Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Quoted post

Vendég

#4158 Re: Re: Re:

2011-10-17 13:26

#4157: - Re: Re:

Az tényleg szégyen lenne, ha a XXI.században valamilyen koncepciós perrel embereket meg lehetne hurcolni.  De szerencsére erről szó sincs erről ebben az esetben sem. Az persze igaz, hogy, hogy a gyanúsított személy, ill. annak hívei ezt ordítozzák állandóan és mindenhol, de ez természetesen semmit sem számít:  semmiféle bizonyíték nincs arra, hogy valamiféle "koncepciós eljárásról" lenne szó.  Egyébként pedig a gyanúsított, ill. hívei pedig közismerten gátlástalan hazudozásukról és  nem a szavahihetőségükről és hitelességükről ismertek.

Ezt épp tegnap demonstrálta látványosan a gyanúsított ismét, amikor pártjának elnökének kérésére aláírt egy nyilatkozatot, majd rögtön kijelentette, hogy  "a nyilatkozatok csak az aláírás pillanatának szólnak"

Válaszok

Vendég

#4159 Re: Re: Re: Re:

2011-10-17 13:42:09

#4158: - Re: Re: Re:  

Na, itt szoktam a vitát abbahagyni, amikor az észérvek nem számítanak, a vitapartner fújja a megalapozatlan bizonyítékait és a másikat meg sem hallgatja. Gondolja, hogy már rég nem tartóztatták volna le Gyurcsány Ferencet, ha a legkisebb bizonyíték is előkerült volna? Budai Gyulával az élen hatalmas apparátus dolgozik rajta, hogy börtönbe zárják. Balsai nagytiszteletű, több pártot megjárt, legutóbb FIDESZ-hez csapódott szaktekintély meg is mondta még a tavasszal, hogy: nincs rá bizonyítékom, de érzem, hogy bűnös!! Hát én is sok mindent érzek, de azt nem, hogy bűnös lenne. Azt pedig nem csak érzem, hanem tudom, hogy ez igenis koncepciós eljárás.