Kiállunk az üzletek vasárnapi zárvatartása mellett!

Vendég

/ #321 Re:

2016-04-13 08:12

#301: -  

El kell menni máshova dolgozni. Ott a net, lehet állást kertesni. Én is kerestem nem találtam megfelelőt, de önéletrajz fent volt, és megtaláltak. Én is műszerészként, most metró fékeket szerelek egy cégnél. nagy nehész dolgok, de szeretem. régen röntgengépek részegységeit szereltem, pfilips, Siemens, Tiszta dolgok voltak, festett alkatrészek, itt agyon kell zsírozni mindent, úszom a zsírban. De csinálom. Körül kéne nézned más lehetőségek közt. Hát nem tudom, de itt a csepel plázában is van szemüveges, Vison Express, de nem sokan vannak, meg például, mondjuk Örs vezér téren New Yorker. Dübörög a  zene, 4 csinos eladó, és nincs 1 vevő sem. :) Na ott mindíg a kérdés a fejemben, ha ilyan üzletet látok, ezek miből termelik ki a fizetésüket??? Vannak helyek ahol csak ott vannak, és nem csinálnak semmit. De egy Tescó, vagy egy Auchan pénztáárban. hány tonnát megmozgatnak, mennyi pénért felelnek, és mennyi fizetést kapnak érte? És mennyit kap, egy banki pénztáros??? Ja és nem emelget tonnákat, nincs akkora forgalom, és lehet hogy a pénztáros, még több becételt is csinál. :) Na itt a baj!