Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

/ #4113 Re: Re:

2015-10-12 09:54

#4089: - Re:  

Na jó, persze igazad van bizonyos szempontból. De nézd a másik oldalát. Ha pld 12 millióból az ügyvéd visszaszerez 11-et, az a jobb, vagy a "csönd" és elment a hajó ? Te, én, senki sem dolgozik ingyen. Ha egy 100e Ft-os ablak esetén majd 40e előleget kell kifizetni, akkor miért fájó a 60e, 75e Ft-os indulási költség (Palotás) mondjuk majd 12 milliós kár esetén ?  2.5 milliós kölcsönügyem esetén (én adtam kölcsön, s "elfelejtették" visszaadni, perre mentem, végül győztem, s közel 4 milliót kaptam a végén, DE addig) befizettem az államnak (birósági díj gyanánt) majd 150e, az ügyvédnek pedig közel 200e, majd a végrehajtónak újabb 100e-et, földhivataloknak 30e-t. (azaz, közel 500e-be fájt ELŐRE kifizetve hogy 4 évvel később megkapjam a tőkém, kamatot, plusz a befizetett díjakat) A pereket el kell kezdeni, hogy lássák az elszántságot, mert most azt hiszik mindenki belenyugodott a dologba, legalábbis sajnos a tüntetéseken résztvevők számából NEKIK (s az átlagembernek is) ez jön le. Természetesen a tüntetéseket is folytatni kell (köszönet a szervezőknek, a résztvevőknek, mindenkinek aki valamilyen formában benne van) még nagyobb mozgósításokkal, de közben a jogi út nagyon úgy néz ki, hogy elkerülhetetlen lesz...