NAT 2020: IGEN!

Vendég

/ #30

2020-02-12 19:55

Az én tanáraim azok, akiknek önök szerint "új munkát kell keresniük", akik "magyarellenesek". Azt gondolom, az igazi szégyen ismeretlenül ilyet mondani egy vagy több honfitársunkra. Az én volt történelem és irodalom szakos tanáraim állították össze a legjobb március 15-ei és október 23-ai műsorokat. Olyat alkottak, ami nem sablonos, nem a "zavarjuk le a szokásos unalmas műsort" kategória. Volt, hogy ők szerepeltek, szavaltak nekünk, de volt, hogy a színjátszós diákokat segítették, hogy egy színvonalas darabbal tudják hozzánk közelebb hozni a történelmünket. Azóta sikeresen leérettségiztem, az ország egyik legjobb egyetemére járhatok. Mindenki gondolkozzon el magában, mielőtt kijelentéseket tesz, pártállástól függetlenül (mert hogy én magam sem vagyok liberális, ahogy a tanáraim jó része sem az)! Attól, hogy valaki nem ért velünk egyet, nem lesz azonnal se "ballibsi", se "fasiszta". Ez nem így működik, mivel ezek csak a szélsőségek. Köztük pedig még annyi minden van. Értsük meg végre, hogy nem egymás gyűlölete fogja előre vinni ezt az országot, hanem ha az oldalak (igen, mindkét oldalnak szól) képesek lesznek egymással építő vitát folytatni nem a maguk, hanem az itt élők érdekeit nézve!

Fizetett hirdetés

3000 embernek fogjuk hirdetni ezt a petíciót.

Tudjon meg többet...