Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

/ #4514 Re: Re: Re: Re:

2015-11-20 14:09

#4513: - Re: Re: Re:  

Mondjuk utaltam a Q-ba 2005-ben... a számviteli szabályok szerint mind a BANK, mind a Quaestor oldalán meddig kell megőrizni az utalásra utaló dokumentumokat ? Lévén lekötöttem, s nem vettem ki azóta. (ez egy példa persze csak) Mivel igazolja valaki pld, hogy a 2006-ban lejárt kötvénye annó az előző évben UTALT pénzből (valódi kár) vagy pld egy 2003-as lejárat hozamából (káronszerzés) vette... Ki fog ennek utánnajárni ? Mondom, 2012-től vagyok ügyfél. (első évben 1 darab tranzakcióval) 2013-tól 2015 márciusig 8 darab ágstruktúrával ábrázolt Q ténykedésem 15-ös betűmérettel egy 200x200-as lepedőre fér ki... ki nézi ezt át ? Átnézni sem egyszerű, nemhogy újraszámolni... még úgy sem, hogy nekem megvan minden papírom, közel egy kilógramm a paksaméta - köztük emailben adott megbízások kinyomtatva, benne privát levelezéssel (amit nem óhajtok más orrára kötni, pld hol nyaraltam, milyen mozifilmet néztm, stb). Vannak emberek akiknek vannak netes "emailben" intézett kötései, kinyomtatott szerződések NÉLKÜL... azokról nincs igazolás, mert nem volt rá szüksége annó, időközben lejártak, érvényét vesztették, mi van ilyenkor ? Mi van azzal, aki többször vitt/utalt pénzt, vagy lejáratkor tett újabb pénzt a már bent levő pénzéhez ?