Ne add a gyermeked
Vendég |
/ #362016-10-24 10:06Mi nagyon csunyan megjartuk a gyamuggyel megalazo helyzetbe hozva engem es ragalmazva h.eheztetem a gyerekemet es mellettem nincs jo helyen mert autista vagyok.egy kalap ala vettek egy bolonddal aki tenyleg veszelyeztetheti a gyereket,az eljrasi modjaikkal a targyalasok alatt ert megalazo lekicsinylo beszedek meg tonkretettek mind a gyerekemmel mind a ferjemmel valo kapcsolatot de meg a kornyezetem is ugy nez ram mint egy veres rongyra.nemhogy segitenek inkabb rontjak ahangulatot a hulye elvarasaikkal hazudnak h.akar bejelentes nelkul is elvittek volna a fiamat ha nincs a ferjem aki a jobb megelhetesunkert kulfoldon dolgozott h.ne egy lepukkant szolgalati lakasban eljuk le eletunket.beleszolnak mindenbe,szinte sehova se mehetunk amihez kedvet ereztem pl.egy turazas mar azt se csinalhatom mert az is baj.kozolnem a gyamugyi eljaras elott a fiam kotodott vart epekedve a bolcsiben,meg zudtam szeretgetni szopizott a targyalasok utan meg utal meg a cicivel is felhagyott.masfel honapja volt a vedelembe vetel es most ertem el h.elfogadja tolem ujra az etelt es mar hagyja idonkent hogy folvegyem.halas koszonet a zalaegerszegi szent rafael korhaz gyerekorvosanak akinek ugy tunik szepen sikerul tonkretennie egy csaladot a mocskos ragalmazo feljelentese miatt mert a munkam miatt delelottonkent DOLGOZNI jartam el a fiam bentfekvese alattes nem pasizni kurvalkodni meg cigarettazni a korhaz ele.es halas koszonet h.majdem kinyirtak a fiamat mert a kozel 3hetes bentfekvese es hianyos kivizsgalasa miatt borzalmas allapotban hoztam ki,a bentfekvese alatt hanyt hasmenese volt amivel nem torodtek a tavolletem alatt nem v.alig etettek es ok jelentgetnek fenyegetnek.en pedig mindent megadtam es megadok neki a legjobb eteleket probaltam afni mindene megvan ami kell az hogy dolgoznom kell csak es kizarolag azert teszem h.legyen hol laknunk csaladostul mert sajna maskepp nem lenne megoldhato.nem az autistak beteges kulonos igenyei miatt.de mindig vittem orvoshoz ki volt valtva mindene ami kellett vittem orvoshoz ahogy tudtam(egyszer nem vittem el egy vervetelre,mert nem volt aki elvigye nekem dolgoznom kellett),szoval semmi olyan bantodasa nem lesz es nem is lehet a fiamnak mert az anyja kicsit autista.orvos vedono latja fedel van a feje folott kap enni-inni melegben van telen.senki se bantja torodve van vele.mi kell meg?orulnek ha vege lenne az egesznek es bekenhagynanak minket.biztos ez a gyamugy reszerol a mocskolodasuk tobbet artottak nekunk mint hasznaltak.szalljanak azokra akik napi szinten verik a gyereket pialnak drogoznak a segelyeket fizeteseket cigire piara stb.koltik a gyerek meg ehesen marad.vagy aki nem engedi h.orvos lassa a gyereket.sorolhatnam. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Szemétszállítás
2133 Létrehozva: 2025-01-01
A kulturális, zenei és közösségi életért
1252 Létrehozva: 2024-12-18
NEM KÉRÜNK AZ EINSTANDBÓL! Ne legyen az Árpád Gimnázium a Közszolgálati Egyetem Gyakorlóiskolája!
1334 Létrehozva: 2024-12-06
Hadd maradjon meg a ZÖLDIKE KLUB!
648 Létrehozva: 2024-12-16
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5608 Létrehozva: 2024-06-21
Halasszák el az ügyfélkapu megszüntetését!
431 Létrehozva: 2024-12-09
Legyen korlátozva a szilveszteri tűzijáték-használat Székesfehérváron!
336 Létrehozva: 2025-01-03
Közérdekű feljelentés bankok, bíróságok, közjegyzők ellen
250 Létrehozva: 2025-01-01
NE ZÁRJA BE A MAGYAR POSTA CSEPELEN A KIRÁLYERDEI ÉS A CSILLAGTELEPI POSTÁKAT!
241 Létrehozva: 2024-12-14
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1739 Létrehozva: 2024-09-29
Követeljük, hogy a Meta állítsa vissza Toroczkai László törölt profilját!
215 Létrehozva: 2024-12-10
Támogatom, hogy a Fóti Liszt Ferenc Alapfokú Művészeti Iskola a számára felújított új épületébe költözzön!
196 Létrehozva: 2024-12-11
TŰZIJÁTÉKMENTES XVI.kerület
156 Létrehozva: 2025-01-02
Tiltsák be Magyarország területén minden nap a tüzijáték használatát.
151 Létrehozva: 2025-01-01
Tiltsák be a tűzijátékok lakossági használatát!
53196 Létrehozva: 2014-01-01
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
183 Létrehozva: 2024-10-13
Aláírás gyűjtés a petardák és pirotechnikai eszközök Zuglói alkalmazasanak tilalmáról
99 Létrehozva: 2024-12-24
Hosszabbítás - Bókay-kerti jégterasz
97 Létrehozva: 2025-01-03
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
382 Létrehozva: 2024-11-21
A szilveszteri tűzijátékok betiltásáért Kőbányán
72 Létrehozva: 2025-01-01