Felhívás a menekültekkel szembeni emberségesebb bánásmódért

Lutring Magdolna (Maggie)
Vendég

/ #38

2016-04-05 11:08

Végtelenül sajnálom a menekülteket. Hallottam olyan szíriai menekült nyilatkozatát, aki akkor indult el otthonából, amikor meglátta két unokatestvére fára felakasztott holttestét, láttam a tengerbe veszett kisbaba szívembe örökre beleégett fotóját, a szemét magyar um. "riporternő" menekült- rugdosását, és szégyelltem magam mélységesen, hogy magyarnak születtem. Ja, nem, én is "migránsok" gyermeke vagyok, Anyukámékat úgy hajtották ki Csehszlovákiából 1947-ben...A Nagymama az ággyal együtt jütt, mert béna volt...Szóval, felháborító, amit ez a kormány művel és szégyenteljes. ENSZ tagok vagyunk még? Mikor akolbólintanak ki bennünket Európából???
Üdv Maggie (angoltanár /kétdiplomás/, 61 éves, 45 éves korom óta nem vesznek föl sehová, ezért állástalan vagyok, angolból közel anyanyelvi vagyok, oroszul még egész jól beszélek, franciául és németül is tudok, tehát túlművelt vagyok ennek az iskolarendszernek. Ja, és jazz-zenekarom is van, duóban énekelek, verset, dalszöveget írok magyarul és angoul,ez is hátrányos helyzet kis hazánkban.)