Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#4175 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás

2011-10-17 16:05

#4172: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás 

Ugyanilyen ügyet rengeteget lehetne találni a másik oldalon is. Egyre jobban undorodok az egész politikától. Ahelyett, hogy mindenki azzal lenne elfoglalva, hogy kihúzza az országot a szarból, még mindig egymás cseszegetése folyik.  Véelményem szerint semmi nem történt, ha lejárt a durumtészta szavatossága, még tojás sincs benne, ami megromolhasson. Én 2 éve nem vettem kockatésztát, múlt héten rendrakás közben találtam egy bontott zacskóval. A szavatossága valószínűleg 1 éve már lejárt. Megfőztem, csináltam belőle túróstésztát. Semmi bajom nem lett. Nem segélyként kaptam, vettem, de az eredmény, hogy fogyasztható volt, ugyanaz.

Válaszok

Vendég

#4177 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás

2011-10-17 16:14:06

#4175: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás Ugyanilyen ügyet rengeteget lehetne találni a másik oldalon is.

Akkor rajta, találj és ne csak a szád járjon...

Amúgy itt az is érdekes, hogy hogyan lett a Honvédelmi Minisztérium leselejtezett élelmiszereiből MSZP-s propagandaeszköz.

a figyesz szavatossága lejárt

#4179 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás

2011-10-17 16:44:06

#4175: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Püspökladányi időközi választás

én pl. a száraztésztáról azt gondoltam, hogy minőségét korlátlan ideig megőrzi, mi is eléggé sokat felhalmozunk és fogyasztjuk, ahogy kezembe kerül, fene figyelgette, de még soha bajunk nem lett tőle...     ....de a figyesz, ha  ugyanúgy a kezembe kerülne,  észrevenném  rajtuk, hogy lejárt a szavatosságuk, mert az olyan nagyon feltűnő...