Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Mindhalálig Gyurcsány

/ #3402 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-02 18:36

#3401: Azért is Gyurcsány Ferenc - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re:  

Annyira egyformán gondolkodunk, hogy úgy érzem, ismerlek. Remélem, egyre több embert fogok hasonlóan közel érezni magamhoz. Én Budapestről 5 évvel ezelőtt leköltöztem vidékre, nem utolsó szorban azért, mert a sok mocskot, ami akkor már évek óta zajlott a fővárosban, egyre nehezebben tűrtem. Az ilyen mocskosszájú komcsizókat egyszerűen nem bírtam már tolerálni, nem bírtam szó nélkül elmenni az ilyen dolgok mellett. A párom fogott sokszor vissza, mindig azt mondta, hogy egyszer megveretem magam. Lejöttünk vidékre, élveztük a nyugdíjas éveket és ő a tavasszal elment egy pillanat alatt. Elvitte az infarktus. Ezt én leírtam egy nyuggerező ífjúnak, gondoltam, hátha kicsit gondolkodóba esik, de annyi volt a reakciója, hogy reméli, hamarosan követem. Nem szerzem meg neki az örömöt, van 4 unokám, még szeretném látni őket felnőni, szeretném látni, hogy megjavul a világ, hogy gyermekeinknek, unokáinknak jobb jövője lesz, mint ami most van. Ehhez pedig az kell, hogy: Mindhalálig, de legalábbis minél előbb GYURCSÁNY