Quaestor károsultak megmentéséért

vendég

/ #3430 tájékoztatás

2015-08-09 01:43

A szovjet elnyomás alatt volt egy vezetőnk, diktátorunk! Kádár János. Nos,sokan úgy vélik, hogy ő puhította legjobban a szovjet behatást a térségben. Nem volt választása, de alkudozott! Fekete János (google...) erről sokat mesélt. Most nincs mit tompítani, mégis van egy diktátorunk, aki nem alkudozik! Tehát saját célja van, ami nem segít a népén! Ez nem olyan, mint Kádár! Sokkal rosszabb és tehetségtelenebb kis szabad diktátor! Úgy látom, kevesek vagyunk még szabadnak lenni és beérjük ezzel a kis szotyiköpködő, öncélú őrülttel is! Ha nem, rúgjük seggbe hátulról, miközben törögetve nézi a háza melletti stadionban a szánalmas magyar focit, amire többet költ, mint Ránk! A saját pénzünkből...!

Tisztelt Károsultak!

A jövő héten újra demonstrálni megyünk csütörtök délelőtt,aki akar csatlakozhat. Helyszín és időpont később,de Éva Himmer-nál már lehet jelentkezni!Köszönjük
AZ MTI nek még aki nem írt,kérjük tegye meg!:

Nagyon fontos lenne, kérjük, hogy aki nem tud jönni demonstrációkra az is írjon és osszátok!
Beszéltem ma az MTI-vel és panaszt tettem a Quaestor Károsultak nevében, hogy folyamatosan megtévesztő információkkal látják el a közvéleményt a kártalanításunkkal kapcsolatban. Kértem a hölgyet, hogy a vezetőségtől álljon ki valaki az MTI-től a sajtó nyilvánossága elé,és mondja el, hogy honnan vették azt az információt, hogy mindenki megkapta a pénzét 6 millió forintig.
A kérésünk az lenne, hogy a két lenti email címre, aki tudja POSTAI úton illetve EMAILEN juttassa el az MTI-nek az elszámolását. Elég szkennelni,vagy fénymásolni,az eredetit senki ne adja oda!
Írjátok meg, hogy mi a valóság,és nem igaz az, hogy 6 millióig kártalanítva lettünk. Követeljétek, hogy tegyenek közzé egy helyesbítést!
Hisszük, hogy a nyomásgyakorlás erejével és a közvélemény megfelelő tájékoztatásával célt érhetünk. Néhány szász levél jó lenne,ha kimenne,csak hogy ne unatkozzanak,Kérjük, hogy segítsetek ebben minket!
Kérjük, csak az likeoljon,aki el is küldött nekik egy levelet!
Az email címek: bel kukac mti.hu
ots kukac mti.hu, toothollo kukac mti.hu, gazsol.ferenc kukac mti.hu
1016 Budapest, Naphegy tér 8.