Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vendég

#4151 Sikerélmény :)

2011-10-17 09:58

Szanyi Tibor (MSZP):

"Sikerélmény kell a baloldalnak! Sikerélmény, amit nem fog a jobboldal csak úgy elénk teríteni. Persze nem az a sikerélmény, hogy a kormány és janicsárjai még egyet és még egyet ütnek a népen, és az majd újra és újra hangosan fáj. Nem az a sikerélmény, hogy még egy és még egy valaki öngyilkos lesz közülünk tehetetlen adósságában, és azon majd ismét és ismét szörnyülködünk! Nem az a sikerélmény, hogy egyre több és több gyerek fog éhesen fázni az iskolákban, és majd jól megírjuk ezeket! A sikerélmény az lesz, ha valahol megtorpanásra szorítjuk a mai hatalom polipcsápjait. Lehet ez Püspökladány-Kaba-Nádudvar térsége, lehet ez a budapesti II. kerület, de bármi más is , utca-tér, ahol megmutathatjuk valós akaratunkat, képességeinket. Egyelőre szavazattal"

Vendég

#4152 Re: Re: Re: ORBÁNT KI KELL VERNI A HATALOMBÓL!

2011-10-17 10:05

#4149: - Re: Re: ORBÁNT KI KELL VERNI A HATALOMBÓL!

Jó. hát nyilván ezt mondod, mit is mondanál mást?  Ha viszont elértetek volna valamit (mint Sopronban, ahol sajnos meglepően jól szerepeltetek, noha a Fidesz azért ott is nyert), akkor meg a Fidesz összeomlásáról csacsognátok, ahogy Sopron esetében.. :)

Vendég

#4153 Re: Re: Re: Re: ORBÁNT KI KELL VERNI A HATALOMBÓL!

2011-10-17 10:43

#4152: - Re: Re: Re: ORBÁNT KI KELL VERNI A HATALOMBÓL! 

Sajnos még messze van a FIDESZ összeomlása, de majdcsak eljön az is.

Vendég

#4154 Re: Re: Re: Re: Re: ORBÁNT KI KELL VERNI A HATALOMBÓL!

2011-10-17 11:50

#4153: - Re: Re: Re: Re: ORBÁNT KI KELL VERNI A HATALOMBÓL!

Persze, semmi sem tart örökké.  Belátható időn belül viszont elég nagy valószínűséggel Orbán marad a miniszterelnök.  Az meg nem valószínű, hogy a Fidesz "összeomlana" (ahogy az MSZP összeomlott). Valamikor nyilván el fogják veszíteni a hatalmat, ahogy az minden politikai erővel megtörténik egy demokráciában. Lehet, hogy ez 17 év után jön el, mint Kohl kancellár vagy a Thatcher-Major páros esetében.

Vendég

2011-10-17 12:24

Szégyen....

Vendég

#4156 Re:

2011-10-17 12:54

#4155: -

Tényleg szégyen, hogy Magyarország egy volt miniszterelnöke telekpanama miatt börtönbe fog vonulni. Szégyen, hogy egy ilyen bűnöző gazembert megválasztott az ország.

Vendég

#4157 Re: Re:

2011-10-17 13:10

#4156: - Re:  

Az a szégyen, hogy a XXI.században ilyen koncepciós perrel embereket meg lehet hurcolni. Az is szégyen, hogy vannak szép számmal, akik ennek még szurkolnak is és az a legnagyobb szégyen, hogy emiatt mintegy 2500 magyar ember elesett a munkalehetőségtől. Ha ez magának tetszik, maga is egy szégyen.

Vendég

#4158 Re: Re: Re:

2011-10-17 13:26

#4157: - Re: Re:

Az tényleg szégyen lenne, ha a XXI.században valamilyen koncepciós perrel embereket meg lehetne hurcolni.  De szerencsére erről szó sincs erről ebben az esetben sem. Az persze igaz, hogy, hogy a gyanúsított személy, ill. annak hívei ezt ordítozzák állandóan és mindenhol, de ez természetesen semmit sem számít:  semmiféle bizonyíték nincs arra, hogy valamiféle "koncepciós eljárásról" lenne szó.  Egyébként pedig a gyanúsított, ill. hívei pedig közismerten gátlástalan hazudozásukról és  nem a szavahihetőségükről és hitelességükről ismertek.

Ezt épp tegnap demonstrálta látványosan a gyanúsított ismét, amikor pártjának elnökének kérésére aláírt egy nyilatkozatot, majd rögtön kijelentette, hogy  "a nyilatkozatok csak az aláírás pillanatának szólnak"

Vendég

#4159 Re: Re: Re: Re:

2011-10-17 13:42

#4158: - Re: Re: Re:  

Na, itt szoktam a vitát abbahagyni, amikor az észérvek nem számítanak, a vitapartner fújja a megalapozatlan bizonyítékait és a másikat meg sem hallgatja. Gondolja, hogy már rég nem tartóztatták volna le Gyurcsány Ferencet, ha a legkisebb bizonyíték is előkerült volna? Budai Gyulával az élen hatalmas apparátus dolgozik rajta, hogy börtönbe zárják. Balsai nagytiszteletű, több pártot megjárt, legutóbb FIDESZ-hez csapódott szaktekintély meg is mondta még a tavasszal, hogy: nincs rá bizonyítékom, de érzem, hogy bűnös!! Hát én is sok mindent érzek, de azt nem, hogy bűnös lenne. Azt pedig nem csak érzem, hanem tudom, hogy ez igenis koncepciós eljárás.

Vendég

#4160 Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-17 13:59

#4159: - Re: Re: Re: Re:

Vannak bizonyítékok: Tátrai Miklós, a Vagyonkezelő korábbi elnökének vallomása, valamint két másik, eddig meg nem nevezett emberé, ill. okiratok. Persze majd a bíróság dönti el, hogy ezek (ill. a vádirathoz majd benyújtott további) bizonyítékok elégségesek-e Gyurcsány elítéléséhez. Én remélem, hogy igen. (Meg Gyurcsány hívein kívül szinte mindenki más is reméli, ld. felméréseket.)

Igen, hagyjuk is abba szépen ezt a "vitát", mert ez úgysem az, ugyebár. A Gyurcsány-szekta egy hívőjével nyilván nem lehet vitatkozni a bálványáról.  Naná, hogy "tudod és érzed", hogy "ez koncepciós eljárás", hiszen  ez a szekta egyik fontos dogmája. A dogmáknak meg nem kell, hogy kapcsolatuk legyen a valósággal, egy dogma csak hit kérdése. :)

Balsai állítólagos kijelentésére azért jó lenne, ha hoznál egy linket, jó?

itt csak vesztesek voltak

#4161 Re: Püspökladányi időközi választás

2011-10-17 14:08

#4145: - Püspökladányi időközi választás

nem nyert senki a fenti választáson, mert sokadszorra is csak 20 százalék vette a fáradtságot, hogy voksoljon, tehát, aki elől végzett, nem lehet boldog, mert  az a realitást tükrözi,  ami 10 százalék, ez pedig  nagy bukovári... ...ki tudja, hogy a félősebbek kire fognak szavazni, ha annak tétje lesz... ... lehet mélázgatni, van min...

Vendég

#4162 Re: Re: Püspökladányi időközi választás

2011-10-17 14:12

#4161: itt csak vesztesek voltek - Re: Püspökladányi időközi választás

Igazi lúzer duma! Nézz utána, hogy hogyan vertétek magatokat nemrég a hasonló részvételi arányok melletti soproni (önkormányzati, nem parlamenti!) választásokon elért harmincvalamennyi százalékos eredmény miatt.  :D  (Ott csak kb. 10%-al nyert a Fidesz és az MSZP nem harmadik, hanem második lett.)

Vendég

#4163 Re: Re: Püspökladányi időközi választás

2011-10-17 14:20

#4161: itt csak vesztesek voltek - Re: Püspökladányi időközi választás 

ezt magyaráztam korábban én is, de ezeknek...

hála isten

#4164 Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás

2011-10-17 14:36

#4162: - Re: Re: Püspökladányi időközi választás

ahol némileg nő az értelmiségiek száma és nem lehet megvezetni vagy lefizetni azt a szerencsétlen szegény réteget, vagy félelemben tartani, ott mindjárt másképpen alakul....   ...erre magadtól is rádöbbenhetnél...

Vendég

#4165 Re: Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás

2011-10-17 15:02

#4164: hála isten - Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás 

Erről nem kívánok vitát nyitni. Én  nyugdíjas, diplomás értelmiségiként leköltöztem vidékre. Ebből a falum profitál, mert mindenki ügyes-bajos levelezését én intézem, ha a német-tudásomra van szükség, akkor is megtalálnak. Mégsem javítottam a FIDESZ-statisztikáját, nem is fogom.

Vendég

#4166 Re: Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás

2011-10-17 15:12

#4164: hála isten - Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás

:D   Komolyan elhinnéd ezt a baromságot, amit le bírtál írni? :D   Az MSZP azért szerepelt kicsit jobban Sopronban, mert a Jobbik nem erős és soha nem is volt erős Nyugat-Magyarországon, ellentétben Kelet-Magyarországgal, ahol most már nyugodtan kijelenthető, hogy a Jobbik lenyomta az MSZP-t.

Vendég

#4167 Ez a lehető legrosszabb, ami történhet :D

2011-10-17 15:29

"A bizonytalan helyzet továbbra is fennáll. Ez a lehető legrosszabb, ami történhet” - folytatta Mesterházy, majd Gyurcsány egyik korábbi beszédéből idézve azt mondta: „egy csapatkapitány akkor irányíthat sikeresen, ha tudja, hogy mögötte a csapatban egység van”. Mesterházy szerint a helyzet kimondottan rossz az MSZP számára, a haszonélvezője pedig Orbán Viktor és a Fidesz.

http://nol.hu/belfold/mesterhazy_pontot_tesz_a_heten_a_gyurcsany-ugy_vegere_

Bizony, bizony... :D  Hajrá, Fletó! Hajrá, Mesterházy! Üsd, vágd, nem apád! Csak a fejét, hogy meg ne sántuljon! Minden ütés jó helyre megy ebben a bunyóban...

nem tűrjük tovább

#4168 Re: ORBÁNT KI KELL VERNI A HATALOMBÓL!

2011-10-17 15:29

#4147: Demokrata! - ORBÁNT KI KELL VERNI A HATALOMBÓL!

furkósbottal elkergetni ezt a gazdagokat és ezáltal önmagukat támogató Zorbán bagázst, igen, megismételni 56-ot... ...undorító, népelnyomó, antidemokrata stb. fityesz... ...Zorbán egy agyonvert gyermek volt,  ezért akar mindenkit a földbe döngölni,  szerintem a zöreg Orbánt látja mindig maga előtt, mint kommunista szellemű párttitkárt, aki ütötte- verte őt... ....a gének már csak ilyenek....

Vidéki
Vendég

#4169 Re: Re: Re: Re: Re: Re:

2011-10-17 15:41

#4160: - Re: Re: Re: Re: Re:  

Ez vidám, hogy elsőre sosem megy át, mint egy dadogós, újra írom le. Na, újra kezdem:

A Balsai beszédét sajnos nem vettem fel videora, többen néztük éppen nálam a TV-t, amikor nyilatkozta. Nem mesélték, láttam a saját 2  rövidlátó szememmel, de a szemüveg rajtam volt. Többen felröhögtünk, hogy ez is egy érv.

Magamról: valóban nem szeretek vitázni, amikor eldurvul, a magam nyugalma érdekében inkább kiszállok, nem ér annyit az egész, hogy felizgassam magam. Valamikor a végsőkig elmentem, hogy megvédjem a magam igazát, ma, ha valaki erőszakos és túl hangos, odébbállok, nem nekem való. Én nem értem meg azokat az embereket, akik nem látják, vagy nem akarják látni azt, hogy mi ment  az elmúlt  8 évben. Az elmúlt 8 évben a FIDESZ MINDENT, azaz MINDENT visszalökött csípőből, ami az ország fejlődését szolgálta volna. Apróságok: pl. Völgyhíd: éveken keresztül ment a vita, hogy hol épüljön meg, a FIDESZ mindent meggátolt. Amikor már a határidő nagyon sürgetett, a Völgyhí építését engedélyezték, megépült. Nem volt olcsó, de nagyon szép és hasznos. Attól kezdve, hogy megépült, folyamatosan cseszegették a kormányt, hogy milyen drágán épült, mint általában az egész M7-es. Igen, de azt már nem teszik hozzá, hogy minden útba eső falu a déli parton ragaszkodott a saját lehajtósávhoz, nem tette olcsóbbá az egészet. Ez csak egy kiragadott példa, lehetne naphosszat sorolni. Én még mindig ott tartok, hogy a Gyurcsány öszödi beszéde a legigazabb politikai beszéd volt a rendszerváltás óta. Ez persze sokaknak nem tetszett, legfőképp azoknak, akik érintve érezték magukat. Ezt aljas módon átmontírozni és teljesen hátbatámadva egy vasárnapi délutánon a kincstári rádióban félóránként lenyomatni, minden volt, csak nem tisztességes. Én mindig arra az oldalra állok, ahol igazságtalanságot látok. Én ott éltem le a Parlament környékén az első 58 évemet, az utolsó 1 évet a jobboldal csúnyán tönkretette. Én abból nem kérek többet. A magam védekezése az volt, hogy leköltöztem vidékre. Itt még nem fertőződtek meg az emberek. A szavazati arányok a falunkban az országos átlagot tükrözték. ma már más lenne. Még sajnos gyenge az MSZP, remélem, van még annyi benne, hogy megerősödik. Veled ellentétben én továbbra is úgy érzem, hogy az ország módszeres tönkretétele most folyik.

Azt is tzudom, hogy kiírom a fantásianevem, meg fog jelenne 5 percen belül a büdöskomcsizó és én akkor mára be is fejeztem. Azzal az emberrel nem tudok mit kezdeni. Remélem, nem Te vagy az, mert akkor megint hiába leveleztem.

Üdv.

színvonal

#4170 Re: Re: Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás

2011-10-17 15:42

#4165: - Re: Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás

éppen arra szerettem volna rávilágítani finoman, hogy, ahol  értelmiségi  dominancia van, ott nem tudják megvezetni a vásztókat úgy, mint, ahol nincs az, senkit nem megbántva ezzel, - de félő, hogy a szerencsétlen szegény rétegek a fityisz önkormányzat támogatására szorulnak és nem számít nekik más, mint a betevő... a Jobbik pedig védi őket a  fityiszes roma valóságtól, ami ott igenis, hogy szintén életbevágó....  ....mellesleg, ahol én élek, minden roma fityisz szavazó, hmmm....

Vendég

#4171 Re: Re: Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás

2011-10-17 15:46

#4166: - Re: Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás

ahol 20 százalékos a szavazók aránya, talán nem kellene ekkora feneket keríteni neki, maradjunk ennyiben, jelen helyzetben csak ismételni tudnám magam...

Vendég

#4172 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás

2011-10-17 15:50

#4170: színvonal - Re: Re: Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás ahol én élek, minden roma fityisz szavazó

Akkor most már lejárt szavatosságú száraztésztával sem sikerült megvennie az MSZP-nek a szavazatukat:

http://www.origo.hu/itthon/20050922lejart.html

Vendég

#4173 Re: Ez a lehető legrosszabb, ami történhet :D

2011-10-17 15:53

#4167: - Ez a lehető legrosszabb, ami történhet :D

Török Zsoltnak, az MSZP szóvivőjének ezúttal kivételesen igaza lehet: Gyurcsányékat lehet, hogy tényleg a Fidesz fizeti. :D

http://nol.hu/belfold/gyurcsanyekat_a_fidesz-jobbik_fizeti_-_ez_torok_zsolt_maganvelemeny

Vendég

#4174 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás

2011-10-17 16:00

#4170: színvonal - Re: Re: Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás 

Ezen nem tudok csodálkozni, gondolom, Te sem. A Jobbiktól félnek, joggal, az MSZP kellőképp le lett járatva, a FIDESZ pedig még meg tudja őket vásárolni egy pár kiló liszttel meg egy "minden gyerek lakjon jól" akcióval. Még reménykednek és hisznek a rokonnak.

Vendég

#4175 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás

2011-10-17 16:05

#4172: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás 

Ugyanilyen ügyet rengeteget lehetne találni a másik oldalon is. Egyre jobban undorodok az egész politikától. Ahelyett, hogy mindenki azzal lenne elfoglalva, hogy kihúzza az országot a szarból, még mindig egymás cseszegetése folyik.  Véelményem szerint semmi nem történt, ha lejárt a durumtészta szavatossága, még tojás sincs benne, ami megromolhasson. Én 2 éve nem vettem kockatésztát, múlt héten rendrakás közben találtam egy bontott zacskóval. A szavatossága valószínűleg 1 éve már lejárt. Megfőztem, csináltam belőle túróstésztát. Semmi bajom nem lett. Nem segélyként kaptam, vettem, de az eredmény, hogy fogyasztható volt, ugyanaz.