Provokátor Figyelő!

Páll Ferenc

/ #105 Re: Aki ártatlan nem fenyegetőzik!

2017-12-08 08:24

#104: Provokátor Figyelő- szerkesztőség - Aki ártatlan nem fenyegetőzik! 

Pont felettetek írnak egy leszbikus költőnőről! Ez a csaj pont a Sorors által pénzelt szervezetekben tevékenykedik. Vonáról ha jól tudom már bebizonyosodott, hogy járt meleg bulikban. Follinus Anna pont olyan meleg szervezetekben tevékenykedik amiket Soros pénzel és meleg bulikat szervez.
Ez már több mint bizonyíték, hogy Soros ügynöke. Szerintem már meg is kötötték a titkos megállapodást a bal-libbantakkal és azzal a momentumos gyerekkel. A következő köztársasági elnökünk vagy maga a Sorors Gyuri lesz, vagy valamelyik porontya.
Mi lenne, ha a Fidesz vinné utcára az embereket? Mi lenne, ha a Fidesz hirdetne blokádot néhány ballib egyetemre és romkocsma köré?
Ezeket a szervezeteket és a hozzájuk kapcsolódó pártokat fel kell számolni, vezetőiket börtönbe kell küldeni, mert a demokrácia és a szabadság lebontásán fáradoznak. Szerintem 2018-ban nem is kellene választásokat tartani, mert félő, hogy az ellenzékiek valami csalást követnek el és kijátszák az országot Sorosnak és az afrikai menekülteknek. A Haza és minden demokratikusan gondolkozó ember érdeke, hogy a Fidesz és a KDNP szövetsége maradjon kormányon.