Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

filiszteus

/ #6587 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-05 21:16

#6586: Demokrata - Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

http://pestylaszlo.com/megsebzett_hun.php

Nézd meg. Politikai meggyőződéstől függetlenül kitűnő dokumentumfilm. Én nem erre hagyatkozva alakítottam ki az álláspontomat 2006 őszével kapcsolatban. A vandalizmust én is elítélem, de egy felkészült és felelős rendőrség válasza nem lehet rá, hogy, akit az utcán ér, azt összeveri, akár tett valamit, akár nem.

Minden nap ott voltam a főbb helyszíneken és egy életre megutáltam a magyar rendőröket. Igaz, hogy sosem szerettem őket. Nagyon visszataszító megnyilvánulásoknak voltam szemtanúja a rendőrök részéről. Szabályosan kiélték a szadista hajlamaikat.

Kérdezheted, miért mentem oda? Azért, amiért Ti január 2.-án. És jogom volt ott lenni, a rendőröknek pedig nem lett volna joguk a puszta ottlétért bárkit bántalmazni. Ha kijelentik, hogy műveleti terület és mindenki hagyja el, akkor legfeljebb a nem engedelmeskedőket jogukban állt volna beszállítani. De nem bántalmazni.

Ha a január 2.-i "100 000"-ből százan megdobálják kövekkel a rendőröket, akkor a rendőrök jogosan lőttek volna bele a tömegbe könnygázgránátokat és gumilövedékeket?