Milla: A decemberi 7 pont

mirdal

/ #29

2011-11-29 15:06

Az a baj, hogy POLITIKUSOKAT választunk meg minden egyes választáskor, nem szakembereket, akik tudják is, mit, miért és hogyan is kell csinálni ahhoz, hogy egy országot vezetni lehessen. Ezek a nagy jóindulattal embernek nevezhető személyek a saját zsebük teletömködésén kívül a világon minden másra magasról ejtenek. Csak a személyes céljaikat tartják szem előtt és marhára nem érdekli őket az, hogy fillérekért kótyavetyélik el maguk alól - és alólunk - az országot. És ez nem csak a narancsokra igaz, hanem minden politikusra! Arról nem is beszélve, hogy torkuk szakadtából üvöltözve nevezik magukat magyaroknak, miközben lassan a föld sem a miénk, amin járunk... Nekünk az ország vezetéséhez szakemberekre van szükség, akik nem azt akarják, hogy tele legyen a zsebük, hanem azt, hogy hosszú távon javuljon a gazdaság. Most nem ez megy, mert valakik nagyon jól járnak azzal, hogy a rengeteg ember kínlódik. Gondoljunk csak bele az ingatlanpiac jelenlegi helyzetébe. Akinek pénze van, az röhejesen olcsón jut hozzá lakásokhoz, házakhoz, üzlethelyiségekhez. Perfekt befektetés.

Anno nekem azért volt szimpatikus Bajnai, mert ő havi 1 Ft fizetésért végezte a dolgát. EZ a példamutató magatartás, miért is fizetne a magyar nép olyan alkalmazottat, aki nem megfelelően dolgozik? Mert bizony a jelenlegi parlamenti képviselők MINDEGYIKÉT 1 Ft-ért dolgoztatnám, mivel többet nem érdemelnek! Sőt, még annyit sem! Költségtérítések, támogatások, meg több százezer forintos fizetés az jár nekik, ugye? Miért is? Az átlag magyar melós azért gürizik, hogy meg tudjon élni, bejárását maga fizeti vidékről, stb. Ezek meg megszavazhatnak maguknak MINDENT? Ráadásul, ha én valamit elkúrok a melóhelyemen, akkor - ha komoly bakit vétek - repülök, mint a madár onnan! Ők meg végkielégítést kapnak a semmiért?!

Na, ez a RÖHEJ!

Nekem EZ nem tetszik!