Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vidéki
Vendég

/ #4169 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-17 15:41

#4160: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Ez vidám, hogy elsőre sosem megy át, mint egy dadogós, újra írom le. Na, újra kezdem:

A Balsai beszédét sajnos nem vettem fel videora, többen néztük éppen nálam a TV-t, amikor nyilatkozta. Nem mesélték, láttam a saját 2  rövidlátó szememmel, de a szemüveg rajtam volt. Többen felröhögtünk, hogy ez is egy érv.

Magamról: valóban nem szeretek vitázni, amikor eldurvul, a magam nyugalma érdekében inkább kiszállok, nem ér annyit az egész, hogy felizgassam magam. Valamikor a végsőkig elmentem, hogy megvédjem a magam igazát, ma, ha valaki erőszakos és túl hangos, odébbállok, nem nekem való. Én nem értem meg azokat az embereket, akik nem látják, vagy nem akarják látni azt, hogy mi ment  az elmúlt  8 évben. Az elmúlt 8 évben a FIDESZ MINDENT, azaz MINDENT visszalökött csípőből, ami az ország fejlődését szolgálta volna. Apróságok: pl. Völgyhíd: éveken keresztül ment a vita, hogy hol épüljön meg, a FIDESZ mindent meggátolt. Amikor már a határidő nagyon sürgetett, a Völgyhí építését engedélyezték, megépült. Nem volt olcsó, de nagyon szép és hasznos. Attól kezdve, hogy megépült, folyamatosan cseszegették a kormányt, hogy milyen drágán épült, mint általában az egész M7-es. Igen, de azt már nem teszik hozzá, hogy minden útba eső falu a déli parton ragaszkodott a saját lehajtósávhoz, nem tette olcsóbbá az egészet. Ez csak egy kiragadott példa, lehetne naphosszat sorolni. Én még mindig ott tartok, hogy a Gyurcsány öszödi beszéde a legigazabb politikai beszéd volt a rendszerváltás óta. Ez persze sokaknak nem tetszett, legfőképp azoknak, akik érintve érezték magukat. Ezt aljas módon átmontírozni és teljesen hátbatámadva egy vasárnapi délutánon a kincstári rádióban félóránként lenyomatni, minden volt, csak nem tisztességes. Én mindig arra az oldalra állok, ahol igazságtalanságot látok. Én ott éltem le a Parlament környékén az első 58 évemet, az utolsó 1 évet a jobboldal csúnyán tönkretette. Én abból nem kérek többet. A magam védekezése az volt, hogy leköltöztem vidékre. Itt még nem fertőződtek meg az emberek. A szavazati arányok a falunkban az országos átlagot tükrözték. ma már más lenne. Még sajnos gyenge az MSZP, remélem, van még annyi benne, hogy megerősödik. Veled ellentétben én továbbra is úgy érzem, hogy az ország módszeres tönkretétele most folyik.

Azt is tzudom, hogy kiírom a fantásianevem, meg fog jelenne 5 percen belül a büdöskomcsizó és én akkor mára be is fejeztem. Azzal az emberrel nem tudok mit kezdeni. Remélem, nem Te vagy az, mert akkor megint hiába leveleztem.

Üdv.