Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

#3526

2015-08-17 04:56

Tegnap a hír tv civil kaszinó műsorában rajtunk viccelődtek. Konkrétan rólunk a 36. perctől beszélnek.

http://mno.hu/hirtv_musorok/civil-kaszino-5183

Csak erős idegzetűeknek! A műsorvezető hölgy azon poénkodik, hogy a quaestor károsultak közül 13-an megint tüntetett. Mit akarnak még ezek, mikor már több mint a 90%-uk ki lett fizetve? Ezek az emberek kockázatot vállaltak és most sírnak. Az nem működik, hogy mikor nyerek a nyeremény az enyém, ha meg vesztek azt meg fizesse más.

Látható, ha csak páran megyünk tüntetni akkor elhiszik a kormányzati kommunikációt és kiröhögnek bennünket, ezért kell a tömeg, hogy lássák mi komolyan gondoljuk. Nekünk tényleg kell a pénzünk és nem csak annak a pár embernek, aki a tüntetésekre utazik több száz kilométerről.

Mikor mozdulunk már meg? Meddig várnak? Ha az alkotmánybíróság elmeszeli a törvényt utána már késő lesz. Aztán csak a sírás és rívás marad.

Találkozzunk Debrecenben!

2015. augusztus 19., 14:00

Debrecen, Csapó u. 30 Fórum Bevásárló Központ előtt

 


Vendég

#3527 Re: Tüntetéssel kapcsolatban.

2015-08-17 08:16

#3455: Tomboy - Tüntetéssel kapcsolatban. 

 Kedves Tomboy!

Hol vannak a többiek? -kérded. Mint köztudott sok a nyugdijas. Hány %-uknak van netjük vajon? Akik csak a médiából értesülnek, ha értesülnek......

..ezért kellene felkutatni valamilyen módszerrel a károsultakat..

akár demonstráción az elérhetőségüket....

Felvetették már előttem is, de mig ez a kis mag (mert 1-1 csoportban akár többen is tagok vagyis nem tudni hányan is vagyunk...ez  a statisztika csalóka....itt ugye a kezdet kezdetén sok volt a szimpatizáló is....).S ezt sem használjuk ki, mert tudom, hogy lehetne körlevelet küldeni (hogyan nem tudom, de kaptam már egy másik megmozduláskor), így értesíthetnének a demonstrációról valamint tájékoztatás is könnyebb lenne..

A facebook nem alkalmas erre, mert ha valaki nem követi rendszeresen, akkor az információ rejtve maradhat.

Nem értek egyet azzal, hogy

"Kedves  Pesti károsultak! Ezt a meccset nektek kell lejátszani, mert vidékről nagyon nehéz feljutni"

Miért is? Csak Bp van?

Igaz a helyszin nem a Parlament vagy MNB lenne vidéken, de van más helyszin....A lehetőségeket kihasználva...(Megfelelő tájékoztatás a média v. más lehetőséget) igenis elérhető, hogy felfigyelnek a média szereplői...de úgy nem lehet, hogy csak a politika ne....csak bp-iek (v. csak debreceniek ) tegyenek valamit.....ez kényelmes.....................erre alapoz a másik oldal is majd belefáradnak.....majd egymásnak ugornak....

Ha hinnék a közölt számoknak, akkor 2/3-a vidéki károsult. DE AMIG A MÉDIA ENNYIRE FERDIT, CSÚSZTAT, AKKOR EZ A SZÁM SEM BIZTOS.

Valahogyanössze kellene gyűjteni az elérhetőségeket!

...megdöbbenéssel olvasom, hogy nem irhat levelet.......ha sokan írnak, akkor elérhetünk valamit, de ha igy gondolkodnak mint Ön.....akkor miért, mit  vár másoktól?


Vendég

#3528 Re: Re: Tüntetéssel kapcsolatban.

2015-08-17 10:42

#3527: - Re: Tüntetéssel kapcsolatban. 

 Egyetértek! És jó lenne a kör-email vagy valami hasonló. De az email címekkel azt hiszem csak a petíció szerzője rendelkezik. Vagy tévednék?


Vendég

#3529 Re: hír tv civil kaszinó

2015-08-17 10:48

#3526: -  

 

Tisztelt Mindenki!
A tegnapi Hír Tv-s Civil kaszinó műsorával kapcsolatban:
Aki már írt,kérjük, hogy továbbítsa levelét a civilkaszino kukac hirtv.net email címre.
Most beszéltünk velük,a szerkesztők olvassák a leveleket,van még egy társunk                                                                aki próbál

közvetlenül felvenni a kapcsolatot velük,ha arról van hír szólunk.
Ne hagyjuk, hogy röhögjenek rajtunk!

 

 

Bezzeg a műsor elején elítélte Nagy Katalin a acsarkodást, az irigykedést.... ez amit                                                   műveltek  ugyanolyan elítélendő....


Vendég

#3530 Re:

2015-08-17 10:50

#3526: -  

 Majd jól fejbe lesznek b-va! Az nem lesz olyan vicces nekik! Szégyen gyalázat amit a hír tv-sek is csinálnak!

  Kezdem azt hinni,hogy direkt provokálják a Q.károsultakat. No,majd ha elcsattan egy,két pofon,na akkor meglátjuk miket és hogyan fognak leadni a médiákban. Hány %-ig lesz valós vagy fiktív?


Vendég

#3531 Re: Re: hír tv civil kaszinó

2015-08-17 11:03

#3529: - Re: hír tv civil kaszinó 

  1. próbálltam  ma megnézni a riportot a 3526-os  bejegyzés alapján, de nem sikerült, a nő mindig az úszásról beszélt.

  2. sose nézünk hír-tv-t, ezért nem láttuk amikor adták.

  3. lehet, hogy fogalma sincs arról, amiről beszélt, hogy ki és mennyi kártalanítást kapott, jó lenne felvilágosítani és helyesbítést       kérni


Vendég

#3532 Re: Re: Re: hír tv civil kaszinó

2015-08-17 17:09

#3531: - Re: Re: hír tv civil kaszinó 

  kb 35 p-től Qaestor 


Vendég

#3533

2015-08-17 20:13

Nem szabad, hogy elvegye a kedvét a károsultaknak az írigy, rosszindulatú, pikirt megjegyzések sora. Magyarország már csak ilyen, sokan kárörvendenek más baján. Esetünkben azt kívánnák, aki beteszi a pénzét kicsit kockázatosabb eszközbe, az ha kiderül, hogy csaló céggel van dolga, akkor is veszítse el az egész betett pénzét, ne csak a beígért kamatot. Azért jött létre a Befektetővédelmi Alap, hogy ilyen ne történhessen, mert ha így van, akkor inkább mindenki a párnája alatt fogja tartani a pénzét, és csődbe megy az egész pénzügyi szektor. Ha 10 ember tüntet, az is jó, mert nem hagyja elcsendesülni a Questor-ügyet. A hamis információk által félrevezetett nézőknek, olvasóknak el kell juttatni a valós helyzetról a híradást röviden, tömören, feliratokkal, táblákkal, hogy: MÁIG EGY QUESTOR KÁROSULT SEM KAPTA VISZA A BEVÁTÓL A TELJES NEKI VISSZA JÁRÓ ÖSSZEGET, CSAK ANNAK EGY RÉSZÉT! EZ 10-70 SZÁZALÉKA CSAK A KÁRTÉRÍTÉSI ÖSSZEGNEK. EZÉRT NEM PÁR EZER, HANEM 32 EZER EMBER VÁR MÉG A HIÁNYZÓ ÖSSZEGRE! Törvénymódosítással biztosítsák az állam készpénzfizető kezességvállalását, hogy a Questor Kártérítési Alap pénzhez jusson és ki tudja fizetni a hiányzó kártérítési összegeket!

5 hónapja tart a felügyeleti vizsgálat, és még nem derült ki, hova lett a 150 milliárd Ft kötvényekre befizetett összeg, hova utalták ezeket a pénzeket, ha a KELER nyílvántartásban nem szerepelnek. Ennek nyoma kell legyen az informatikai rendszerben!

 


Vendég

#3534

2015-08-17 20:24

 

eco.hu hírarchívum

A 2015.08.17.-i tűntetésen Szíjjártó Péternek átadott levél

nagyon jó levél, megkapják a többiek is?

vendég

#3535 DEBRECEN!!!!!!

2015-08-18 03:03

Sorstársak!

Felfal bennünket a meleg és ha elhagyjuk magunkat, fel fogja falni a jogos indulatainkat és az erőinket is! Ezt nem engedhetjük meg, mert ezzel érnek célt azok az erők akik az elejétől fogva erre játszottak!! Tegyük félre mindazt ami szét választ bennünket és erősítsük azokat a közös dolgainkat amik hitelessé és tudatossá tesznek bennünket.
AZ AUGUSZTUS 19-ei / 19.-én Debrecen, Csapó utca 30, 14 órától, 18 óráig / DEMONSTRÁCIÓN MEGMUTATHATJUK az EGYSÉGÜNKET azERŐNKET és azt a SZÁNDÉKUNKAT, hogy semmiképpen nem hátrálunk! MINDANNYIAN KÖVETELJÜK A QUAESTOR TÖRVÉNY MARADÉKTALAN VÉGREHAJTÁSÁT, ÉS VALAMENNYI KÁROSULT 100%-OS KÁRTALANÍTÁSÁT!
AZ ELMÚLT HÓNAPOKBAN MEGTAPASZTALTUK SENKI NEM AKARJA HOGY KILÉPJÜNK AZ ESENDŐ, ALÁZATOS ÉS MANIPULÁLHATÓ ÁLLAMPOLGÁR SZEREPÉBŐL!!
Ez egyaránt vonatkozik a politikai élet szereplőire és a média képviselőire is. A civil erő önszerveződését valójában egyik oldal sem veszi komolyan és amennyiben azok tevékenységének még bizonyos politikai felhangja is van, kifejezetten ellenzi és megkérdőjelezi annak létjogosultságát.
NEM SZERETIK A FÜGGETLENEDŐ ERŐKET, MINDEN KÉPPEN VALAMILYEN IRÁNYÚ ELKÖTELEZŐDÉST VÁRNAK EL TŐLÜNK, MERT CSAK ÍGY ÉRZIK BIZTOSNAK KEZELHETŐSÉGÜNKET. TUDJÁK NAGYON JÓL HOGY AZ IGAZI VÁLTOZÁSOK IRÁNYÁBAN CSAK EZEN AZ ÚTON LEHET ELINDULNI DE ŐK ÚGY GONDOLJÁK A TORTA MÁR TOVÁBB NEM DARABOLHATÓ.
Ezért kell nekünk összefognunk egy-egy határozott egységes szándékot mutatnunk, hogy észlelhető legyen, nem adjuk fel, képesek vagyunk küzdeni egymásért és önmagunkért!
Ebben a harcban egyre jobban látszik: CSAK MAGUNKRA SZÁMÍTHATUNK. A MÉDIA CSAK ÚGY VÁLLALJA FEL AZ ÜGYÜNKET, HA AZ KOCKÁZAT MENTES. Jó példa erre a hozzájuk elküldött nyílt levelünk, amelyre semmiféle reagálás nem érkezett.
ITT A LEHETŐSÉG, HOGY DEBRECENBEN MEGMUTASSUK, MI EGYSÉGESEK ÉS ELTÖKÉLTEK VAGYUNK.
Bizonyítsuk be hogy ezen a napon egy békés de határozott üzenetet küldő demonstrációban, képesek vagyunk minél nagyobb létszámban megjelenni és hangot adni eltökéltségünknek!
…. és együtt fogjuk mondani: NEM HAGYJUK!!!

 
 

Vendég

#3536 én isRe: levélküldés! Orbánnak !

2015-08-18 05:06

Tisztelt Miniszter elnök Ur

Azzal a kéréssel fordulok Önhöz,kérem sziveskedjen szembe nézni a valósságal Q-ügyben

Én is károsult vagyok idős ember,nagyon régi ügyfél a Q-nál. Hazugsággal ingerlik az embereket,nem igaz nem

kaptuk vissza a pénzt,aki nem károsult minek mond véleményt ha nem tudja az igazságot.Sajnos itt a politika játszott rá

a Q.ügyre,szegény idős emberek adózott pénze volt elhelyezni,nem volt az magas kamat ha tud számolni  az ember.

Kérem szives intézkedését a valós dolgokat közöljenek a Médiában-vagy inkább semmit.

Tisztelettel egy károsult  Katalin


Vendég

#3537 Re: én isRe: levélküldés! Orbánnak !

2015-08-18 09:16

#3536: - én isRe: levélküldés! Orbánnak ! 

 http://www.stop.hu/gazdasag      /hazugsaggal-huzzak-a-quaestor-karosultak-kifizetesenek-idejet/1351708/


Vendég

#3538 Re: Re: én isRe: levélküldés! Orbánnak !

2015-08-18 09:25

#3537: - Re: én isRe: levélküldés! Orbánnak ! 

https://www.facebook.com/download/       1640992479514057/trocsanyi_valasz.pdf

Sajnos csak így engedte bemásolni a linkeket!  Aki ért hozzá tegye olvashatóvá!


Vendég

#3539 Re: Re: én isRe: levélküldés! Orbánnak !

2015-08-18 13:01


Vendég

#3540

2015-08-18 14:04

mszp.hu/video/brokerbotrany

_az_igazsagugyi_miniszter_alljon_ki_a_kartalanitas_mellett

vendég

#3541 Felhívás!!!!

2015-08-18 15:02

Károsult társaim! A Hír TV-ben elhangzottak után nem lehet kérdés miért kell minden alkalmat megragadnunk, hogy megnyilatkozzunk, és ismertessük a közvéleménnyel a tényeket. Az a felháborodás ami az elhangzott riport után futótűzként végig sepert a közösségünkön, egyértelműen megmutatta, van még cselekvő erő a csapatban!!! EZÉRT KELL HOGY HOLNAP MINDENKI AKI CSAK TEHETI ÚTRA KEREKEDJEN, ÉS VELÜNK LEGYEN A DEBRECENI DEMONSTRÁCIÓN! MUTASSUK MEG, HOGY EGYSÉGESEK VAGYUNK, ÉS NEM HAGYJUK HOGY BESÁROZZANAK BENNÜNKET! HOLNAP VISSZATÉR AZ ÚT DEBRECENBE! INNEN INDULT EL A KÜZDELEM, S MOST ÚJRA MI ADUNK OTTHONT A DEMONSTRÁCIÓNAK. SOKSZOROZZUK MEG ERŐINKET, ÉS BIZONYÍTSUK BE: MI NEM HAGYJUK!!!

 
 

Vendég

#3542 Re:

2015-08-18 22:31

#3540: -  

Igencsak  meg lennék lepve, ha az igazságügy miniszter megtenné ezt a nyilatkozatot, pedig Szakács László szocialista képviselő felvetése teljesen jogos és az érdekünket szolgálja! 

vendég

#3543 Mennyi????

2015-08-19 03:19

Kovács Levente, a Magyar Bankszövetség főtitkára korábban elmondta, hogy a Quaestor-ügy olyan terhet jelent a társadalomra, mintha minden magyar ember, csecsemőtől az aggastyánig, fejenként 18 ezer forintot dobna be a közösbe, hogy a 32 ezer Quaestor károsult megkapja a pénzét. - See more at: http://magyarhirlap.hu/cikk/31079/A_bankokat_hibaztatta_Rogan_Antal#sthash.WsgCEjiI.dpuf  Ki számolt? Ez a Rogán Tóni! Mindenkinek 18 000 ft - BA KERÜL A "Q" ügy. Ha csak a 9 milliót szorozzuk ezzel az "EXCEL" ki sem tudta írni az eredményt  A matek hogy ment? (162 000 000 000 000 ennyi a mennyi.) De jó lesz ha ennyi kártalanítást fizetnek.

vendég

#3544 Tegnap ATV video!

2015-08-19 03:21


Vendég

#3545 Re: Tegnap ATV video!

2015-08-19 04:21

#3544: vendég - Tegnap ATV video! 

 https://www.youtube.com/watch?v=UEgNc6STJvg

 

A debreceni tüntetésünk vezérfonala kell legyen az levél első része!


Vendég

#3546

2015-08-19 04:23

Nem akarnak fizetni én ezt látom. A tüntetésben minden reményem. Remélem sokan eljönnek. Van olyan akinek nem kell a pénze?

vendég

#3547 DEBRECENBE!!! Ma, 14:00-kor Debrecen, Csapó u. 30 Fórum Bevásárló Központ előtt

2015-08-19 04:45

A FÉLREBESZÉLÉS, KÖDÖSÍTÉS MEGY KORMÁNYZATI RÉSZRŐL MINDEN MEDIÁBAN!!!!!!!!
HALVÁNY ESÉLYÉT SEM LÁTOM ANNAK, HOGY KI AKARNÁNAK FIZETNI BENÜNKET, ÁTVERNEK, PRIMITÍVEN HAZUDNAK MÉG MINDIG!!!!!


KELL A PÉNZETEK?

NEM KELL??- AKKOR ÜLLJETEK OTTHON ÉS IMÁDKOZZATOK AKIHEZ AKARTOK, MERT EZ A BANDA NEM FOG FIZETNI NEKTEK!!!

AKI TENNI IS AKAR AZÉRT, HOGY VISSZAKAPJA, ANNAK MEG KELL MUTATNIA, HOGY VAGYUNK, ÉLÜNK, ÉLNI AKARUNK!!!-NINCS KISAJÁTÍTÁS, NEM NYUGSZUNK BELE!!

MA DEBRECENBEN TALÁLKOZUNK, KIABÁLJATOK JÓ HANGOSAN, HOGY FELSZÁLLJON AZ ÉGIG, MEGHALLJA AZ A SZEMÉT TOLVAJ BANDA OTT FENNT!!!

NEM ADJUK AZT, AMIÉRT MEGDOLGOZTUNK A MIÉNK, GYEREKEINKÉ, ADJÁTOK VISSZA TOLVAJOK!!!

GYERTEK!!

MENJÜNK!!!

KIABÁLJUNK!!!

 

 


Vendég

#3548 Re: Mennyi????

2015-08-19 06:47

#3543: vendég - Mennyi???? 

 "A matek hogy ment? (162 000 000 000 000 ennyi a mennyi." 

Rakd sebesszégbe az agyadat, mielött kinyitod a szád!

18 ezer Ft x 9 millió fő= az éppen 162 milliárd Ft, s nem 162 000 milliárd, ami te számoltál ki.


Vendég

#3549 Re: Re: Mennyi????

2015-08-19 07:46

#3548: - Re: Mennyi???? 

 pont amennyit elloptak. Hol van a pénzünk?


Vendég

#3550 Re: Re: Re: Mennyi????

2015-08-19 07:59

#3549: - Re: Re: Mennyi???? 

 A törvény szerint 180 mrd-ot kell fizetniük, a 162 mrd az még kevés.