Quaestor károsultak megmentéséért


Vendég

/ #5406 Re: Re:

2015-12-15 22:36

#5405: - Re:  

 Egyetértek!

Sajnos, az áprilisi eufória után rá kellene már jönnie mindenkinek, hogy ezek már régen lezsíroztak mindent, nekünk meg marad az, hogy belenyugszunk a felénk dobott koncba, vagy tovább őröljük az idegeinket.

Nekem ezzel a törvénnyel kb 15M lesz a bukta, mert persze mint takarékos polgár TBSZ-em is volt és az ezen kívüli részt is mindig visszaforgattam évek óta.

Az Alkotmánybíróság, meg a többi jogorvoslat meg eleve nem játszik, mert most már benne van a "készfizető" meg hogy "ex gratia" mindenki aki a perekkel dobálózik, először olvassa el az Alkotmánybíróság határozatát, meg a mostani törvényt, de ne csak a kivonatokat, hanem az egészet! Szép olvasmány még a Palotás-féle Postabankos peranyag is. Az ottani többszáz oldalból is ez a lényeg, amivel annak idején nyert: Valamennyi eredeti tőkebefektetés visszajár.

Itt is ez a helyzet, magasról tojnak a "megszerzett" hozamainkra, csak a "pénzügyi rendszerbe vetett bizalom helyreállítása" a lényeg, na ez kerül még nekünk az eredeti tőkénk 11 százalékába, hogy megtanítsanak minket arra hogy hol a helyünk. Ha egy kicsit kidugod a fejed a szarból, valaki mindig lesz aki visszanyom oda.

Szerintem max. ezért a 11 %-ért lehet elmenni Strassbourgig, mert az MNB felelősségét ott sosem fogják megállapítani!