Quaestor károsultak megmentéséért

Quoted post


Vendég

#3527 Re: Tüntetéssel kapcsolatban.

2015-08-17 08:16

#3455: Tomboy - Tüntetéssel kapcsolatban. 

 Kedves Tomboy!

Hol vannak a többiek? -kérded. Mint köztudott sok a nyugdijas. Hány %-uknak van netjük vajon? Akik csak a médiából értesülnek, ha értesülnek......

..ezért kellene felkutatni valamilyen módszerrel a károsultakat..

akár demonstráción az elérhetőségüket....

Felvetették már előttem is, de mig ez a kis mag (mert 1-1 csoportban akár többen is tagok vagyis nem tudni hányan is vagyunk...ez  a statisztika csalóka....itt ugye a kezdet kezdetén sok volt a szimpatizáló is....).S ezt sem használjuk ki, mert tudom, hogy lehetne körlevelet küldeni (hogyan nem tudom, de kaptam már egy másik megmozduláskor), így értesíthetnének a demonstrációról valamint tájékoztatás is könnyebb lenne..

A facebook nem alkalmas erre, mert ha valaki nem követi rendszeresen, akkor az információ rejtve maradhat.

Nem értek egyet azzal, hogy

"Kedves  Pesti károsultak! Ezt a meccset nektek kell lejátszani, mert vidékről nagyon nehéz feljutni"

Miért is? Csak Bp van?

Igaz a helyszin nem a Parlament vagy MNB lenne vidéken, de van más helyszin....A lehetőségeket kihasználva...(Megfelelő tájékoztatás a média v. más lehetőséget) igenis elérhető, hogy felfigyelnek a média szereplői...de úgy nem lehet, hogy csak a politika ne....csak bp-iek (v. csak debreceniek ) tegyenek valamit.....ez kényelmes.....................erre alapoz a másik oldal is majd belefáradnak.....majd egymásnak ugornak....

Ha hinnék a közölt számoknak, akkor 2/3-a vidéki károsult. DE AMIG A MÉDIA ENNYIRE FERDIT, CSÚSZTAT, AKKOR EZ A SZÁM SEM BIZTOS.

Valahogyanössze kellene gyűjteni az elérhetőségeket!

...megdöbbenéssel olvasom, hogy nem irhat levelet.......ha sokan írnak, akkor elérhetünk valamit, de ha igy gondolkodnak mint Ön.....akkor miért, mit  vár másoktól?

Válaszok


Vendég

#3528 Re: Re: Tüntetéssel kapcsolatban.

2015-08-17 10:42:17

#3527: - Re: Tüntetéssel kapcsolatban. 

 Egyetértek! És jó lenne a kör-email vagy valami hasonló. De az email címekkel azt hiszem csak a petíció szerzője rendelkezik. Vagy tévednék?