Az erkölcsös élet törvényi szabályozásáért!

Vagyok

/ #26 Hát...

2016-04-21 16:12

Ostoba, átgondolatlan, embertelen, szabaságellenes és felettébb otromba kezdeményezés. Gratulálnék hozzá, de szerintem az Úristen nem értené az iróniát, és rám szakítaná a plafont érte. Vannak problémák és kezelni is kell őket, de nem egy ilyen semmirevaló, szexista átgondolatlan nyávogáshalmazzal, hanem neveléssel, jobb oktatással, példaképekkel, olyan emberekkel akiket éremes követni. Nem értem azt a 45 embert aki ezt aláírta. Értem én hogy jó egy süppedős pocsolyában hemperegni, és meggyőzni magunkat hogy ez így jó lesz, de ébredjünk már fel emberek. Ilyen alapon már, a melegeket nem kéne elégetni? A feketéket meg a más vallásúakat nem kéne táborba zárni és elgázosítani?  Háromszor írtam át ezt a hozzászólást hogy egyértelmű legyen, mert nem bízom a készítők intelligenciájában annyira, hogy megértsenek bármiféle szarkazmust, vagy iróniát. Ennyire komoly a helyzet... az internet túl nyitott lett. Annyira nyitott, hogy az ennyire ostoba, emberi társadalomat visszavetni kívánó, megszégyenítő mozgalmak, petíciók meglkotása pontosan annyi időt vesz igénybe, mint a fürdőszobában egy romantikus barna kalácsé. Körülbelül annyit is ér.