Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vendég

/ #6032

2011-12-12 21:47

Büdöskomcsizós Patkány!
Szeretném veled megosztani néhány gondolatomat, mielőtt elhagyom ezt az oldalt.
Meg kell mondanom, az elejétől kezdve nem értem azt az erőteljes ráhatást, amit az oldal látogatóira gyakorolsz. Azt is bevallom, hogy voltaképpen miattad - közvetve - vonulok vissza. No nem a jellemtelen, kisszerű, beteges szösszeneteidre gondolok, hanem arra, hogy balos barátaimat nem tudtam rábírni, hogy ne foglalkozzanak veled.
Ez az oldal másra volt hivatva és neked sikerült ezt a szaros lábaddal mocskolni.
Hogy győztél-e? Nem gondolom, hiszen az ember, ha szar szagot érez, elfordul.
Azt azért ne gondold, hogy az emberek identitása attól megváltozna, hogy te kígyó módra kisiklasz minden kellemetlen kérdés elől, a taknyos orrodat piszkálva addig vársz, amíg egy sunyi grafikont, vagy egy elfogult cikket be nem vághatsz.
Sok kárt okoztál, de haszna is van a jelenlétednek.
A bal oldali emberek itt elveszítették a kulturált levelezés lehetőségét, de láthatóvá vált a másik oldal arca is./bár szerintem te nem az arca, hanem a valaga vagy/
Azért is jó, ha velünk vagy, mert képzeld el -ha tudod - ha ott lettél volna a teremtés hajnalán és a jó Isten téged teremtett volna először és nem veszi észre, hogy selejt vagy és össze kell gyűrni ??????????????
Vagy te lettél volna a hiányzó láncszem az evolúció során és genetikai adottságaid folytán a földet ma egy varacskos disznó konda uralná ?????????
Egyszerűen nem tudom elképzelni, hogy egy emberben hogyan lehet ennyi mocsok,  genny, sötétség, hideg, sár.
Annyit viszont elértél, hogy a balosok komolyabban veszik elhivatottságukat és ez nem kevés.
Ha a főnökeid emiatt kérdőre vonnak, az önérzeted - ha van - olyan lesz mint a térdig letolt gatya.
Amiatt ilyen az írásom stílusa, mert kb. ezt tudod értelmezni. Ha...
Ha netán válaszolni akarnál, vazze.. leszarom.

És sajnálom, de leszarlak téged is.