Az erkölcsös élet törvényi szabályozásáért!

BL

/ #57 ÁTVERÉS!

2016-04-22 09:29

Ahogy gyanítottam. Rákérdeztem a JT (itt is belinkelt) hivatalos fb oldalán, ezt a választ kaptam:

"Üdvözlöm.. Természetesen nem. Jehova Tanúi nem élnek a társadalmi vagy kormányzati körökre ható petíció jogával. Nem kívánták sem a múltban sem, és a jövőben alkalmazni a társadalmi nyomásgyakorlást. Mivel nem tisztelik "szeplőtelen szűzként" Jézus anyját Máriát, így a petíció kezdő szövege is komolytalanná teszi azt, nem beszélve a tartalmáról. Ugyanakkor Jehova Tanúi Magyarországi fiókhivatala nem Pécsen hanem Budapesten található, innen kordinálják Magyarországi hitéleti tevékenységüket. Sajnos az ilyen és ehhez hasonló alaptalan felvetések általános célja az, hogy rossz hírbe keverjék Jehova Tanúit. Ettől függetlenül biztosak vagyunk benne, hogy a legtöbb ertelmes ember átlátja az ilyen megmozdulások valódi szándékát és az alaptalan hangulatkeltést. Remélem megfelelő választ kapott kérdésére. Üdvözlettel Jehova Tanúi"

Én nagyon károsnak tartom a JT tanításait, de a hazúg lejárató kampányokat, ha lehet, még annál is inkább. :-(