Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vendég

/ #6251

2011-12-26 16:40

Ti tudtátok, hogy az elmúlt másfél évben lecserélték a rendőröket? Én most jöttem rá, amikor az utolsó bejegyzéseket olvastam.
Idézet a 6243. sz. bejegyzésből:"....az Orbán-kormánynak ezen rendőrei a rend őrei és nem arctalan, szadista ávóslegén-mentalitású pribékek, mint amilyenekkel a Gyurcsány-rezsim próbálta megfélemlíteni az ellenzéket."
Ez pedig a 6249. számúból: "péntek délután és a rend őrei először udvariasan kérve, majd pedig a szükséges erőt törvényesen kifejtve megszüntették a törvénysértést és letartóztatták a törvénysértőket."

Hát, mit mondjak? Az én környezetemben, ismeretségi körömben ugyanazok a rendőrök szolgálnak!

Aztán: az én - biztosan sajátságos - jogértelmezésem szerint inkább törvénysértés az autók felgyújtása, felborogatása; a rádió székházának elfoglalása, büféjének kifosztása, az épület megrongálása, gyújtogatása; a rendőrök inzultálása, megtámadása; valamint a kordonbontás, mint a pénteki ellenzéki demonstráció.

És mégis: kik kerültek a Gyorskocsi utcába??! Szabad válaszolni! Melyik rezsim inkább a rendőrállam??
Ja! A rendőrök 2006-ban is felszólították az embereket a helyszín békés elhagyására, a törvénytelenség megszüntetésére. Akkor lehet, hogy a rend őreiben mégis ugyanazokat az embereket tisztelhetjük? Ebből viszont az következik, hogy a "békés" demonstrálók egy részének másra is(!)felhatalmazása volt anno!