Quaestor károsultak megmentéséért

Vendég

/ #5949 elszámolás

2016-04-05 10:23

Figyelem! Főként azok számára, akik nullás, vagy a számítottól jelentősen elmaradó kárrendezést kaptak, így nincsenek megelégedve a kapott összeggel.

Nagyon fontos, hogy írásban kérjétek a Kárrendezési Alapot (esetleg a PSFN-t is) a levont hozamok részletes kimutatására.

Az FB csoportok oldalain ugyan kiraktak mintaleveleket, de én ezeket nem javaslom elküldeni. Primitív megfogalmazásúak, tele helyesírási és stilisztikai hibákkal, szükségtelen követeléseket agresszív és provokatív hangnemben fogalmaztak meg, amelyek jó eséllyel válasz nélkül maradnak. Ha valakinek nem a gőz kieresztése, a szívatás a célja, hanem a pénzéhez akar jutni, akkor civilizált formában fogalmazza át.

Én az alábbi szöveget küldtem a Kárrendezési Alapnak:  

Kárrendezési Alap 1092 Budapest, Köztelek u. 6      

Tárgy: a kiküldött kárrendezési egyenleg vitatása  

név:

lakcím:

Iktatószám:  

A 2016. április 1-én kézhez vett értesítőjük alapján a kárrendezésként megállapított 0 Ft, azaz nulla forintos összeg helytállóságáról a közölt adatok alapján nem tudok meggyőződni. Az értesítőben részletező számítás nélkül xx Ft-ot jelöltek meg levonandó nettó hozamként, ami jelentősen nagyobb az általam számított értéknél. Ezért kérem tételesen közöljék, hogy milyen értékpapírok után, mikor, milyen összegű hozam jóváírásokra került sor. A részletes adatok hiányában a nulla forintos kárrendezési összeget kifogásolom, elfogadni nem tudom!

Budapest, 2016. április 5.  

Tisztelettel: