Tiltakozás a Gyurcsány Ferenc elleni koncepciós eljárás miatt

Vendég

#6701 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket

2012-01-09 19:14

#6699: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket

Ez mégiscsak nevetséges. Nem utazom sehova azért, hogy óhajod teljesítsem.

Vendég

#6702 Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( eddig tartott)

2012-01-09 19:17

filiszteus

#6703 Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

2012-01-09 19:20

#6698: egy tanár... - Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

"Beszédmodorban már sikerült a példaképük szintjére lemenni" Erre a mondatomra írta az alábbit:

"(ja, és a példaképűre máskor ügyeljél,"

Be kéne érni a kalapácsreszeléssel. Valószínűleg a Tudományos Akadémia tagja szerint sem hosszú Ű van a "példaképük" szóban.

Gratulálok! Jó bő lére eresztve sikerült leírni a SEMMIT, Tanár Úr.

egy nyitott szemmel járó

#6704 Re: KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( eddig tartott)

2012-01-09 20:56

#6700: PATKÁNYLUKBAN ÉLSZ NYÍLVÁN ??? - KETYEG ORBÁNÉK ÓRÁJA !!! ( eddig tartott)

Ez való a tahónak, nem magyarázni nekik, pusztuljanak el hülyén.

egy tanár...

#6705 Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

2012-01-09 21:10

#6703: filiszteus - Re: Re:     HA NEKED AZ  "SEMMI",  HOGY KAZINCZYVAL/VEL... AZ TÉGED MINŐSÍT.

SAJNÁLOM,  HOGY IDŐT POCSÉKOLTAM RÁD,  A MAGAS, MÉLY ÉS VEGYES HANGRENDŰ SZAVAK TOLDALÉKOLÁSÁVAL KAPCSOLATBAN,  PEDIG A RÉGI  i, í  MÉG ÉRDEKES IS.   - NEM VOLT ÉRTELME,  MERT FEL SEM FOGTAD.   A SZARVAS HIBÁDAT PEDIG "BŐ LÉRE ERESZTVE" ÉLTED MEG,  NAGY ÉLMÉNY.   JAVÍTSON KI A LEGKÖZELEBBI  LÁTOGATÁSA ÁLOMÁSÁN:  PAJA BÁCSI ÁLAMFŐ. ÜDV.

filiszteus

#6706 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

2012-01-09 21:21

#6705: egy tanár... - Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

Nem tudsz olvasni? Hülyeséget írsz, beégsz, aztán mellébeszéléssel próbálod elütni a témát.  Bemásoltam mindkét szövegrészletet. ott van feketén-fehéren, hogy nincs értelme az irományodnak. Nem voltál te a büdös életben tanár, legfeljebb betanított munkás.

Szerencsétlen!!

egy tanár...

#6707 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

2012-01-09 22:09

#6706: filiszteus - Re:  KAZINCZYVAL !!!!!

TE TÉLLEG NAGYON SZÁNALMAS EMBER VAGY.  A HELYESÍRÁSHOZ KÖZE NINCS, HOGY KINEK MI A FOGLALKOZÁSA. TE ECCERŰEN ÁTLÉPED AZT,  AMI NEKED NEM KEDVEZ ,  AKKOR MI A CSUDÁNAK VAGY ITT ?  EGY CINIKUS, FELLENGZŐS  ALAK VAGY,  AKI UGYAN  KAZINCZYRA HIVATKOZIK  ÉS MÉG A NEVÉT SEM TUDJA TOLDALÉKOLVA LEÍRNI,  -AMI NEM BAJ, CSAK AZ ELŐADÁSMÓD....  NO,  MÉG ECCER, HOGY SOSE FELEDD, MERT EZ AZÉRT ELÉGGÉ MÉRETES:  NEM KAZINCZYVEL, HANEM KAZINCZYVAL, LEGALÁBBIS AZ ÁLTALAM ISMERT SZABÁLY SZERINT,  AMI TERMÉSZETESEN LEHET MÁR HIÁNYOS IS,  DE A LEGJOBB TUDÁSOM SZERINT ÍRTAM LE,  MERT ÉN IS TISZTELEM A MAGYAR HELYESÍRÁST.

egy nyitott szemmel járó

#6708 ketyeg Orbánék órája....

2012-01-09 22:16

#6706: filiszteus - Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

Te fostartály,  büdöskomcsizós seggfej, ne a helyesírással foglalkozzatok, hanem a gazdaságpolitikával, arra ott van a báb álamfő az álomáson !

Vendég

#6709 Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket

2012-01-09 22:16

#6676: Ki kell taposni az MSZP-sek és gyurcsányisták ocsmány belét - Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket

Rá kellene kapcsolni most már, fiúk!  Mikor vonul már a módfelett förtelmes Gyurcsány büdöskomcsi féreg börtönbe?  És még többszáz büdöskomcsi patkányt kellene lesittelni!

Vendég

#6710 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

2012-01-09 22:19

#6708: egy nyitott szemmel járó - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

Csak szólok, te igazán förtelmesen ocsmány büdöskomcsi tetű, hogy "filiszteus" nem én vagyok. Nekem nincs szükségem megkülönböztető névre. :)

egy nyitott szemmel járó

#6712 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

2012-01-09 22:23

#6710: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

Csak kérdezem:   már magadat sem ismered fel ??  Jól begabalyodtál, büdöskomcsizós filiszteus !!

filiszteus

#6713 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

2012-01-09 22:53

#6707: egy tanár... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

A Te próbálkozásod igen szánalmas. Másold már be nekem kérlek, hányas hsz-ben írtam én, hogy "Kazinczy-vel".

Mert veled ellentétben én bemásoltam azt a hülyeséget, (ja, és a példaképűre máskor ügyeljél) amit Te írtál a 6689-es hsz-ben.

Szóval hiába rugózol ezen, én nem írtam ilyesmit.

Tanár Úr!

Hogy el ne felejtsem: minden hsz-t Filiszteus néven írtam.

filiszteus

#6714 Nyitott szemen zöldhályog

2012-01-09 22:58

Szegény értelmi fogyatékos. Nyitott szemmel jár, de nem veszi észre a glaukómát a csipás szemén.

Vendég

#6715 Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

2012-01-09 23:16

#6705: egy tanár... - Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor 

Állomásán, államfő stb... Helyesírás, óh... ha szándékosan vétkeztél, ill hibáztál, akkor más a helyzet .......

Vendég

#6716 Re: Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket

2012-01-09 23:20

#6709: - Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket 

Oszt' miért kéne odavonulnia? Sokkal inkább annak, aki oda kívánja.

HALLGATTÁL VOLNA........

#6717 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

2012-01-09 23:20

#6713: filiszteus - Re: Re:   6349:  KAZINCZYVEL !!!!!

ÉN NEM ÁLLÍTOTTAM,  HOGY AZT ÍRTAD,  HOGY KAZINCZY-VEL,  HANEM,  HOGY KAZINCZYVEL...  MÁR AKKOR FIGYELMEZTETTEK,  NYILVÁN A NAGYKÉPŰSÉGED MIATT,  -DE ÁTSIKLOTTÁL...   MINT MINDIG...    MÉG MOST IS TAGADOD, PEDIG GONDOLOM EMBER VAGY TE IS,  MÉGHA OLYAN IS AMILYENNEK MÁR VÁZOLTAK ÉS VÁZOLTALAK ÉN IS.

Vendég

#6718 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

2012-01-09 23:21

#6710: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor 

Még mindig nem szégyelled, hogy melyik oldalon állsz? Én már rég elbújtam volna helyetted az ürgelyukban!!!

ketyeg Orbánék órája !!!

#6719 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

2012-01-09 23:30

#6715: - Re:     Schmitt Pál tollából:    álomás, álamfő...    hát van baja elég...

Te barom,  schmitt paja bá írta, hogy álomásán... álamfő....,  és érdekes, ő is Kazinczyval házalt

filiszteus

#6720 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófakto

2012-01-09 23:42

Le velük !!!!!

#6721 ketyeg Orbánék órája....

2012-01-09 23:43

#6714: filiszteus - Nyitott szemen zöldhályog

Te komcsizós f@rek, te mindenkit hülyének akarsz nézni, és közben nem veszed észre, hogy éppen ezáltal  váltál a fórum kiemelkedő hülyéjéjévé.

Vendég

#6722 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

2012-01-09 23:44

#6707: egy tanár... - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor 

Te végtelenűl eccerű tanár ember, ha üvöltözöl attól még nem biztos, hogy igazad is van, márpedig ha csupa nagybetűvel írsz akkor a mai netes világ le nem írt szabályai alapján üvöltözöl. Tehát ne üvöltözz mert báncsaja fülünket, kérlek vedd a fáradtságot és írj tanár ember módjára normálisan kis és nagybetűkkel mert így illik, még olvasni is kellemesebb ha érted ezeket a finomságokat.

Szíves intézkedésedet előre is köszönjük az összes olvasó emberkék és kétlábúak nevében is.

KAZINCZY FERENC NEVÉBEN A MAGYAR ÁLAMFŐ AZ ELSŐ ÁLOMÁSÁN...

#6723 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikóf

2012-01-09 23:51

#6720: filiszteus - Re KAZINCZYVEL...

ODAÍRTAM,  NÉZD MEG A 6349-ET ÉS NEKEM,  LÉGY SZÍVES,  TE NE PARANCSOLGASSÁL, INKÁBB VONULJ VISSZA A LUKADBA, OSZT' JÓ NAPOT !!!

filiszteus

#6724 Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

2012-01-09 23:53

#6722: - Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: Re: A harag rossz tanácsadó, a magas vérnyomás pedig rizikófaktor

Ne bántsd szegényt! Szép teljesítmény már az is tőle, hogy a kisegítő iskolában a ngybetűket megtanulta.

Vendég

#6725 Re: Re: Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket

2012-01-09 23:55

#6716: - Re: Re: Sürgősen és keményen szét kell taposni a büdöskomcsi férgeket 

Pistike ez óvoda kiscsoportos szint, ott kellene ezt előadni, bi-bi-bi!!!!