Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt
Kapcsolatfelvétel a petíció szerzőjével
Ez a(z) Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt petíció automatikusan generált fórumtémája
Ki kell taposni az MSZP-sek és gyurcsányisták ocsmány belét |
#6676 Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket2012-01-09 01:49azaz az MSZP-t és a Gyurcsány-pártot, akik a demokrácia egyik valóban fontos alapelvét, a bírói függetlenséget sem tartják tiszteletben!!
A Magyar Bírói Egyesület (Mabie) a leghatározottabban visszautasítja az MSZP-s Bárándy Gergely pénteki közleményében foglaltakat, amelyben a politikus „későbbi retorziókkal, pozícióból történő elmozdítással és számonkéréssel fenyegeti Magyarország független bíráit”. A Fidesz is példátlannak tartja Bárándy Gergely nyilatkozatát. |
Le velük !!!!! Vendég |
#6677 ketyeg Orbánék órája....2012-01-09 02:04Azért írom alá a petíciót, mert ilyen ócska, olcsójános bagázst a magyar föld még nem hordott a hátán, - ezért bízom benne, hogy a lehető leghamarabb eltakarítjuk őket. Ez a gazdagok pártja, intézkedéseik nekik és maguknak kedveznek, vastagon tojnak a szegény rétegre, - nekünk a baloldalra, a szívünk oldalára van szűkségünk. Remélem, nem húzzák már sokáig a kormányzásnak titulált, csődbe döntő okoskodásaikat. Nincs rosszabb annál, ha a buta ember okoskodik !!!!! Láthatjuk ezt nap, mint nap, nem volt 2 olyan intézkedésük, ami elfogadható lenne, - elég volt, tűnjön el Zorbán és csürhéje !!!!! |
helyes: lépjenek le önként, dalolva... |
#6678 Re: ketyeg Orbánék órája....2012-01-09 02:48#6677: Le velük !!!!! - ketyeg Orbánék órája.... Takarodjanak minél előbb a hatalomból, mert egyebet valóban nem tesznek, mint azért kepesztetnek. Az nem is izgatja őket, hogy úgy hazavágták országunkat gazdaságilag és erkölcsileg egyaránt, hogy fehér ember legyen a talpán, aki helyrehozza a rengeteg ballépésüket. Hazug, erőszakos, önző és pökhendi banda az egész fidesz úgy, ahogy van. |
Magyar Köztársaság vagyunk, nem pedig bábszíház. |
#6679 Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdös fidesz férgeket2012-01-09 03:09Amit lehetett a fidesz mindent megsemmisített, vagy a saját nagyseggű bagázsát ültette a bábszíházi székekbe. Talán az EU ÉS AZ USA is hülye, akik szintén elítélik a fidesz-törvényeket, amelyek pl. a diktatúra felé vezetnek ? (Okoskodó, buta csőcselék (ahogy fentebb is olvasom) takarodjanak a fenébe, mit képzelnek ezek magukról, hogy leigázhatják a szegényebb réteget ? TÉVEDNEK, NEM IS KICSIT, KI LESZNEK A HATALOMBÓL EBRUDALVA, MERT NEM MI VAGYUNK ÉRTÜK, HANEM FORDÍTVA. EZ HAMAROSAN ELVÁLIK, MINT AZ A BIZONYOS SZ@R A MÁJTÓL. |
TŰNÉS !!! |
#6680 Re: Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!!2012-01-09 03:25IGEN, ÉS KI KELL TAPOSNI A MOCSKOS FIDESZ CSÜRHE OCSMÁNY BELÉT, AHOGY FENTEBB OLVASOM !!! |
Vendég |
#6681 Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket2012-01-09 08:08Vagy tényleg nem tudod, hogy a fidesz a bírói testültet a saját embereire cseréli ahol még nem a fanja van, vagy tök hülyének nézel minket. A fidesz a bíróságokon is biztosítani akarja az abszolutóriumát. Ennek köszönhető pl. ez a petíció is. Bárkit el akar zorbán ítéltetni, akinek nem tetszik a pofája. Nem véletlen, hogy viktátornak nevezik mostanában. |
filiszteus |
#6682 Re: Re: Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!!2012-01-09 09:29#6680: TŰNÉS !!! - Re: Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! "IGEN, ÉS KI KELL TAPOSNI A MOCSKOS FIDESZ CSÜRHE OCSMÁNY BELÉT, AHOGY FENTEBB OLVASOM !!!" Kedves bülbülszavú, finomlelkű gyurcsányimádó elvtárs! Nem tudom eljutott e a hír rózsás kis fülébe, a munkásőrség fegyvereit átadtuk annak idején a horvátoknak. A fenti kéjes gondolata, csak képzelgés szintjén fog maradni. Javasolnám, hogy indulatai levezetésére dobjon be a kocsmában néhány felest, aztán botorkáljon haza és vezje végig a kedves családját, ahogy szokta.
Egy őszinte híve
|
EGY CSEPP DIKTATÚRA !!! |
#6683 Re: Re: Re: Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!!2012-01-09 12:14#6682: filiszteus -, ALIAS BÜDÖSKOMCSIZÓS MADÁR !!! TE KÉTNICKNEVŰ MAJOM !!! ELŐLEM NEM TUDSZ MEGBÚJNI KLFÉLE NEVEK MÖGÖTT ÉS, HA MAGADTÓL NEM SIKERÜLT MEGFEJTENED, MINT OLY SOKMINDENT, AKKOR TÁJÉKOZTATLAK, HOGY: OLYAN A FOGADJ ISTEN, AMILYEN AZ ADJON ISTEN. OLVASD EL A SAJÁT IROMÁNYAIDAT ÉS AKKOR TALÁN RÁJÖSSZ !!! AZ AGYONVERÉST PEDIG -A CSALÁDI HAGYOMÁNYOKNAK MEGFELELŐEN: TOVÁBBRA IS ÁTENGEDEM AZ ORBÁN GYŐZŐ ÉS ORBÁN VIKTOR FÉLE embereknek. |
filiszteus |
#6684 Re: Re: Re: Re: Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!!2012-01-09 12:58#6683: EGY CSEPP DIKTATÚRA !!! - Re: Re: Re: Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! Tisztelt Kazinczy-díjas Baloldali Értelmiségi! Nem akarom megcáfolni a rögeszméjét, azt hisz, amit akar. Én nem feltételezek hasonlókat Önről, mivel látom, hogy csak egyféle stílusban képes fogalmazni. Abban a stílusban, ami illik a magafajtához és példaképéhez "Elkúrtuk Ferenchez". Egészségére a feleseket! Azért vigyázzon, mert ezek a kommersz tömények nagyon sok káros melléktermékeket tartalmaznak. Az úgynevezett szeszesital helyett javasolnám inkább a drágább, de jobb minőségű pálinkát.
|
egy nyitott szemmel járó |
#6685 Re: Re: Re: Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!!2012-01-09 13:07#6682: filiszteus - Re: "ki kell taposni a mocskos fidesz csürhe ocsmány belét" !!! Kedves Őszinte Hívem ! Te pontosan tudod, hogy ki írta le a fenti mondatot, már nem először és gondolom, hogy nem utoljára. Ammeglehet, hogy te egy korcsmatőtelék vagy, mert a mondás szerint mindenki magából indul ki. Való igaz, ha átekinted a saját kommentjeidet, még silányságodnak is egyszercsak feltűnik az a rengeteg általad leírt "ocsmányság", amivel néha egy-két fórumtársamat az alantas színvonaladra süllyesztesz és elküld oda ahova, mint, ahogy most én is: takarodj a jó édes mamádba, mert velejéig ocsmány vagy te és a saját bagázsod. |
MOST PRÓBÁLKOZZÁL A -VALLAL |
#6686 Re: Re: Re: Re: Re: Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!!2012-01-09 13:14PÖCSIKE, CSAK ERRE A GYENGE ERESZTÉSRE FUTOTTA ??? SZEDD ÖSSZE MAGAD, VALAMI JOBB EREGETÉSRE !!! UNALMAS PILLANATAIDBAN BECSMÉRELHETNÉD A MÁSIK NICKNEVEDET IS, HA NEM TUDNÁD, A VÁLTOZATOSSÁG GYÖNYÖRKÖDTET, ÉS NEM LESZEL FÉLOLDALAS CSÁMPÁS. VIGYÁZZ MAGADRA. |
filiszteus |
#6687 A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor2012-01-09 13:52Csak így tovább! Ne fogják vissza magukat! Nem baj, ha sokan olvashatják, kikből áll Pápa város géniusz szülöttének rajongó köre. Beszédmodorban már sikerült a példaképük szintjére lemenni. Némi indulatot érzek kiszűrődni veretes soraikból. Nehogy agyvérzés legyen a vége! A PÁRT-nak szüksége van Önökre, mert a bázis lassan kimúlik, koránál fogva. |
Vendég |
#6688 Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor2012-01-09 14:02#6687: filiszteus - A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor Neked kéne már kimúlni. |
tanulj tinó, ökör lesz belőled |
#6689 Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor2012-01-09 14:23#6687: filiszteus - ALIAS BÜDÖSKOMCSIZÓS !!! AZ A TI BAJOTOK, BELŐLETEK ÍZZIK A FÉLELEM ÉS A GYŰLÖLET, MERT F@STOK GYURCSÁNYTÓL, AKI MÁR A PADLÓT IS MOSOTT GAZDÁDDAL, (ja, és a példaképűre máskor ügyeljél, meg persze a Kazinczyvel/val-ra is) ! INKÁBB TANULJ, LÁTOM VÓNA MIT, CSAK MINEK (?), VAGY NINCS MIVEL ??? !!! AZ BAJ, MERT AZ ÉSZ NEMZETI KINCS, JÓ AZ, HA VAN, NAGY BAJ, HA NINCS !!!!! EGY BALOLDALI ÉRZELMŰ ÉS TÉGED, S A FAJTÁDAT MÉLYSÉGESEN MEGVETŐ TANÁR. |
filiszteus |
#6690 Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor2012-01-09 15:17Tisztelt Baloldali Érzelmű Tanár Úr! Őszintén remélem, hogy nem nyelvtant próbál tanítani. Ha azt tanítja szegény nebulóknak, hogy a "példaképük" hosszú ű-vel írandó, akkor csúnyán átejti őket. Tudom a példa ragadós,és az Ön példaképe és imádottja is átejtett már sok embert. Ne feljtse, csak nyugalom! |
Vendég |
#6691 Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket2012-01-09 16:03 |
Vendég |
#6692 Re: Re: ketyeg Orbánék órája....2012-01-09 16:18#6678: helyes: lépjenek le önként, dalolva... - Re: ketyeg Orbánék órája.... Ha a napjaik nem is, de a heteik meg vannak számlálva. |
Vendég |
#6693 Re: Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket2012-01-09 16:19#6681: - Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket Szeretnélek közelebbről megismerni. Biztos tudnánk szót érteni. Ha nem, akkor sem történt semmi, legfeljebb egy patkánnyal kevesebbet ismerek. |
Vendég |
#6694 Re: Re: Re: Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!!2012-01-09 16:43#6682: filiszteus - Re: Re: Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! Különös a gondolkodásmódja az úrnak. |
Vendég |
#6695 Re: Re: Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket2012-01-09 17:35#6693: - Re: Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket Jól értem? Találkozni akarsz velem, hogy megverj? :) Megpróbálhatod… |
Vendég |
#6696 Re: Re: Re: Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket2012-01-09 17:53#6695: - Re: Re: Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket Nem szoktam verekedni, sem Veled, sem mással. A szemedbe akarok nézni, nekem az elég. |
Vendég |
#6697 Re: Re: Re: Re: Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket2012-01-09 18:14#6696: - Re: Re: Re: Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket Nem tudom, hogy mire elég az neked, hogy a szemembe nézel. Hol akarod ezt megtenni? |
egy tanár... Vendég |
#6698 Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor2012-01-09 18:20#6690: filiszteus - Re: Re: AMI IGAZ AZ IGAZ... NEM, SAJNOS ÉN A NYELVTANT ÁTENGEDTEM SCHMITT PAJÁNAK, ÉN TECHNIKA TANÁR VAGYOK. DE EMLÉKEIM SZERINT A SZÓVÉGI Ú-Ű HOSSZÚ, ÉN ESZERINT IROGATOK. VALAMINT A MAGAS HANGRENDŰ SZÓHOZ MAGAS, A MÉLYHEZ MÉLY, A VEGYESKÖRETHEZ PEDIG SZINTÉN MÉLY VÉGZŐDÉS JÁRUL, - AZÉRT ÍRJUK ÚGY, HOGY KAZINCZYVAL ÉS NEM -VEL, AHOGY TE ÍRTAD. TOVÁBBÁ "RÉGEN" KÉTFÉLE I HANG VOLT, EZÉRT AZON SZAVAKAT, AMELYEK ŐSKORIAK, MÉLY HANGRENDŰKÉNT KEZELJÜK, PL. HÍDON, NEM PEDIG HÍDEN MEGYEK ÁT, EGY FÉRFIVAL, NEM -VEL. EZ UTÓBBI NAGYON HALOVÁNY, BÁR ELÉGGÉ MEGBÍZHATÓ TANÁRTÓL, A MAGYAR TUDOMÁNYOS AKADÉMIA TAGJÁTÓL TANULTAM ÍGY, LASSAN 50 ÉVVEL EZELŐTT. JA, ÉS ÉN MAGAMTÓL ÍROK ÚGY, AHOGY ÍROK, NEM SZÁMÍTÓGÉP ÉS TITKÁRNŐ SEGÉDLETÉVEL. ENNEK TÜKRÉBEN TOVÁBBRA IS CSAK A FIDESSZEL VAGYOK ELÉGEDETLEN, NEM A HELYESÍRÁSOMMAL, BÁR MINDEN FÉLÉVKOR AZ A BIZONYOS TANÁROM KÖVETKEZETESEN MEGBUKTATOTT, AZZAL, HOGY NEM AZ SZÁMÍT, HOGY A HELYESÍRÁSI DOLGOZATOM 5-ÖS, HANEM AZ, HOGY NEM MAGOLTAM BE A MAGYAR HELYESÍRÁSI SZÓTÁR BEVEZETŐ RÉSZÉT. HM ??? ÜDV. |
Vendég |
#6699 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket2012-01-09 19:08#6697: - Re: Re: Re: Re: Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket Majd ha Pesten járok. Nem most lesz, mert elfogyott a nyugdíjas kedvezményem. Amint lehetőségem lesz, jelzem, egyeztetünk időpontot, felkészülök DAEDALON-nal és megyek. |
PATKÁNYLUKBAN ÉLSZ NYÍLVÁN ??? |
#6700 KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( eddig tartott)2012-01-09 19:10#6697: - Re: Re: Re: Re: Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a FiDESZ férgeket A SZEMEDBE NÉZVE KIDERÜL, HOGY MIÉRT VAGY ELÉGEDETT KANCSALTOLCSY GAZDASÁGPOLITIKÁJÁVAL, SZOLIDARITÁSBÓL AVAGY AZ ÉRTELEM HIÁNYÁBÓL. TALÁLKA: MONDJUK A PATKÁNYLUK BEJÁRATA ELŐTT, MERT ODA CSAK TE FÉRSZ BE. EGYÉBKÉNT MEG, HOGY ÉLVEZD A HAZAI PÁLYA ELŐNYÉT. |
|
Taylor Swift elmaradt Bécsi Eras Tour koncertjét hozzuk Magyarországra!
A Budapesti Wesley Iskolák megmentésére, működésének engedélyezésére szülői és támogatói kezdeményezés
Van valami, amit meg akar változtatni?
A változást sosem azok indítják el, akik csendben maradnak. A petíció szerzője kiállt mellette és cselekedett. Ön is ugyanezt fogja tenni? Indítson egy társadalmi mozgalmat egy petíció létrehozásával.
Kezdje el saját petíciójátTovábbi petíciók, amik érdekelhetik
A Velencei-tó sukorói partszakaszának védelméért
1316 Létrehozva: 2024-09-29
Biztonságosabb gyalogosátkelőt a Gazdagréti út - Rétköz u. csomópontba
326 Létrehozva: 2024-10-16
Ingyenes kötelező ivartalanítás bevezetése és sintértelepi altatás tilalma
6682 Létrehozva: 2023-07-26
Élő testületi közvetítést Balmazújvároson!
162 Létrehozva: 2024-10-17
Hatékonyabb állatvédelmet Érden
113 Létrehozva: 2024-10-08
ADJ REMÉNYT petíció a Duchenne izomdisztrófiával született gyermekekért
5051 Létrehozva: 2024-06-21
Buckai utak - Boglya utca közlekedésének fejlesztése
96 Létrehozva: 2024-10-20
Péteriben sebesség korlátozás a Petőfi utcában
94 Létrehozva: 2024-10-08
Hajmáskér és Veszprém tömeg közlekedése
93 Létrehozva: 2024-10-07
Keresztállítás Solymár-Kerekhegyen
79 Létrehozva: 2024-11-03
A 36 os busz mindkét irányban térjen be a Tesco áruházhoz!
341 Létrehozva: 2021-12-02
Nagykovácsi - Petíció a tűzijáték ellen
77 Létrehozva: 2024-10-13
Adózás könnyítése
46 Létrehozva: 2024-09-19
Devecser vasúti közlekedésének drasztikus járatritkítása elleni petíció!
43 Létrehozva: 2024-11-03
Támogatjuk a pomázi kutyafuttató megépítését
43 Létrehozva: 2024-11-02
Maradjon ingyenes a lakossági parkolás a XIII. kerületben!
37 Létrehozva: 2024-10-31
Petíció Aladár családjába történő visszahelyezésére és 6 pontos a gyermekvédelmi törvényjavaslatokért/Petición por el regreso de Aladár a su familia y 6 puntos por la petición de protección de menores
893 Létrehozva: 2024-03-21
Drosztengedélyek maximalizálása
30 Létrehozva: 2024-09-19
Kerékpárutat Náraiba
230 Létrehozva: 2024-07-08
Madárhegy BEÉPÍTÉSE ELLEN! Elég a fakivágásokból!
4998 Létrehozva: 2024-05-02