Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #3527 Re: Tüntetéssel kapcsolatban.

2015-08-17 08:16

#3455: Tomboy - Tüntetéssel kapcsolatban. 

 Kedves Tomboy!

Hol vannak a többiek? -kérded. Mint köztudott sok a nyugdijas. Hány %-uknak van netjük vajon? Akik csak a médiából értesülnek, ha értesülnek......

..ezért kellene felkutatni valamilyen módszerrel a károsultakat..

akár demonstráción az elérhetőségüket....

Felvetették már előttem is, de mig ez a kis mag (mert 1-1 csoportban akár többen is tagok vagyis nem tudni hányan is vagyunk...ez  a statisztika csalóka....itt ugye a kezdet kezdetén sok volt a szimpatizáló is....).S ezt sem használjuk ki, mert tudom, hogy lehetne körlevelet küldeni (hogyan nem tudom, de kaptam már egy másik megmozduláskor), így értesíthetnének a demonstrációról valamint tájékoztatás is könnyebb lenne..

A facebook nem alkalmas erre, mert ha valaki nem követi rendszeresen, akkor az információ rejtve maradhat.

Nem értek egyet azzal, hogy

"Kedves  Pesti károsultak! Ezt a meccset nektek kell lejátszani, mert vidékről nagyon nehéz feljutni"

Miért is? Csak Bp van?

Igaz a helyszin nem a Parlament vagy MNB lenne vidéken, de van más helyszin....A lehetőségeket kihasználva...(Megfelelő tájékoztatás a média v. más lehetőséget) igenis elérhető, hogy felfigyelnek a média szereplői...de úgy nem lehet, hogy csak a politika ne....csak bp-iek (v. csak debreceniek ) tegyenek valamit.....ez kényelmes.....................erre alapoz a másik oldal is majd belefáradnak.....majd egymásnak ugornak....

Ha hinnék a közölt számoknak, akkor 2/3-a vidéki károsult. DE AMIG A MÉDIA ENNYIRE FERDIT, CSÚSZTAT, AKKOR EZ A SZÁM SEM BIZTOS.

Valahogyanössze kellene gyűjteni az elérhetőségeket!

...megdöbbenéssel olvasom, hogy nem irhat levelet.......ha sokan írnak, akkor elérhetünk valamit, de ha igy gondolkodnak mint Ön.....akkor miért, mit  vár másoktól?