Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése

Kedves érintettek!

Szeretnék írni a volán busznak egy levelet. Kérlek, írjátok alá, ha nektek is a levélben foglaltak problémát okozznak.

Tisztelt dr Mosóczi Lászlóvezérigazgató Úr!

Levelünket az ügyben fogalmaztuk meg Önnek, hogy településünk (Hajmáskér) és Veszprém között a járatok ritkítva lettek. Munkahelyekre illetve oktatási intézményekbe a bejárás nehézkesé vált.Reggeli 6:02-es buszt megszűntették. 5:57-es jár csak, ami teljesen tele van. Szinte felférni is alig lehet. 7:17-es járat sincs.
Mai nap (2024.10.07) gyermekem a 7:03-as busszal szeretet volna iskolába menni, de több utas társával nem fértek fel. Következő járat 7:27-kor van, ami kb.: 7: 55 körül érbe. Így a diákok az iskolából elkésnek.
Délután szintén nem lehet felférni.
Ezért szeretnénk kérni a következő járatokat vissza állítani :

Hajmáskérről Veszprémbe:
6:02,7:17-es járatok.
Illetve hétvégente, olyan járatot ami, 5:30 körül menne, mert aki 7 órára jár dolgozni elkell menni-e az 5:03-assal.
Veszprémből Hajmáskérre:
14:35, 15:20, 15:35 16:20, 16:40.
Amik maradtak azokon olyan sokan vannak, hogy a kisgyerekek se tudnak leüllni.
Ezen felül kérnénk, hogy a 8:10-es buszt 8:30-ra tegyék át. Elmegy 8 órakor utána 8:10-kor,majd 9:10 - kor a következő busz. Egy órát várni kell. Tisztelettel kérjük, hogy a mostani menetrendet gondolják át és könnyitsék meg Hajmáskér és Veszprém közötti közlekedést.
2024.10.07
Hajmáskér
Köszönjük, Panyi Magdolna

Aláírásommal elfogadom, hogy Panyi Magdolna láthatja az általam ezen az űrlapon megadott összes információt.

E-mail-címét nem fogjuk interneten közzétenni.

Hozzájárulok ahhoz, hogy az ezen űrlapon megadott adatokat a következő célokból feldolgozzák: