Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Demokrata

/ #6588 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája....

2012-01-05 22:19

#6587: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: : Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.... 

Láttam ezt a video-t, nem is egyszer. Nem szeretem Pesty Lászlót, korábban szerettem, nála is elhatalmasodott a gyűlölet, azt pedig nem szeretem. A filmrendezőknek, operatőröknek az a feladatuk, hogy a legjobbat kihozzák magukból. Miután nem egy baloldali emberről van szó, természetesen igyekezett sarkítva azokat az eseményeket megörökíteni, amelyek  jobboldali megvilágításból tüntetik fel az eseményeket. Ezzel nincs is semmi bajom, csak többször nem akarom látni, majd ha párhuzamba állítják olyan felvételekkel, amik kis ellensúlyt mutatnak.  Valóban nem voltam egyetlen jobboldali tüntetésen sem, nem kívánol valami kósza fülesbe beleszaladni. Ha megnézed a baloldali tüntetéseket, soha nem kell félni ilyesmitől, bár hétfőn megpróbálta a Nagymező utcánál egy maroknyi árpádsávos, kapucnis megzavarni az eseményeket. Rendőr nem volt sehol, szerencsére a túlerő miatt nem lett komolyabb attrocitás.

A 2-i százezresünkről annyit, hogy az MTV nagytudású riportere beállt egy sor rendőr elé a bejáratnál és egyetelte, hogy pár tüntető lézeng az Andrássy úton. Ennyit az objektív tájékoztatásról.   

És végül: ha a mi 100.000-esünkből 100 ember elkezdi dobálni a rendőröket, ugyanazt mondom, minden eszközzel akadályozzák meg a rendőrök. Azt is mondom, hogy ha azt látom, hogy a mi tüntetéseink eldurvulnának, oda sem mennék ki.