Quaestor károsultak megmentéséért

vendég

/ #3535 DEBRECEN!!!!!!

2015-08-18 03:03

Sorstársak!

Felfal bennünket a meleg és ha elhagyjuk magunkat, fel fogja falni a jogos indulatainkat és az erőinket is! Ezt nem engedhetjük meg, mert ezzel érnek célt azok az erők akik az elejétől fogva erre játszottak!! Tegyük félre mindazt ami szét választ bennünket és erősítsük azokat a közös dolgainkat amik hitelessé és tudatossá tesznek bennünket.
AZ AUGUSZTUS 19-ei / 19.-én Debrecen, Csapó utca 30, 14 órától, 18 óráig / DEMONSTRÁCIÓN MEGMUTATHATJUK az EGYSÉGÜNKET azERŐNKET és azt a SZÁNDÉKUNKAT, hogy semmiképpen nem hátrálunk! MINDANNYIAN KÖVETELJÜK A QUAESTOR TÖRVÉNY MARADÉKTALAN VÉGREHAJTÁSÁT, ÉS VALAMENNYI KÁROSULT 100%-OS KÁRTALANÍTÁSÁT!
AZ ELMÚLT HÓNAPOKBAN MEGTAPASZTALTUK SENKI NEM AKARJA HOGY KILÉPJÜNK AZ ESENDŐ, ALÁZATOS ÉS MANIPULÁLHATÓ ÁLLAMPOLGÁR SZEREPÉBŐL!!
Ez egyaránt vonatkozik a politikai élet szereplőire és a média képviselőire is. A civil erő önszerveződését valójában egyik oldal sem veszi komolyan és amennyiben azok tevékenységének még bizonyos politikai felhangja is van, kifejezetten ellenzi és megkérdőjelezi annak létjogosultságát.
NEM SZERETIK A FÜGGETLENEDŐ ERŐKET, MINDEN KÉPPEN VALAMILYEN IRÁNYÚ ELKÖTELEZŐDÉST VÁRNAK EL TŐLÜNK, MERT CSAK ÍGY ÉRZIK BIZTOSNAK KEZELHETŐSÉGÜNKET. TUDJÁK NAGYON JÓL HOGY AZ IGAZI VÁLTOZÁSOK IRÁNYÁBAN CSAK EZEN AZ ÚTON LEHET ELINDULNI DE ŐK ÚGY GONDOLJÁK A TORTA MÁR TOVÁBB NEM DARABOLHATÓ.
Ezért kell nekünk összefognunk egy-egy határozott egységes szándékot mutatnunk, hogy észlelhető legyen, nem adjuk fel, képesek vagyunk küzdeni egymásért és önmagunkért!
Ebben a harcban egyre jobban látszik: CSAK MAGUNKRA SZÁMÍTHATUNK. A MÉDIA CSAK ÚGY VÁLLALJA FEL AZ ÜGYÜNKET, HA AZ KOCKÁZAT MENTES. Jó példa erre a hozzájuk elküldött nyílt levelünk, amelyre semmiféle reagálás nem érkezett.
ITT A LEHETŐSÉG, HOGY DEBRECENBEN MEGMUTASSUK, MI EGYSÉGESEK ÉS ELTÖKÉLTEK VAGYUNK.
Bizonyítsuk be hogy ezen a napon egy békés de határozott üzenetet küldő demonstrációban, képesek vagyunk minél nagyobb létszámban megjelenni és hangot adni eltökéltségünknek!
…. és együtt fogjuk mondani: NEM HAGYJUK!!!