Tiltakozás a Bécsi Magyar konzulátus munkája ellen.

Vendég

/ #5

2016-07-10 13:51

a banasmod tenyleg a legutolso - a holgy agyonkommentalta pofakat vagott a kerelmunkhoz es a paromra ra sem nezett! (nem magyar persze)
nem hiszem hogy barmivel is kierdemeltuk ezt!!! alap a normalis banasmod!!! en magam sem orditoztam vele! azt hittem rosszul hallok mikor azt mondta mi a jo edesanyamert hagytam szokozt a leirtak kozott - a papiron amit 2oran at utott a gepbe folyamatos kommentarokkal es 5szor hibasan!!
amiert szinten en voltam a hibas!
parom csak azert az alairasert kellett ott legyen a legvegen - ezert vart 2orst velem munkabol
(tapasztalatom az idosebb holgyrol szol!
hihetetlen hogy mit enged meg maganak! es a kutyaval se beszelnek igy ablak mogul beszologatott holott annyit kellett volna tenni h megmutatja h jo az ujjlenyomat amit a masik holgy meg is tett sot o javasolta h a dokumentum nem ertheto reszere kerdezzen ra a masik konzulatuson amit o persze nem tett meg sot fel volt haborodva hogy miert ilyen maceras az ugyunk >< tslan ha nem jatszana konzult akkor gyorsabb lenne)

amit akarunk normalis emberi hangnem es munkamoral!!!!!!
nem kerunk a csipos kommentarokbol nem az a munkajuk!!
lhanem hogy minel gyorsabban elintezodjon az ugy
es nem mellesleg normalis emberi korulmenyek (wc hianya!!!!!! alap meghogy tuzszereszeti okok miatt nem megoldhato rossz kifogas - es nagyobb helyseg!! a babakocsik tomkelege nem fer sehova
szoptatni is ott kell masok elott)

egy kis emberseget!!! es elsosorban tiszteletet
ennyit akarunk.
ertunk vannak ott a mi penzunkbol ha mas el tudja intezni rendesen ugyanezt honban akkor ok is!!
tisztelettel