Quaestor károsultak megmentéséért
Vendég |
/ #4891 Re: Re: Re:2015-12-01 23:01Természetesen én NEM tartozom azok közé akik a hozamokról le szeretnének mondani. Sőt. Elsősorban a további normális jogi és pénzpiaci folyamatokra való tekintettel CSAKIS az utolsó szerződés szerinti elszámolást szabadna figyelembe venni... azaz semmiféle visszamenőleges hozamokkal történő "varázslás", "bűvészkedés" nem lenne sem etikus sem jogszerű. Az más téma, hogy SZERINTEM a felelősség mint írtam a 80 illetve 30 millióval példálódzónak MINDEN károsult esetében fenn áll VALAMEKKORA - a kérdés csak az lehetne, ki szerint mekkora - részben. Én ezért értek egyet azzal, hogy legyen igenis egy (kicsi, pld 10%) önrész, kártalanítási határtól FÜGGETLENÜL, s az lenne a "tanulópénzünk", ezzel a társadalom sem vethetné a szemünkre teljes mértékben, hogy "igen, ha jól megy felmarkolunk mindent, ha baj van meg futunk a TELJES kártalanításért"... ráadásul igenis tudjon valaki "bukni" valamekkorát ha 30 milliót betett megfontolás NÉLKÜL (nálam ugyanis aki egy névre elhelyez 30 milliót annak vagy van annyi, hogy ha bukik nem számít, vagy nincs komoly ismerete, azaz ezzel a betett összeghez képest alacsony bukóval IGENIS megtanulja, hogy a 30 milliókat nem szórjuk egy helyre egy névre...) A NYESZ, TBSZ számlákkal sokat nem lehet tenni 1, vagy hagyni, s kifizetni a hozamokat adó nélkül (az első törvény erről szólt volna) 2, jövőbeli kifizetésekből levonni a kamatadót, mintha feltörte volna az ember a számlát idő előtt 3, transzferálni máshova s ott folytatódna a TBSZ, NYESZ számla élete - kérdés a közben kifizetett s máshova betett pénzekkel ilyenkor mi lenne... A BEVA törvény 2001-es, hogy elötte mennyi volt a kártérítési határ NEM tudom. (nem voltam akkor befektető, azaz elsősorban hasi tasiban gyűjtöttem akkor még a pénzt... :D) Sajnos a törvényi változásokat kérdés kinek, milyen formában kell(ene) az ügyfelek tudomására hozni. Biztos, hogy megkapargatva a Q dolgozók is felelősek lennének bizonyos mértékig a mi ügyünkben (hamis és félinformációk, hitegetés, nyugtatás, elhallgatások, stb) Sajnos nem hiszem, hogy bárki is felveti az ő személyes felelősségük, pedig mint írtam már párszor, a dolgozók egy része azóta más cégenél látja el "jó" tanácsokkal a (most még) tisztelt ügyfeleket... (újabb baj esetén gondolom ugranának a következő céghez lesz.rva a bajba jutottakat, mert ezt ma Mo-on megtehetik, nem tiltják el őket az ilyen tevékenységtől, hisz felelősségük nem megállapított, mivel igazából senki sem akarja őket felelősségre vonatni... végülis ők jártak a legkevéssbé rosszul az egész Q botránnyal, maximum 1-2 hónap állástalanság után újra ott folytathatják ahol abbahagyták) A különböző értékpapírokkal való "bűvészkedés" nagy sláger volt a Q-nál, az "ezt eladok, azt vegyél" játék ment, forgott a pénz a lényeg ne vegyél ki, hagyd bent, sőt hozz új pénzt. Engem akkor sikerült meglepniük, mikor egy kötvény eladás után nem stimmeltek a számok (azaz kevesebbet kaptam mint kellett volna), s erre rákérdezve a helyi ügyintézőnek halvány gőze sem volt a dolog mikéntjéről... a budapesti központ adott ugyan egy fél oldalas "leírást" magyarázat gyanánt az eltérés okáról, azonban annak az adott ügyhöz nem sok köze volt. Mivel a különbözet tizenvalahány ezer Ft volt, az időm, utiköltségem meg drága, így a végén abbahagytam a nyaggatásuk arról, hogy mi miért van... Persze utólag értem miért lépett le nem egy ügyintéző még időben - akár évekkel ezelőtt is -, s az sem lenne meglepő, hogy ha megvizsgálnánk az ügyintézők iskolai végzettségét, s a pénzügyi területen szerzett tapasztalataikat, jártasságukat akkor biztos vagyok benne, hogy nem egy esetben érne minket (komoly) meglepetés... |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
556 Létrehozva: 2024-11-19
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
456 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1488 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1357 Létrehozva: 2024-03-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
157 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
139 Létrehozva: 2024-11-20
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
114 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
85 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
52 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6709 Létrehozva: 2023-07-26
Tiltakozzunk a csepel.hu-n közölt óvodaösszevonási tervezet ellen
44 Létrehozva: 2024-11-22
AUTIZMUS DIAGNÓZISSAL RENDELKEZŐ GYERMEKEK, FIATALOK, FELNŐTTEK ELLÁTATLANSÁGA AZ ÁLLAMI SZFÉRÁBAN!
42 Létrehozva: 2024-11-12
Adózás könnyítése
66 Létrehozva: 2024-09-19
Csípőprotézis műtétek
38 Létrehozva: 2024-11-07
Drosztengedélyek maximalizálása
50 Létrehozva: 2024-09-19
BÜNTETÉS AZ ÁLLATKÍNZÁSÉRT!
156 Létrehozva: 2024-03-18