Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt


Vendég

/ #5159 Oszkó hazudik..

2011-11-10 01:26

Ahogy a  büdöskomcsi férgek mindig is szoktak...

"Az ÁSZ szerdán az MTI-hez eljuttatott közleményében reagált a Bajnai-kormány pénzügyminiszterének október 20-án a Fejér Megyei Bíróságon tett tanúvallomására. Mint kifejtették: vallomásában Oszkó Péter azt állította, hogy a Magyar Nemzeti Vagyonkezelő Zrt. 2008. évi tevékenységének ellenőrzéséről szóló számvevőszéki jelentés nem fektet kellő hangsúlyt a Sukoró-Pilis/Albertirsa elnevezésű ingatlancserére, illetve hogy a jelentésben foglaltak nem alapozzák meg kellő mértékben a csereügylet semmisségét.

Az ÁSZ kiemelte: jelentésük részletesen, mintegy 13 oldal terjedelemben foglalkozik az említett ingatlanok cseréjével, a lényegi elemek a jelentés összegző és részletes megállapításai között is megjelennek, és egyértelműen megfogalmazták: „a földalapba tartozó sukorói földterületek cseréje a pilisi/albertirsai ingatlanokra nem volt szabályos és nem volt célszerű”.

A számvevőszék közleményében arra is kitért: ahogy az összes, az említett ügyben készült ÁSZ-jelentés is nyilvános, honlapjukon elérhető."