Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

az igazi vidéki
Vendég

/ #6764 Re: Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.........

2012-01-11 14:28

#6763: " ál-vidéki", (ha Te mondod)..... - Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája......... 

Mert a "vidéki" nicknevet hónapok óta használom és amire reagáltam, nem én írtam. Azaz az a "vidéki" nem én voltam, hanem Te, Te ismeretlen.

Az én olvasatomban az igazi vidéki az az ember, aki vidéken él. Fajtól, felekezettől, származástól függetlenül, nem a fővárosban, tehát vidéki. Mint most már én is, aki leköltöztem vidékre 5 éve és nem bántam meg. Lehet engem követni, de most nem ajánlom, mert munka még annyi sincs, mint a fővárosban. Aki viszont elérte a nyugdíjkorhatárt, lehetősége van leköltözni és él a lehetőségével, a legjobbat teszi magának és a családjának. Magának azért, mert jó levegőn lehet, aktív pihenéssel, azaz kerti munkával tölti el a napot. Ha netán esik eső, hull a hó, lehet a fűtött szobában kötögetni. Közben megfőzzük az ebédet, amit a kertben termelt zöldségből állítunk elő. Sorolhatnám, de minek. Akinek erre nincs affinitása, nem fogja megtenni. Én megtettem, ezzel azt is megtettem, hogy a 4 unokám minden iskolai szabadidejét itt tölti, tehát összesenjében többet vagyunk együtt, mint mikor pesti koromban néha elmentem valamelyikért az iskolába.