Kiállás Bagdy Emőke egészséges pszichológiai nézetei mellett!

Szilárd

/ #47 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2016-01-14 15:08

#42: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Kedvesem, nem gondolod, hogy siralmasan nevetséges érvelés az, hogy a Magyarországi (anyagi? erkölcsi?)  körülmények rosszabbak az Erdélyiekhez (Romániaiakhoz) képest? Ne vicceljünk! Ezerszer megtapasztaltam már, hogy "mai magyarországi eemberi ésszel" :) még csak fel sem fogható a tény, hogy az első három gyermekünkre semmiféle, de semmiféle gyest, vagy gyedet, vagy egyebet nem kaőtunk. És akkor még az állami gyermeksegély is nem szivar- hanem gyufapénz értékűnek számított. Sőt. Még internetem sem volt, hogy a tanulmányaimat oda kitegyem és külföldről is kapjunk rendeléseket. (Sőt, mivel már kezedettől megértettem a lényeget soha nem is jósoltam..., tehát még ezzel a "kiskapuval" sem kereshettem több pénzt kenyérre és tényleg volt, hogy Medárda enni kért és egyszerűen nem volt amit adjunk neki.)
És mégis itt vannak, még ha Réka nincs is a mi családunkban, de minden hét végét itt tölti már, mind a négyen, jó kamsz -egészségesen, és egyikst sem adnám az egész életművemért!

Még akkor sem, hogy mejd megőrültem, amikor a volt feleségem itt hagyott a három nagyobbikkal.  - Ezt csak azért írtam le, hogy elejét vegyem a férfi hibáztatásnak, amiben látom, bele fogtál.

Ahogy férfiként -apaként tehát képes voltam hosszű hónapokig három gyermeknak sütni - fözni, mostni, takarítani, a kisebbeket óvodába vinni, onnan elhozni és mindeközben a munkámat is minőséggel elvégezni, annak érdekében, hogy a rendelések megmarajanak és legeyn amit ennünk,. amiben öltőzködnünk, úgy egy Magyarországi - számunkra mennyországi szintű gyessel, gyeddel, családi pótlékkal és egyébb jutattásokkal is támokatott (Számunkra: az állam által kenylezetett) "elhagyott anya" is csak el bír gondozni egy - két gyermeket.

Asztrológusként azzal is tisztában vagyok, hogy sok esetben biológiai - fizikai okai vannak a maqgyzatfoganásnak, és nehézséget okoz a gyermekkihordás, a gyermekszülés, a szpotatás, stb., hiszen ilyen értelmű segítségkérést is kapok és oldok meg eéleget. Nem vagyunk tehát Erdélyi elzártságukban a realitás-érzéskület elvesztett kis hőbörgők, nem kell minket a gyakorlati valóság felől felvilágosítani, hanem inkaább azt kellene megnézni, ha már ilyen kifogásokat kerestek, hogy mindezek (Pl. az Erdélyi asztrológusi szegémyságünk, családi támogatás-hiányaink!) ellenére, mégis, miért állunk ki a "Normalitás" hirdetői mellett?