Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Mindhalálig Gyurcsány

/ #3591

2011-10-05 16:54

Azért is Gyurcsány Ferenc nicknek:

Kétszer írtam úgy, hogy nem ment át, amikor a válasz küldése gombot választottam.
Látod, megint megérkezett FIDESZnyik-büdöskomcsi "barátunk" Egy vicc jut róla eszembe, amit megosztok másokkal is, akár tanmesének is elmenne. 40 éve hallottam, ma is aktuális. A nyomdafestéket nem tűrő szavakat kipontozom, attól még érthető lesz.

Megy a medve az erdőben, ugrabugrál jókedvűen az őzike. Mondja a medvének:
- Szevasz, Medve, üdvözöl a Feri.
- Köszönöm. Milyen Feri?
- Aki a ....át a szádba veri.
- Juj, Őzike rossz voltál, nem szabad csúnyán beszélni.
Megy mindenki a maga útján, de másnap, majd harmadnap újra lejátszódik a jelenet. A medve már nagyon mérges, elmegy a ravasz rókához tanácsot kérni. Elmondja a történetet, majd a róka a következőt tanácsolja neki:
- Ha legközelebb jön szembe az őzike, ne is hagyd szóhoz jutni, hanem előzd meg és azonnal modjad, hogy: szevasz Őzike, üdvözöl az Oszkár. Akkor ő megkérdezi, hogy milyen Oszkár, te azt feleled, hogy akit tegnap szájba ....tál.
A medve nagyon örül, hogy el ne felejtse, egész úton hangosan mondja, hogy: szevasz, Őzike, üdvözöl az Oszkár, mire őzike:
- Tudom, mondta a Feri
- Milyen Feri?
Nem is tudom, miért jut erről a sok nívótlan vitáról, büdöskommcsizásról, nyuggerezésről ez a vicc az eszembe? Azt talán modanom sem kell, hogy melyik célcsoport a medve. a 3588-ban megjelent megint ez a tapló.
Üdv.