Quaestor károsultak megmentéséért

Tomboy

/ #5280 Az új törvény eleve alkotmány ellenes sajnos! És ne beszéljen senki se mellé!

2015-12-13 19:22

Kedves Sorstársaim!

Károsult vagyok, nem troll. Végigolvastam eddig az összes hozzászólásotokat. Nem vagyok közgazdász vagy jogász. Nem szeretem a mellébeszélléseket. Normális demokráciákban (nem Magyarországon) egy Q-botrányba a kormánynak bele kellett volna már régen buknia! De Magyarország nem normális. Egy emberé az ország és anarchia van a színfalak mögött! Az az ember, aki hazudik, az lopni is tud!

Ez a második kártalanítási törvény sajnos alaptörvény ellenes! Egyik legfontosabb jogunk (ami nemcsak a bankoké ám!) fűződik a tulajdonhoz. A Q öncsőd bejelentése előtti idők alatt megszerzett hozamot ha valaki felvette, azt tőle soha senki sem vonhatja vissza. Mondhatjuk úgyis, hogy a pénztártól való távozás után nincsen reklamáció. Magyarul ez azt jelenti, hogy a korábban felvett hozamot semmiből sem lehet levonni, visszavonni, meg ilyesmi! Ha a hozam felvétele után maradt bent kötvénye, az tiszta lappal indul, megy tovább. Aki pedig befektette, abból megint kötvényt vett, annak tehát a kötvényeinak a darabszáma folyamatosan növekedett. Tették ezt sokan, akik régi befektetők. A kötvényünk a nyilvántartás szerint a saját tulajdonunk lett. Ezt nem lehet 2008.01.01-ig visszamenőleg hozam mentesíteni! Ez a bankok javaslatára történhetett, mert ők csak erre képesek. Ez a 8 év hozamainak a lenyúlása (hogy olcsóbb legyen a kártalanítási buli) agmenés vagy agyfosás! Ennyi erővel lehetne fiktív hozamokról is beszélni. A bukás előtti időkre visszamenni akkora baromság, hogy szarja össze magát az, aki ilyen hülyeséget kiagyal. Elég csak azt is figyelembe venni, hogy a korábbi években a QUAESTOR minden évben valószínúleg mérleg számítást végzett és leadózott. A csőd előttre visszamenni nem lehet normális esetben. Tudják a törvény alkotói is, hogy alaptörvénnyel ellentétes 8 évnyi hozamot (ami a saját megszerzett tulajdonunk) visszavonni vagy ellopni tőlünk!

A 11%-ot honnan szopták ki? A kártalanításra összekaparható pénz ennyire futná? Azért lett a korábbi 10%-ról 11%-ra emelve?

A tisztán látásotok céljából leírom, hogy fiktív kötvény nincsen. Ez úgyszintén agyrém. Kitalált kötvény nincsen, mert az nem kötvény. Akkor meg minek mellébeszélni. Lopás, sikkasztás, csalás viszont van. Tehát ne nevezzük fiktív kötvénykibocsájtásnak a lopást, ami a pénzünk beszedését jelentette. A pénzbeszedés nem lesz soha kötvény. Az lopás marad! Lopott pénzről lehet viszont beszélni. A fiktív kibocsájtást jobb lenne elfelejteni véglegesen.

A kormány nyakig szarban van és a felügyelet úgyszintén. Előbb vagy utőbb el fognak süllyedni remélem!

(A pokolban nem fogok velük találkozni, mert nem oda készülök:)