Szabadságot Szima Judit főtitkárnak, a TMRSZ-nek!


Vendég

/ #64

2015-08-17 10:46

Az #53-as hozzászóló Pétertől csak azt kérdezném, meg, hogy akkor ő mit keres itt? Azt írja ugyanis, hogy senki nem foglalkozik ma már SZima Judittal, miközben az általa írtakat saját maga cáfolja meg azzal, hogy ő is itt van és hozzászól a maga módján.

Tudomásul kell venni azt a tényt, hogy megrendelésre indult be a mára már teljesen hiteltelenné vált dr.polt péter neve által fémjelzett ügyészség akkor, amikor a TMRSZ szervezte a rendvédelmi demonstrációkat az egyoldalú államhatalmijogfosztások ellen. Azóta már több társadalmi réteget is belerúgott ez a kormány az árokba (tehát nem hazudtak, amikor azt ígérték, senkit nem hagynak az út szélén, mert szépen, egyesével mindet belerugdosták az út széléről az árokba).

Amikor nem állsz kia TMRSZ meghurcolt vezetője mellett, saját magad mellett sem állsz ki. Mert ma őt rúgjk az árokba a XXI. századi bolsevikok, holnap pedig lehet, hogy te fogsz következni péter, és akkor hiába kapálózol, ha nem lesz olyan érdekvédő, aki felemeli a dolgozókért a szavát.

A TMRSZ vezetője Szima Judit bátor és karakán érdekvédő. Szinte már fehér holló ritkaságú az érdekvédelem terén, és ha SZima Juditot hitelteleníttetni tudja a bolsevik csőcselék az ügyészség és egy dr. Buta bíró által,akkor ez ha sikerre viszi ezt az aljas téynkedést, utána nem maradnak csak a gaskó féle érdekvédők. Amit látni lehet, hogy hiva vezeti a munkavállalói jogokat.

Szimát lekapcsolták 2011 novemberében és utána ugyanazzal a lendülettel kiadták a 2012. évi első törvényt, amelyben az új Munkatörvénykönyvéből egy rakás munkavállalói jogot kihagytak, kiüresítettek, és utána kezdett el pofázni a kedves vezető, hogy megvédi a bolsevik kormány a bérből és fizetésből élő kisembere érdekeit. Mondta ezt az új Mt. kiadása után, azaz azt követően hogy az árokba rugdosta a munkavállalói jogokat.

Olyan ez a kormány,mint az egyszeri juhász, amely bottal veri a terelőkutyáját és amikor megkérdezi tőle a pesti újságíró,hogy mit művel a szerencsétlen állattal, azt mondja,hogy - "Örömet szerzek neki".

Amikor az újságíró elszörnyülködve rákérdez, hogy de hogyan gondolja azt, hogy örömet szerez szerencsétlen jószágnak, akkor a juhász válasza csak ennyi: "-Majd meglátja, hogy fog örülni, ha abbahagyom."

Sajnos ma már annak is örülni kell, ha abbahagyja a bolsevik csőcselék a munkások kizsigerelését. Igaz ez még csak szavakban valósult meg, hogy a bérből és fizetésből élő kisembereket megvédik és nem hagyják az út szélén, delátható, hogy péter hozzászólónakmár ez ismekkora örömet okoz és mennyire helyesli, hogy az egyetlen valódi érdekvédelmi vezetőt is meg akarja fojtani a bolsevik államhatalom.

Ezért írtam al a petíciót és remélemmég sokan alá fogják írni.