Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Lukrécia
Vendég

/ #5346 Re: Re: LEMINŐSITETTE A FIDESZT A FELLEGVÁR IS !!!!!!

2011-11-14 13:37

#5345: SZERÉNKE - Re: LEMINŐSITETTE A FIDESZT A FELLEGVÁR IS !!!!!! 

 Szerénke, ezt ők, legalábbis a büdöskomcsizó "barátunk", nem így éli/élik meg. Ő mereven ragaszkodik a statisztikai számokhoz. A statisztika pedig, mint tudjuk, tantárgyként száraz, unalmas, alkalmazása viszont 1000 arcú lehet. Hát ezek a választási adatok most ezt hűen tükrözik. Ahogy levezetted, az igaz, ahogy "barátunk" reagálja, hát az pedig őt minősíti.

Azt mondják, hogy vannak ételek, amikből nem lehet kis adagot főzni, mert nem lesz jó, csak nyögvenyelősen ehető. Ez is ilyen. Nem baj, majd jönnek a kudarcok egymás után, jönnek a statisztikák szépen sorban és egyre nehezebb lesz magyarázkodni. Mindig nem lehet a büdöskomcsi férgezéssel sem elütni a dolgot. Én már egy hete nem reagálok neki semmire, így sokkal jobb a közérzetem.

Más: ha van időd, menjél fel a NET-re, az ORIGO-n, az ITTHON rovatban találsz egy cikket (másnak is melegen ajánlom), melynek az a címe, hogy:"Terrorelhárítók kóstolják meg Orbán ételét". Olvasd el, majd a hozzá fűzött kommenteket. Nekem tetszettek. Van benne egy B.Gabor fedőnevű Orbánimádó úgy a 20. hozzászólás körül, erős a gyanúm, hogy a büdöskomcsizó. Ha nem, akkor már ketten vannak. Kíváncsi vagyok a véleményedre.

Üdv.