra lennék rohadt kivácsi, hogy 1. Hatályban lévő törvényt miért nem hajtanak végre? 2. A Q törvényt elkaszáló AB döntés után mik a további lépések a károsultak 30 millió Ft-ig történő beígért kártalanítására. Mikor kapjuk meg a BEVA kifizetés feletti pénzünket?
Na erre adjon választ kormányzati szintről valaki.
|
Vendég |
#3444 Re: Re: BUDAPESTEN TÜNTETÉS!!!!2015-08-10 18:28#3441: - Re: BUDAPESTEN TÜNTETÉS!!!! "Kétszer sem mondom: ez a cikk megrendelésre az erősödő károsult-aktivitás megtörésére született!!!" Ki érti ezt? Éppen a ballib média zászlóshajói feküdtek be leginkább a megrendelőnek?
|
xy |
#3445 Re: Re: Re: BUDAPESTEN TÜNTETÉS!!!!2015-08-10 18:52#3444: - Re: Re: BUDAPESTEN TÜNTETÉS!!!!
08. 10. 15:14 Index
08. 10. 14:51 Tőzsdefórum
08. 10. 14:16 napigazdaság.hu
08. 10. 13:55 Napi.hu
08. 10. 13:53 Magyar Nemzet Online
08. 10. 13:10 Világgazdaság
|
Vendég |
#34462015-08-10 21:21Az a baj, hogy HÉTKÖZNAP vidékről aktív dolgozókként fizikai képtelenség felmenni sokunknak Budapestre tüntetni. A postásunk mondta (vidéki kisváros, 12e lakos) hogy rengeteg QKKA egyenleg közlő levelet hordott szét július elején a körzetben, aztán néma csönd, s alig-alig 1-2 VALÓDI BEVA-s levelet, amiből valamennyi pénz lett a végén. Azaz sokan nem kaptak semmit sem, még valós kárrendezési levelet sem. A gond az, hogy az emberek 80%-a nem hallott a tüntetésekről, én speciel nagyon csendesnek érzem a győri körzetet, ahol a Q egyik nagy főhadiszállása volt. Ráádasul a stadiont valami érthetetlen módon az NB3-ba lezavart futbalisták használják, mindenféle magyarázat nélkül - ki fizet a használatért most és kinek ? Vagy a végén a stadiont meg INGYEN átjátszák az ETO-nak vagy Győr "nagyrabecsült" városának ? Na tehát azt kellene csinálni, hogy megyénként/régiónként szervezni hétvégente tüntetéseket. Mert nem sok esélyt látok arra sajnos, hogy túl sok ember elmenjen 100-200 km-ről a fővárosba, de talán 30-40 km-t még hajlandók a pénzükért utazni az emberek - mi mondjuk a két nagy tüntetésen ott voltunk, de hát 2 ember nem sok minden sajnos. |
Vendég |
#34472015-08-11 04:22Az a legnagyobb baj, hogy átlettünk verve. Alkotmánybírósági döntés egy nagy lutri, a kormányzat segítőszándékát meg ismerjük. Ha ugyanis segíteni akarnának már most kifizethetnének bennünket, de nem akarnak. A törvény alkotmányosságával kapcsolatban már sokfélét lehetett olvasni, én nem vagyok meggyőződve, hogy csont nélkül átmegy a vizsgálaton. Bár így lenne. Ha meg nem megy át, nem kapunk semmit. Ezért kérek én is mindenkit, hogy aki még tud mozogni és ráér, az menjen el a csütürtöki demonstrációra, félő ha nem leszünk elegen, nem lesz hírértékünk. A média a legnagyobb hatalom és véleményformáló erő, mi csak így tudjuk a véleményünket kifejezni, így tudjuk a döntéshozók szándékát befolyásolni. Ne várjuk a sült galambot és tegyünk valamit azért, hogy a pénzünket visszakapjuk. A rendezvény időpontja: A rendezvény helyszíne: |
Vendég |
#3448 Re:2015-08-11 06:01Most leszünk a klubrádióban |
Vendég |
#3449 Re: Re:2015-08-11 06:26Aki tudja, hallgassa meg utólag!!!!!Fontos!!! |
Vendég |
#3450 Re:2015-08-11 07:05Én is úgy gondolom, hogy át lettünk, és félő hogy nagyon át leszünk vágva. 8 millióból négy és felet kaptam eddig, a maradék 3,5 milliót is szeretném visszakapni. Próbálok bízni benne, hogy megkapjuk a beígért 30 millióig a teljes kártalanítást, de az alkotmánybírósági döntést illetően pesszimista vagyok. Úgy őszintén: bennünket Questorosokat az idén és a korábban bedőlt brókercégek károsultjaihoz képest gyorsabban és nagyobb arányban kártalanítana, a bedőlésekor érvényes minden szabályozástól függetlenül ránk szabott új törvényt. Tetszik nem tetszik, amiért alkotmánybíróságon megtámadták a törvényt, az szerintem sajnos állni fog. A Q törvényt az AB részben, vagy egészben vissza fogja dobni. Erre kell készülni, szeptember-októberre. Addig is nincs más út, minthogy hallassuk a hangunkat, és rákényszerítsük a döntéshozókat, a kormányt, az országgyűlést, hogy tartsák be a saját maguk hozta törvényt, és függetlenül az AB döntéstől, fizessék ki, amit beígértek! És nem szabad hagyni, hogy lassan feledésbe merüljön, hogy HOL VAN AZ ELLOPOTT 210 MILLIÁRD!!
|
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1329 Létrehozva: 2024-12-06
A kulturális, zenei és közösségi életért
1219 Létrehozva: 2024-12-18
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
635 Létrehozva: 2024-12-16
Lakossági tiltakozás Harkány városában az építményadó-mentesség kivezetése ellen
398 Létrehozva: 2024-12-02
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
390 Létrehozva: 2024-12-09
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
212 Létrehozva: 2024-12-14
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
199 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
193 Létrehozva: 2024-12-11
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1640 Létrehozva: 2024-09-29
Kiállunk Pajor András atya mellett!
124 Létrehozva: 2024-12-06
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
1180 Létrehozva: 2024-11-25
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
317 Létrehozva: 2024-11-21
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5162 Létrehozva: 2024-06-21
Kérvényezni fogjuk Ózdon az éjszakai gyógyszertári ügyelet visszaállítását. Írd alá, hogy támogatod!
88 Létrehozva: 2024-11-29
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
160 Létrehozva: 2024-10-13
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
73 Létrehozva: 2024-12-24
Követelünk egy tiszta, átlátható szavazást a debreceni Fészek Lakópark közlekedési rendjéről!
72 Létrehozva: 2024-12-11
Hozzon létre az állam állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
243 Létrehozva: 2024-10-28
Összefogás a HÉV-en zaklatott kislányt védelmező apuka ügyében
49893 Létrehozva: 2024-02-07
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
183 Létrehozva: 2024-10-31