Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
filiszteus |
/ #6200 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2011-12-21 11:06Kedves Nyugger Mama! 1. Láttuk az angliai eseményeket, ahol égett fél London és a térfigyelő kamerákkal mit sem törődve raboltak ki és bántalmaztak fehéreket. Olyat viszont nem láttunk és nem is hallottunk, hogy a békés tüntetőket is válogatás nélkül verték és lőtték gumulövedékkel.Te magad állítod, hogy nem voltál ott egyetlen helyszínen sem. Én viszont ott voltam minden nap és a saját szememmel láttam, mit műveltek a rendőrök. Azt már nem is említem, hogy a bíróság is elmarasztalt több rendőrt, mert arra megvan a válaszotok, hogy a bíróság nem független szerintetek. 2. Az szép dolog, hogy a gyengébbek és sokat bántottak oldalára állsz. Éppen ezért ki kellene nyitnod a szemed és körülnézni a mai Magyarországon, hogy vajon tényleg a zsidók e a gyengék és a sokat bántottak? Nem inkább azt lehet e megállapítani, hogy többnyire igen jó anyagi körülmények között élnek és vezető beosztásokat töltenek be. És ezt azért nagy részt nem annak köszönhetik, amit Konrád György állít magukról igen szerényen: "A zsidók nem lesznek utcaseprők, mert a sok évezred alatt felhalmozódó intellektuális tőke tovább öröklődik az utódokra. Az érzékenységet, az alkatot és valószínűleg intelligenciánk természetét is összeadjuk abban a génkoktélban, amik a gyerekeink. Hordozható örökség ez, és bárhol működtethető." Ez a helyzet meglátásom szerint főleg a híres összetartásuknak tudható be. Ahol megveti a lábát egy okos és rátermett zsidó, oda hozza magával a hükye zsidót is. Lásd Vitray tamás esetét, amikor felfuttatta a "Kapcsoltam" nevű telefonos játékát és utána átadta az igen hülye, tehetségtelen és idétlen Rózsa györgynek. Figyelmedbe ajánlanám még a magyarországi zsidók "sanyarú helyzetéről" Gyurgyák János minden antiszemitizmustól mentes, igen tárgyszerű művét: A zsidókérdés Magyarországon. Politikai eszmetörténet (Osiris, Budapest, 2001) Vagy olvasd el Balczó András gondolatait erről: http://jobbik.net/index.php?q=node/4430 Mint írod jártál Izraelben. Azt tapasztaltad, hogy a zsidók gyengék és elnyomottak ott?
3. A karmelita pap valószínűleg elmebeteg volt. Ez a fajta gyűlölködés ma egyáltalán nem jellemző a különböző keresztény felekezetek között sem, nemhogy a katolikus rendek között. Én a Ferences Gimnáziumba jártam és bár nem lettem hívő, látnom kell ma is, hogy a szeretet és egymás segítése vezérli mind a tanárok, mind a volt diákok életét. 4. Meglep, hogy értelmes ember létedre gyurcsánnyal szimpatizálsz. Minden politikai szempontot figyelmen kívül hagyva, elég megfigyelni ennek az embernek a beszédmodorát és a gesztusait. Nem kell hozzá még szakembernek sem lenni, hogy lássuk a mentális állapotát és minden őszinteséget mellőző, megjátszott viselkedését. Ettől függetlenül, olvasd el a szakember véleményét is: http://mno.hu/migr/pszichopatologias-jelek-a-kormanyfon-553387
Végül, engedd meg, hogy én is Békés, boldog Karácsonyt kívánjak, gyurcsány nélkül, aki mint tőle tudjuk rendszeresen bérmálkozik.
|
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
Petíció a csepeli Fenyves óvoda fennmaradásáért
743 Létrehozva: 2024-11-25
Támogatom, hogy Karcagon nyisson áruházat a Lidl!
596 Létrehozva: 2024-11-19
Nem támogatom és szakmailag megalapozatlannak tartom a Bóbita óvoda és a Napsugár Óvoda összevonásának tervét
595 Létrehozva: 2024-11-23
Petíció a Maglódon, a 31-es út mellett tervezett Dél-koreai gyártóüzem és kereskedelmi központ létesítése ellen
459 Létrehozva: 2024-11-08
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1511 Létrehozva: 2024-09-29
Az egyház a híveké és nem a politikusok játszótere: Balog Zoltánnak mennie kell.
1358 Létrehozva: 2024-03-21
PETÍCIÓ MAGYARORSZÁG EGYIK ELSŐ VASÚTI SZÁRNYVONALÁNAK (BÉKÉS-MURONY) ÚJRANYITÁSÁÉRT
186 Létrehozva: 2024-11-21
Hozzanak létre állatrendőrséget, akik a hatósági kötelékek között végzik tevékenységüket. AKik fel vannak hatalmazva hatósági intézkedésekre, a jogszabályok betartatására.
170 Létrehozva: 2024-10-28
Korcsolyapályát Egerben! 2024
167 Létrehozva: 2024-11-20
Közétkeztetés változtatása - XVII. Kerületi Diadal Úti Általános Iskola gyermekeinek szülei
163 Létrehozva: 2024-11-06
DIGI szolgáltatások Vámosszabadin
151 Létrehozva: 2024-11-25
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
119 Létrehozva: 2024-10-31
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
89 Létrehozva: 2024-11-03
Za mađarsku dramu - Narodno Pozorište / Népszinház Subotica
86 Létrehozva: 2024-11-15
Ha Ön egyetért azzal, hogy Ponty Zoltán önkormányzati képviselő mondjon le, kérem írja alá.
86 Létrehozva: 2024-11-10
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
82 Létrehozva: 2024-11-02
A YETTEL mobilinternet/hanghívás szolgáltatásainak javítása Vámosszabadin
80 Létrehozva: 2024-11-25
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
62 Létrehozva: 2024-11-03
STOP! Módosítsák a Reabilitare infrastructură rutieră pe coridorul: cartier Tudor Vladimirescu – cartier 22 Decembrie 1989 projektet!
52 Létrehozva: 2024-11-19
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6709 Létrehozva: 2023-07-26