Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

/ #4977 Re: Re: Re:

2015-12-08 12:43

#4976: - Re: Re:  

Ez egy tanulságos story lesz így a végén. Nem maga a kormány hozzáállása, az csak adalék, én magam attól már 5 éve nem várok semmi - számomra vagy a családom számára - pozitívumot. De mint mo-i befektetés. Ez két dologra hívja fel a FIGYELMEM:

1, amit keresel vagy valami módon birtokolsz azt AZONNAL költsd el, takarékoskodni, befektetni NE akarj Mo-on...

2, ha megkapod a pénzed, AZONNAL mentsd külföldre. Én magam már megtettem, a most lejáró állampapírjaim, az eddigi kifizetéseket, valamint mindennemű vagyonom elvittem már innen. Azóta csak a dolláron kerestem 5%-ot pár hónap alatt... :)

Aki meg továbbra is Mo-on képzeli el a befektetéseit annak sok szerencsét, és "jó hozamokat" kívánok. Ha összeszámolom, mire kifizetnek lesz kb 2016 közepe-vége, akkor pontosan 5 azaz ÖT éve fog a pénzem más zsebében lenni. A TŐKÉM 90%-át visszakapom, azaz 5 év kamatmentes használat után -10%-kal "leszek gazdagabb". (ráadásul az infláció 5 év alatt legalább 20%-os volt) Ma én jártam rosszul a Quaestorral, holnap más fog pórul járni más pénzügyi intézménnyel, mert LESZ következő, hisz semmi sem történik soha... mindig érdemes lesz milliárdokért CSALNI, LOPNI, ha a büntetések NULLA közeli, valamint az ügyek évekig/évtizedekig húzodnak. Ennél jobb, ha valutára váltja a pénzét az ember, s egy trezorban őrzi, igaz a hozam nulla (bár az MNB Ft inflálása sokat tud hozni...s bízhat az ember Matolcsyban, hogy nem fogja hagyni a Ft-ot erősödni) de legalább a sajátja, s nem mások járnak jól a pénzével.