Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt petíció automatikusan generált fórumtémája
filiszteus |
#6751 Re: Re: Re: Re: Re:2012-01-10 23:51Utána néztem. Azt a pénzt utalták át a Wallis részére, amiből a tenyésztőket kártalanítani lehetett volna. mert volt szerződésszegő libás is, attól még ez így volt. A Wallis szempontjából helyesen cselekedett és atette jogos is volt, csak nem erkölcsös. |
Vidéki |
#6752 Re: Re: ketyeg Orbánék órája.........2012-01-11 01:09#6746: - Re: Re: Te a büdöskomcsizós, alias filiszteus kétnickest valamennyire értelmesnek tartod ??? Ez az ember egy közönséges és egy visszafogottabb szarjancsi keveréke. Egy szarjancsi pedig..... hm ??? Aki képes volt pl. idős embereket trágárnál is trágárabb szavakkal elüldözni innen, annak annyi köze van a bármennyire kicsi értelemhez is, hogy el tudja olvasni meg le tudja írni. Ennek a madárnak kőkemény személyiségzavara van , ami olyan mérhetetlen agresszivitással párosul, hogy túltesz a gazdáján is. Valószínűleg egy rohadtul unatkozó, magányos, leszázalékolt 45-55 év közötti rokkantnyugdíjas, aki eldöntötte, hogy hisz abban amiben és úgy, ahogy.... Ez az ő dolga !!! Azonban, aki idős embereket, nyugdíjasokat dögölj meg, a férjed meg az unokáddal együtt stb. szavakkal illetett, az nem való erre a világra, és mégis -büszkeség híján- itt pofffátlankodik még mindig. Más: Bajnai viszont mindig a kedvencem volt, aki olyan önzetlenül és jól tudott válságkezelni, mint ő, és ráadásul egy fillér nélkül, az az én szememben egy gentlemen volt, van és lesz. Jó éjt !!! |
filiszteus is vagyok..... Vendég |
#6753 Büdöskomcsizós büdösbogár vagyok, hát szervusztok !2012-01-11 02:18Aláírtam végre én is, mint büdöskomcsizós büdösbogár, sz@rjancsiházi lakos, mert úgyis mindig itt zavarkodom. Bocsika, de naon teccik ez a fórum, ígérem átállok örökre, mert én is csalóttam a diktátorban és magamban, -és ez már túl sok. Megszerettelek benneteket, mert annyira jók vattok, hogy még a fraditól is jobban csipázlak titeket. Egy kicsit büdösbogaras vagyok meg hülyécske, de alapvetően vótak azért jó cselekedeteim, pl. én is vótam falusi KISZ titkár, majd járási párttitkár, ebből is láccik a fejlődőképességem, meg az is, hogy azér' egy kicsinkét sz@ralak vók, mint minden diktátor alattvaló. Hoztam egy fátylat, écsanyám horkolta még lánkorában, boriccsuk ezt a múltra. Drága barátaim, én is egyre többször és hangosabban hallottam, hogy ketyeg zorbánék órája, mán egy jót hunyni sem tuttunk, egy kis nyugalmat akarok, csendet, békességet, fogadjatok örökbe, 10-telettel: egy alázatos szolgátok, aki alig várja, hogy üdvözöjjétek a kedvenc megszólításán, hogy: Isten hozta, őrnagy úr ! |
Vendég |
#6754 Re: Re: Re: Re: Re:2012-01-11 03:01A tények makacs dolgok idióták!!!!!!!!!!! "Segítséget követeltek a libatenyésztők - Bajnai nem törődött velük!
A kormánytól követel anyagi segítséget a Hajdú-Bét több károsultja, akik Budapesten a képviselői irodaház előtt is tüntettek.
A mintegy 30 demonstráló 100 százalékos azonnali kártalanítást, továbbá a parlamenti vizsgálóbizottság azonnali felállítását és ügyészségi vizsgálatot is akar. A MAGOSZ igazgatója a tüntetésen azt mondta: a termelők kára általában kettőtől 15 millió forintig terjed. A vizsgálóbizottság felállítását Gráf József agrárminiszter is támogatja, a kormánynak ugyanakkor nincs lehetősége a százszázalékos kártérítésre – mondta rádiónknak a tárca szóvivője.
A Hajdú-Bét egykor Magyarország egyik legnagyobb baromfifeldolgozója volt, de 2003-ban a piac nemzetközi válsága miatt fizetésképtelenné vált. A cég a mai napig öt és fél milliárd forinttal tartozik a beszállító gazdáknak, akik nagy része nem tudja fizetni a banki hiteleket. Több libatartó kilátástalan helyzetében öngyilkosságot követett el. Sokan azért, hogy kifizessék a tartáshoz felhasznált takarmányt, hitelt vettek fel, és mára már házukat, földjüket is el kellett adniuk. A libatenyésztők államilag támogatott hitelt kaptak, 2005 márciusában a kormány átvállalta az első törlesztőrészlet egy részét is. A második részlet most augusztusban lesz esedékes, a tönkre ment gazdálkodóknak azonban nincs miből fizetniük. Az utolsó időszakban a Hajdú-Bét tulajdonosa a Wallis Rt. volt, amelyet akkor Bajnai Gordon irányított, aki most a Nemzeti Fejlesztési Ügynökséget felügyelő kormánymegbízott.
Több ezer vidéki család került kilátástalan helyzetbe amiatt, hogy nem fizette ki őket a Bajnai Gordon által vezetett Hajdú-Bét Rt. A cég mintegy 5,5 milliárd forinttal tartozik a beszállítóinak és a gazdáknak, amit már nem is fogják viszontlátni. Mivel Bajnai Gordon jogszerűtlen módon még a felszámolási eljárás megkezdése előtt kimentette, ellopta a cég vagyonát. Neki lehet, Ő megteheti ! ?
Az MSZP frakcióvezetője szerint Bajnai Gordon kormánybiztos megnyugtató választ adott az üzleti múltjával kapcsolatban felmerült kérdésekre. A képviselőcsoport ülése után Bajnai Gordon azt mondta, nem érzi felelősnek magát a csődbe ment libatenyésztők sorsáért. Úgy vélte, hogy a Hajdú-Bét-ügy legnagyobb vesztese az ő cége volt. - Az utolsó pillanatig megpróbáltuk a helyzetet menteni, a Hajdú-Bétet valahogy talpra állítani. Amikor reménytelenné vált a helyzet, akkor be kellett látnunk, hogy ez nem megy.
Sajnos nem tudok tenni ezért az ügyért már, hiszen most nekem az ország fejlesztésével kell foglalkoznom. A Hajdú-Bét-ügy a mi szempontunkból három évvel ezelőtt lezárult, azóta mások foglalkoznak ezzel – így Bajnai Gordon. Mint mondta, rossznak tartja, hogy emberek egyéni tragédiáit mások megpróbálják felhasználni, olyan feszültséget kelteni ezzel, amely árt az országnak, illetve összekeverni olyan ügyekkel, amelyek az ország jövőjét jelentik. Karsai József, aki az egyeztetés hiányával vádolta meg az MSZP vezetését és lopással Bajnai Gordont, illetve kritikát fogalmazott meg a kormánybiztosnak a Hajdú-Bét eladásakor betöltött szerepével kapcsolatban, nem vett részt a frakcióülésen. Bajnai Gordon amúgy kérte az MSZP frakciót, szervezzenek számára egy találkozót Karsai Józseffel."
Amúgy biztos igazad van csak a libások elött ne hangoztasd, mert még agyhelyen vernek véletlenül! |
ezzel foglalkozzál !!! |
#6755 Re: Re: JÓ HÍR: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!!2012-01-11 03:17#6751: filiszteus - Re: Re: NÉZZÉL Ő UTÁNUK... JA, KOMCSIZÓKÁM, PÉNZ BESZÉL, TE MEG UGATSZ, VAGY A KARAVÁN HALAD (?), AHOGY ÖREG PAJA BÁ MONDÁ ISMÉT EGY BAKI KERETÉBEN. LÁTOD, EZEKET -A JELENBEN- KÉNE ERKÖLCSÖSSÉGRE TANÍTANI, HOGY PL. AKÁRHÁNY GURIGÁÉRT NE ADJÁK EL A BÖCSÜLETÜKET ÉS NE FOROGJANAK, MINT A SZÉLKAKAS HOL EZ, HOL AZ A PÁRT FELÉ, MERT ELSZÉDÜLNEK ÉS SZÉGYENÜLNEK. JÓCCAKÁT !!! ui.: NÉZELŐDJED CSAK A FELE SEM IGAZ VETÉLKEDŐDET !! |
ÉG VELED !!! |
#6756 Re: Büdöskomcsizós büdösbogár !!!2012-01-11 03:28#6753: filiszteus is vagyok..... - Büdöskomcsizós büdösbogár is vagyok..... MENJÉL ALUDNI, TE SZOLGALÉLEK, MERT MINDJÁRT KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! |
Vendég |
#6757 filiszteus csak ****keverő2012-01-11 08:09Ne válaszoljanak ennek a patkánynak! |
Vendég |
#6758 Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.........2012-01-11 09:06#6752: Vidéki - Re: Re: ketyeg Orbánék órája......... Te álvidéki, miért bitorlod a nevem? Ezt még akkor sem tolerálom, ha egyébként igazad van. Ezt még megbeszéljük. |
az igazi vidéki |
#6759 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2012-01-11 09:09Volt egyszer egy történelemtanárnőm, neki volt egy mondása: Ha én meg akarok valakit buktatni, akkor megbuktatom. Hát így vagytok ti Bajnaival, Gyurcsánnyal és minden más emberrel, aki nem a Ti elképzelésetek szerint cselekszik. Útálni akarom, tehát útálom. Addig mondjátok, hogy ccsalt, lopott, hazudott, stb..., míg el is hiszitek. Csak egy igazság van szerintetek, a tiétek. Erre fázunk most éppen rá. |
Vendég |
#6760 Re: Re: Re: Re: Re: Re:2012-01-11 09:15Az a libás, aki szerződés szerint termelt, dolgozott, nyilván nem fogja azt mondani, hogy az agyam helyén más van. Aki pedig megpróbált csibészkedni, okoskodni, túljárni a Wallissal kötött szerződésen, extraprofit reményében, így járt. A marketing, a kereskedelem, a termelés mind-mind külön szakma, mindenki azzal foglalkozzon, amihez ért. Én biztos nem mernék belevágni olyan dologba, amihez nem értek, vagy előtte 1000x körbejárnám, bebiztosítanám magam. |
Vendég |
#6761 Re: filiszteus csak ****keverő2012-01-11 09:16#6757: - filiszteus csak ****keverő Nem akarom, hogy felrobbanjon, eressze csak ki a gőzt az agyából. Lesz ő még kisebb fiú (vagy lány) is, |
közigazgatási dolgozó |
#6762 Re: Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!!2012-01-11 12:15#6760: - Re: Re: ... már nálunk is hallani... Nekem is volt egy olyan kollegám, aki a 90-es évek elején belevágott valamiféle "giliszta ügybe", mi voltunk a kezesei egy másik kollegával, végezetül becsődölt a biznisz és a fennmaradó 250.000 Ft-ot én fizettem ki helyette, a fizetés letiltás megelőzése érdekében (amit aztán 2 év alatt visszaadott). Mondtam neki, hogy suszter maradjon a kaptafánál, Ő is a közigazgatásban dolgozott, főiskolai végzettséggel, a kukacok mégis átverték. |
" ál-vidéki", (ha Te mondod)..... |
#6763 Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.........2012-01-11 12:58#6758: - Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája......... Miből gondolod, hogy én álvidéki vagyok ? Persze, ha tudnám, hogy mit jelent az igazi vidéki, akkor talán magamtól is rájönnék. Üdv. |
az igazi vidéki Vendég |
#6764 Re: Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.........2012-01-11 14:28#6763: " ál-vidéki", (ha Te mondod)..... - Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája......... Mert a "vidéki" nicknevet hónapok óta használom és amire reagáltam, nem én írtam. Azaz az a "vidéki" nem én voltam, hanem Te, Te ismeretlen. Az én olvasatomban az igazi vidéki az az ember, aki vidéken él. Fajtól, felekezettől, származástól függetlenül, nem a fővárosban, tehát vidéki. Mint most már én is, aki leköltöztem vidékre 5 éve és nem bántam meg. Lehet engem követni, de most nem ajánlom, mert munka még annyi sincs, mint a fővárosban. Aki viszont elérte a nyugdíjkorhatárt, lehetősége van leköltözni és él a lehetőségével, a legjobbat teszi magának és a családjának. Magának azért, mert jó levegőn lehet, aktív pihenéssel, azaz kerti munkával tölti el a napot. Ha netán esik eső, hull a hó, lehet a fűtött szobában kötögetni. Közben megfőzzük az ebédet, amit a kertben termelt zöldségből állítunk elő. Sorolhatnám, de minek. Akinek erre nincs affinitása, nem fogja megtenni. Én megtettem, ezzel azt is megtettem, hogy a 4 unokám minden iskolai szabadidejét itt tölti, tehát összesenjében többet vagyunk együtt, mint mikor pesti koromban néha elmentem valamelyikért az iskolába. |
Telki község |
#6765 Re: Re: Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.........2012-01-11 15:43#6764: az igazi vidéki - Re: Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája......... Én Bp-en dolgozom és Telkiben lakom, ingázom, mint az óra. Ha megérem a nyugdíjas kort, én is hasonlóképpen képzelem el a jövőmet, mint amilyen a Tiéd. Üdv. |
Vendég |
#6766 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája.........2012-01-11 16:02#6765: Telki község - Re: Re: Re: Re: Re: Re: ketyeg Orbánék órája......... Telki egy kellemes, fejlődő falu a főváros vonzáskörzetében. Jól tettétek, hogy odaköltöztetek. Én messzebb jöttem, Somogyba egy 600 fős kis faluba, 5 km-re a Balatontól. Nem bántam meg. Itt érző emberek élnek, megosztják örömüket,bánatukat mindenkivel, tisztalelkűek többségében. H egyedül akarok lenni, behúzódok, télen nem nehéz. Karácsonykor fent voltam a gyerekeknél Pesten, hát mit mondjak, csak az unokák szépítették meg az ünnepeket. Vágytam vissza az otthonomba. Üdv. |
BŰZLIK A PATKÁNYLUK..... |
#6767 KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!!!!2012-01-11 18:33OLY HANGOS MÁR A KETYEGÉS, HOGY KÉSŐ A FELÉBREDÉS !!! LÁTJA, NEM LÁTJA, NA LÁTJA: EZEK BETOJTAK A GATYÁBA !!! BŰZLIK KÖRÖTTÜK MÁR MINDEN, LÁTSZIK, HOGY SEMMI NINCS RENDBEN !!! E PÁR SORRAL ÜDVÖZLÖM A FIDESZ-FÉLE DEMONSTRÁCIÓT. GONDOLTÁK IDEJE FELMÉRNI A MARADÉKOT, ÚGYIS MONDHATNÁM: A MOSLÉKOT. RÖHEJ: MÁR SZERVEZIK A KÖZSZFÉRA BEVONÁSÁT ÉS A RÉGI MOTOROSOKAT SZEMÉLYESEN KERESIK FEL: NEM AKARNAK SZÉGYENT VALLANI, PEDIG MÁR ELKÉSTÉK, MERT EZEN MÁR TÚL VANNAK. |
Vendég |
#67682012-01-11 18:53Halál a gyurcsányféle hazaáruló degeneráltakra!!! |
Hazafi |
#6769 Re:2012-01-11 18:54Így igaz!!! |
egy nyitott szemmel járó |
#6770 KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( Le velük !!!)2012-01-11 19:28Na, megjelent Szarjancsiházáról Büdöskomcsizós Büdösboglárka, alias Filiszteus, a Fórumok réme, immáron Hazafiként és sima Vendégként, de így is jól elvannak egymással. Ebből is látszik, hogy nem a név a fontos, hanem az ész, ami nemzeti kincs, jó az, ha van, nagy bajuk, hogy nincs. |
Vendég |
#6771 Re:2012-01-11 19:39Elakadt a tű a gramofonodon, te majom! Lassam lekerülhetne rólad a szemellenző! Nagy bajban van a gazdád, kutyuli! |
Vendég |
#6772 Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( Le velük !!!)2012-01-11 19:45#6770: egy nyitott szemmel járó - KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( Le velük !!!) Hadd legyen el magában a csótány! |
Vendég |
#6773 Re: Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( Le velük !!!)2012-01-11 22:01#6772: - Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( Le velük !!!) Legújabb történés: A nagyon erkölcsös köztársasági elnökünk összecsalta a doktori címét. Monnyon le! |
madarat a tolláról.....stb. |
#6774 Re: Re: Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( Le velük !!!)2012-01-11 22:37#6773: - Re: Re: SCHMITT PAJA BÁ A NEMZET SZÉGYENFOLTJA !!!!!! Köztársaság nélküli köztársasági elnök úr klassz fiú vót világ életében. A 70-es években Astoria igazgatóhelyettesként 2 besúgó dolgozott a keze alatt, - áh, ő nem is tudott róla. Talán a nagyköveti beosztására, amit más színekben követett el, emlékszik ? Bár ki tudja ? Valamint a tavalyi első álomásán aláírt vendégkönyvre, mint álamfő, - úgy tudhatja, hogy az á betű után egy l következik, - pedig, ha tuti vóna a diplomája, a helyesírást vágnia kéne, hiszen azért annyit kell írni, hogy, aki addig hülye vót hozzá, az is megtanulja. - Egyébként pedig azt gondolja, hogy amire nem emlékszik, az nem is létezik. Mindenesetre találó a ragadványneve, hogy a nemzet golyóstolla ! SZERINTEM PEDIG A NEMZET SZÉGYENE ! Nem tudjátok, ellene akarnak tüntetni a fideszesek ? Vagy ki ellen, mi ellen, a 16 százalékos adókulcs pozitívumként érinti őket ? |
Vendég |
#6775 Re: Re: Re: Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( Le velük !!!)2012-01-11 23:11#6774: madarat a tolláról.....stb. - Re: Re: Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( Le velük !!!) Nem tud helyesen írni? Mert tök sötét, mint a múltja? Nincs ezen mit csodálkozni. Arra kell, hogy kiszolgálja a viktátort, így tökéletes neki és a folyton a képünkbe vigyorgó bandájának. Apropó! Tudja valaki, hogy miért vigyorognak ezek egyfolytában? Azt gondolom, hogy a hőn áhított jövedelmek miatt. Mindegy is. A köztársasági elnök se nagyobb szégyen, mint a 2/3-ad. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1311 Létrehozva: 2024-09-29
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
326 Létrehozva: 2024-10-16
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6682 Létrehozva: 2023-07-26
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
162 Létrehozva: 2024-10-17
Hatékonyabb állatvédelmet Érden
113 Létrehozva: 2024-10-08
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5051 Létrehozva: 2024-06-21
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
96 Létrehozva: 2024-10-20
Péteriben sebesség korlátozás a Petőfi utcában
94 Létrehozva: 2024-10-08
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
93 Létrehozva: 2024-10-07
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
79 Létrehozva: 2024-11-03
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
341 Létrehozva: 2021-12-02
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
77 Létrehozva: 2024-10-13
Adózás könnyítése
46 Létrehozva: 2024-09-19
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
43 Létrehozva: 2024-11-02
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
42 Létrehozva: 2024-11-03
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
35 Létrehozva: 2024-10-31
Petíció Aladár családjába történő visszahelyezésére és 6 pontos a gyermekvédelmi törvényjavaslatokért/Petición por el regreso de Aladár a su familia y 6 puntos por la petición de protección de menores
893 Létrehozva: 2024-03-21
Drosztengedélyek maximalizálása
30 Létrehozva: 2024-09-19
Kerékpárutat Náraiba
230 Létrehozva: 2024-07-08
Halasszák el a Rádió stúdiópalotájának bontását!
244 Létrehozva: 2024-08-26